Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai, vasariniai batukai -basutės

QUOTE(Martyna @ 2008 01 23, 18:45)
24 turim tik žieminius, jei domina galiu išmatuot vidpaduką  mirksiukas.gif
O pavasarinių, tai tik 21 galėčiau pamatuot  4u.gif

pamatuok žiemoniu mirksiukas.gif o jie savo kainą atitinka? nes kainytė tokia kaip čia pasakius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2008 01 23, 17:51)
pamatuok žiemoniu  mirksiukas.gif o jie savo kainą atitinka? nes kainytė tokia kaip čia pasakius  doh.gif

15 cm. 4u.gif
Žiurint kokia ta kainytė biggrin.gif Aš mokėjau apie 150, tai vos ne pigiau nei bartekai, tokią kainytę pateisina tikrai su kaupu thumbup.gif Batukai lengvi, vidpadukai ortopediškai teisngi, su smėlio efektu, nešiojasi puikiai, ko daugiau norėt mirksiukas.gif
Atsakyti
super tema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Justinele @ 2008 01 22, 01:04)
Kas liecia basutes, tai pirkau is next.  thumbup.gif Nu nerealiai likau patenkinta. Graziai atrodo, ir tas padukas visai ne kietas.  Ziuresim kaip nesiosis. Dar visai graziai tos sviesytes mirksi, kai pradedi judet. thumbup.gif ...vis smagiau tokiam mazuliukui.  bigsmile.gif

kokio dydzio pirkai? ar minkstas padas? as va galvoju, kokio dydzio maziui batu reikes pavasari velyva arba vasara kai lis, ar oras vesesnis bus...nuziurejus esu naturino 20 dydi, idomu, nebus mazi??? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2008 01 23, 17:33)
O jei Naturino iš USA užsakinėju, tai kokį pasiimti? g.gif 7,5 ar 8? doh.gif

Ant 24 dydžio ecco batukų dėžutės rašo US 8-8,5 g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2008 01 23, 18:33)
Gal kas nešiojot Naturino batukus pavasarį? Kaip su jų dydžiu? Mums reiktų 24, tai ar ir Naturino tokį imti? O jei Naturino iš USA užsakinėju, tai kokį pasiimti? g.gif 7,5 ar 8? doh.gif

kartojosi..
mes va tokius turim 24 d. viduj 16 cm
user posted image
tai galiu pasakyt, ne kedukai o pasaka thumbup.gif , Ivetute jei galėtu tai su jais miegotu, minkštučiai, lengvučiai, kaip ten vadinasi su smėlio efektu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaciukas25: 23 sausio 2008 - 18:09
QUOTE(Martyna @ 2008 01 23, 19:02)
Ant 24 dydžio ecco batukų dėžutės rašo US 8-8,5  g.gif

aš dabar naturinais domiuosi ax.gif už 63$ cool.gif
Papildyta:
QUOTE(renaciukas25 @ 2008 01 23, 19:08)
mes va tokius turim 24 d. viduj 16 cm

a2iukas, gal tuomet paimsiu 24 ir drebinsiu kinkas, kad daaugtų arba neišautų iki pavasario doh.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2008 01 23, 18:19)
aš dabar naturinais domiuosi  ax.gif už 63$  cool.gif

Žinau, kad naturinais tongue.gif Praeitoj žinutėj kur matavau žieminius batukus ir buvo naturinai mirksiukas.gif
O ten kur apie ecco rašiau tai tik dėl amerikoniško dydžio, nes jie iš jav 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 23 sausio 2008 - 18:30
man ir aktualu ar reiks vasarai aukšto užkulnio g.gif , o vat priekis uždars toks kaip Pukė rodė yra thumbup.gif , man net ortopedas patarė uždarus žiūrėt vasarai, nes tokie pypliai nusidaužo vaikščiodami pirštukus, pvz atkreipiu dėmesį kaip batukų nosys nubrozdintos 4u.gif
Atsakyti
Žinau ko nepirksiu tai geox basučių. Pernai abiems pirkau tai akmenukų į tas skylutes pilysdavo, o sūnaus basutės tai išvis labai susinešiojo. Ecco pirksiu sūnui, o dukrai dar geros pernykštės tai nežinau dar g.gif
Atsakyti
nusiziurejau tokius, kaip jums jie??

raudonus turim batukus, reik melynu trumpesniu biggrin.gif mano pagrindines spalvos siuo metu blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image

neapsiriksiu turbut, jei imsiu batukus pavasariui-vasarai 16,5, kai dabar kojyte 15,5 g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 01 24, 00:10)
Žinau ko nepirksiu tai geox basučių. Pernai abiems pirkau tai akmenukų į tas skylutes pilysdavo, o sūnaus basutės tai išvis labai susinešiojo. Ecco pirksiu sūnui, o dukrai dar geros pernykštės tai nežinau dar  g.gif

biggrin.gif o as kaip tik apie geoxus mastau basutes ax.gif o del akmenuku tai biski prilenda, as istraukiu juos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2008 01 24, 00:35)
nusiziurejau tokius, kaip jums jie??
user posted image

sios kolekcijos basutes labai labai lengvos, mes batukus tuejom is sios kolekcijos, lengvumas nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 24, 00:59)
biggrin.gif  o as kaip tik apie geoxus mastau basutes  ax.gif  o del akmenuku tai biski prilenda, as istraukiu juos  blush2.gif
Papildyta:

sios kolekcijos basutes labai labai lengvos, mes batukus tuejom is sios kolekcijos, lengvumas nerealus  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif mes irgi batukus turejom su tokiu paduku tai patis geriausi batukai lengvuciai labai faini thumbup.gif wub.gif
Atsakyti