Italiska/romietiska pica
Vaisiu turgelis Pompejoje
Nuotraukos darytos Barselonos turguje. Nezinau, kas cia per gyviai tokie Gulejo prie juros gerybiu
Prancūzijoje, Kankalio miestelyje:
Na, nesenai grįžau iš kelionės, taigi, maisto nuotraukikės iš Jordanijos ir Sirijos. Man ten taip viskas skanu....išskyrus ledus, ten jie kažkokie ne tokie, neskanūs.
Vakarienė Jordanijoje:
Pusryčiai Sirijoje:
Kaip pusryčiai, tai sakyčiau rieboki ir labai sotūs.
Neskanūs ledai:
Jie tokie, kaip šaldytas, labai saldus, baltas vandenėlis, plius, tąsūs, gal dėl to, kad labai saldūs....
Žodžiu, mūsiškiai 1000 katrtų skanesni
Papildyta:
Siriškas delikatesas-avių galvos:
Skanaus!
Vakarienė Jordanijoje:
Pusryčiai Sirijoje:
Kaip pusryčiai, tai sakyčiau rieboki ir labai sotūs.
Neskanūs ledai:
Jie tokie, kaip šaldytas, labai saldus, baltas vandenėlis, plius, tąsūs, gal dėl to, kad labai saldūs....
Žodžiu, mūsiškiai 1000 katrtų skanesni
Papildyta:
Siriškas delikatesas-avių galvos:
Skanaus!
QUOTE(foox @ 2008 03 29, 01:34)
na tikrai nevalgykit turkijoje kokoreç, nes ten kazkaip ji daro is zarnu, vinioja jas, o paskui ant ugnieks kepa. Dar nerizikuociau nieko su işkembe, na tai ta karves pilvo dalis, kur slapumas gaminasi ar kazkas panasaus. Nors siaip kiek pazıstu turku, tai sako, kad nemegsta nei kokoreç nei işkembe, bet cia aplink tiek daug restoranu ir uzeigeliu, kur vien tik ta ir gamina. Tai naturalu, kad kazkas visgi turi juos megti.
O siaip visa kita man skanu ir paragauti tikrai verta. Ner cia tas maistas toks jau astrus ir siaip skanu! Siaip man dar keistas dalykas buvo, bet pati neragavau, tai kazkoks desertas is vistos odeliu! Niekaip neprisiverciau paragauti, nors siaip gan neblogai atrodo! Gal kas ragavot? As nedristu! Vistiena ir tas sirupas man nedera.
Turkijoj ragautas Turkich special for 2, nors drąsiai būtų užtekę 3-4 asmenims. Apatinėje lėkštėje degė ugnelė ir kaitinino patiekalą. O sudėta buvo įvairiausių rūšių mėsų, kebabų, keptų sūrio lazdelių. Buvo laaaaaaaaaaaabai skanu.
Leidžiantis žemyn nuo Alanijos pilies paragavome blynų. Panašu į mūsų lietinius, bet taip pat labai skanūs. rekomenduoju. Čia juos kepa.
Leidžiantis žemyn nuo Alanijos pilies paragavome blynų. Panašu į mūsų lietinius, bet taip pat labai skanūs. rekomenduoju. Čia juos kepa.
Kadangi išeiginės ant nosies tai galima ir pavalgyt. Gal kas susigundys lenkiškais patiekalais-pietavom už Olštyno 'CHLOPSKIE OBIADY'. Jau porcijos tai dydžio nenusakomo buvo, kas neįveikė, namo pakavosi, tik zarazos nepasakė, kad kaina už gramus, tai ir pamokėjom neblogai. Bet jau kai sotūs buvom, tai labai ir nepykom
QUOTE(alvara @ 2008 06 16, 23:22)
Na tie blynai vadinami gözleme. Skanus, bet as kakaip visada itartinai ziuriu i pakelese mociuciu gaminama maista. Nors grazi tradicija!