Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

as pradzioje skalbiau rankomis su Bobas,Neutral, o dabar metu i sklbimo masina ir skalbiu su SA8, jie is Amway firmos vaikiski,man patinka,gerai iskalbia thumbup.gif
Atsakyti
As viska, net ir savo rubus pradejau skalbti Neutral milteliais, nes jei skalbi su skalbimo masina ir kaitalioji miltelius tai sako vistiek ju uzsilieka kazkur ten vamzdziuose g.gif Tai nenoreciau rizikuoti. O milteliai geri, demes puikiai isplauna thumbup.gif
Atsakyti
Kojinytes ir pedkelnes skalbiu rankomis su vaiku ukišku muilu, o visus kitus drabuzelius skalbykleje su ,,Bobas" kol kas nenuvyle mirksiukas.gif
Atsakyti
na mes skalbiame skalbimo masinoj su iprastais milteliais ir tikrai jokiu alergijos pozymiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
na aš kol kas dar tik naujus drabuėlius skalbiau - tai skalbiau juos su skystu Neutral (skalbimo mašinoj), sako geriau išsiskalauja mirksiukas.gif na o kai jau gims lelius ir reiks dėmes išiminėti pažiūrėsim kiek tas Neutral geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 03 26, 23:48)
na mes skalbiame skalbimo masinoj su iprastais milteliais ir tikrai jokiu alergijos pozymiu drinks_cheers.gif

As taip pat skalbiu su iprastais milteliais skalbimo masinoje, anksciau skalbiau su neutral, bet pabandziusi su iprastais jokio skirtumo nepastebejau. tik minkstikli vaikiska naudoju biggrin.gif
Atsakyti
Skalbiu su "Bobas" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 03 26, 23:48)

mes taip pat , nuo gimimo
Atsakyti
Aš skalbiu su Bobas, tik nepasakyčiau, kad gerai skalbia blush2.gif Ir būtinai lyginu visus vaikų drabužius, kurie liečiasi prie kūno ax.gif
Atsakyti
Is pradziu skalbiau milteliais Bobas,bet jie tokie neskanus,nekvepia..kai mazyle paaugo idedu minkstiklio skirto kudikiams...soupline ar lenor...jokiu berimo pozymiu nematau todel dukryte visada skaniai kvepia,nepatinka kai vaikas nekvepia blink.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 27, 22:14)
Aš skalbiu su Bobas, tik nepasakyčiau, kad gerai skalbia  blush2.gif Ir būtinai lyginu visus vaikų drabužius, kurie liečiasi prie kūno  ax.gif

o as nelyginu drabuzeliu...argi kazkas baisaus??tiesiog sulankstau ir viskas,o skalbiu 40 temp blush2.gif ax.gif
Atsakyti
As skalbiu visus drabuzius, patalyne ir kt.su milteliais Dreft thumbup.gif Is pradziu vaiko drabuzelius skalbiau su Bobas, bet man jie nelabai patiko, ne visas demes isimdavo, kol atradau, kad Dreft irgi turi miltelius specialiai vaikams bei zmonems turintiems jautria oda, tai esu be galo jais patenkinta ax.gif O skalbiu tai su skalbimo masina, spec.programa vaiku drabuzeliams, kuri manojoje yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2008 01 20, 21:54)
neisizeisk, bet kaip galima sugalvot vaikiskus rubelius skalbt su savais doh.gif ir dar minkstiklio pilt blink.gif
Papildyta:
as saviskes rubelius skalbiu su Neutral skystu skalbikliu. problemu neturejom, nebuvo isbere. kelias maikutes buvau iskalbus su persil, nes plemai neatsiplove su neutral, tai tik uzdejau ir iskart skruostukai raudoni pasidare doh.gif

Ir man panasiai - su Neutral skystu skalbikliu neissiskalbia.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(-edita- @ 2008 01 26, 18:52)
thumbup.gif as ir skalbiu su Neutral milteliais, ir kad butu minkstesnis audinis plius naudoju Neutral minkstikli... labai esu patenkinta  smile.gif

Man susidare nuomone, kad tas Neutral minkstiklis kazkaip visai neminkstina.. g.gif
Atsakyti