Aš su vaikiškais milteliais ir atskirai skalbiu ir esu prieš kvapnius skalbiklius ar minkštiklius
Maloniau, kai kūdikis kvepia savimi
as taip pat skalbiu atskirai,su BOBAS milteliais,jie bekvapiai...ir skirti mazgiams
Kaip manote mamytes ar geros sios priemones, as jau esu nusipirkusi kudikio rubeliams skalbti : Neutral ir Surcare sensitive skalbimo milteliu. O gal geriau nusipirkti Bobos?
Ar reikia naujus rubelius perskalbti?
Is kurios puses geriau lyginti naujagimio rubelius?
Nuo kada galima skalbti su skalbimo masina? pradzioje planuoju skalbti rankomis.
aciu
Nuo kada galima skalbti su skalbimo masina? pradzioje planuoju skalbti rankomis.
aciu
QUOTE(ishiri @ 2008 03 18, 13:57)
Kaip manote mamytes ar geros sios priemones, as jau esu nusipirkusi kudikio rubeliams skalbti : Neutral ir Surcare sensitive skalbimo milteliu. O gal geriau nusipirkti Bobos?
aciu
aciu
Neutralo man atrodo uzteks, nemanau, kad bobas geresnis. Rubelius butiai reikia iskalbti, nes ka zinosi kur jie gulejo, kas ciupinejo. Perskalbti reikia, bet as nesia budama, nenorejau lenktis skalbti rankomis, tai i masina viska idejau. Liginau is gerosios puses, nes vistek auksa t' (as tikiosius sintetikos neko neturi?) garai praeina kiaurai.
QUOTE(Nataly @ 2008 03 20, 14:50)
Neutralo man atrodo uzteks, nemanau, kad bobas geresnis. Rubelius butiai reikia iskalbti, nes ka zinosi kur jie gulejo, kas ciupinejo. Perskalbti reikia, bet as nesia budama, nenorejau lenktis skalbti rankomis, tai i masina viska idejau. Liginau is gerosios puses, nes vistek auksa t' (as tikiosius sintetikos neko neturi?) garai praeina kiaurai.
aciukas
visi rubai nauji, tai vistiek skalbsiu
sintetiniu tai nieko nepirkau ir nepirksiu
mums patare perskalbti visus naujus rubelius, tai kaip supratau is forumo tai neutral geriausia priemone? o kur jos galima isigyti?
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 03 21, 19:25)
mums patare perskalbti visus naujus rubelius, tai kaip supratau is forumo tai neutral geriausia priemone? o kur jos galima isigyti?
Klaipedoje maciau IKI parduotuveje
QUOTE(laurie7 @ 2008 03 11, 01:26)
as naudoju amway produkcija ir esu labai patenkinta. kadangi uztenka labai ilgam ir kaina negasdina. paskaiciavau, kad menesiui gaunasi kazkur 10 lt su Loku darau daug ka, pavyzdziui plaunu mazyles naktipuodi , zaislus (bandau isimti demes, bet mano mazasis parselis tokiu dmeiu pridaro, kad su niekuo neisimsi) bet neskalbiu, tiksliau daznai ypilu jo i ta skyreli kur skalauti skalbinius, bet skalbimui naudoju tos pacios firmos miltelius vaikams ir skalbiniu minkstikli toki pat. vilnonius rubelius skalbiu su sonett firmos skalbikliu, ir dar kartais kai yra demiu kuriu itariu jog mano milteliai neisims, itrinu ukisku ringuvos muilu.
O kaip tas giriamas "vanis"? Kas gali pasakiti, kad jis geras? As turbut nemoku naudoti, nes man demes nepanaikina
ukiskas ringuvos muilas, tai paprastas ukiskas muilas?????
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 03 21, 17:25)
Beveik visose Maximose yra
QUOTE(Nataly @ 2008 03 22, 22:12)
O kaip tas giriamas "vanis"? Kas gali pasakiti, kad jis geras? As turbut nemoku naudoti, nes man demes nepanaikina
Man irgi ne visada dėmes panaikina, tada naudoju ACE. Bet vaiko rūbelius tada praplaunu kelis sykius.
as skalbiu vaikiskais milteliais BOBAS