Ikvepta Liudnojo peleno,sugalvojau tema apie ivairiausia maista.Tai gali buti ir restoraninio,turginio,gatvinio ir kitokio maisto nuotraukos.
Sios foto is garsiausio Barselonos turgaus "La Boqueria" :
Sis vaisius vadinasi patahaja. Atrodo graziai,o skonio jokio. Uz viena pusele sumokejus 2 eurus, norejosi mesti po stalu...bet vyras suvalge
Taip ir likau nesuprasta,kas tai per daiktas ir su kuo valgomas. Papilve?
Pipiriukai:
"Issigime" persikai:
Sraiges:
Papildyta:
Kumpiai:
Desros:
Artisokai:
Salotu ivairove:
Strucio kiausiniai:
na, čia bus natiurmortas, kuris vadinasi, kad cocacola ir afrikoje cocacola
(iš Egipto)
(iš Egipto)
Čia nebus jokia ypatinga, pasižyminti ryškumu, įspūdingumu ar egzotika nuotrauka. Tiesiog bandėm suderinti dalykinę kelionę su atostogomis Airijoje.
Tai atostogavome viename Airijos kurortiniame miestelyje prie Atlanto vandenyno.
Tai va, čia tipiški (kaip man sakė) airiški pusryčiai:
Viskas eiliniam lietuviui pasirodys normalu ir įprasta, tik ne man Aš labai konservatyvi ir dar išranki maistui, tai likdavau tuščiu skrandžiu po pusryčių, nes iš visos šitos "gėrybių" lėkštės suvalgydavau tik kiaušinį ir pomidorą..
Tos riebios keptos mėsos, dešreles, juo labiau jų vadinamieji "pudingai" (vyras sakė panašiai mūsų lietuviškų vėdarų atitikmuo), tai ką aš žinau.. Nu ne man
Tai atostogavome viename Airijos kurortiniame miestelyje prie Atlanto vandenyno.
Tai va, čia tipiški (kaip man sakė) airiški pusryčiai:
Viskas eiliniam lietuviui pasirodys normalu ir įprasta, tik ne man Aš labai konservatyvi ir dar išranki maistui, tai likdavau tuščiu skrandžiu po pusryčių, nes iš visos šitos "gėrybių" lėkštės suvalgydavau tik kiaušinį ir pomidorą..
Tos riebios keptos mėsos, dešreles, juo labiau jų vadinamieji "pudingai" (vyras sakė panašiai mūsų lietuviškų vėdarų atitikmuo), tai ką aš žinau.. Nu ne man
QUOTE(linole @ 2008 01 20, 19:22)
Ne i maisto tema, bet butu tikrai labai saunu, jei kas atidarytu fotoreportaza geliu, o dar geriau -augalu tema.
Bunant uzsienyje, tenka pamatyti keistu, nematytu augalu. Galetume ne tik pasigrozeti, bet ir pasikeitume ziniomis, kokie ten augalai.
Bunant uzsienyje, tenka pamatyti keistu, nematytu augalu. Galetume ne tik pasigrozeti, bet ir pasikeitume ziniomis, kokie ten augalai.
irgi gera įdėja, tik kaži ar daug atsirastų, aš tai būčiau už, nes gėlės augalai man labai patinka...
o čia į maisto temą turiu tik tiek
mėsiškas ir vegetariškas afrikietiškas tradicinis maistas Injera..Vlagėm Paryžiuj.
čia dar. taip atrodė mano lėkštė per vestuves Frankfurte...
o čia tai pro Briuselio vitrinų langus
o as po tokiu nuostabiu saldumynu idesiu dziovintos zuvies
zuvies parduotuveje galima rasti tokiu pakabintu galvu
zuvies parduotuveje galima rasti tokiu pakabintu galvu
truputi pataisymas Grange
Injera tai ne viso patiekalo pavadinimas, o tik to blyno ant kurio ir dedamas bei su kuriuo valgomas etiopietishkas maistas. Siaip etiopietishkas maistas labai labai labai skanus ypac mesyte su berbere padaziuku... dziaugiuos kad gyvenam salia vienintelio etiopietishko siose apylinkese
Injera tai ne viso patiekalo pavadinimas, o tik to blyno ant kurio ir dedamas bei su kuriuo valgomas etiopietishkas maistas. Siaip etiopietishkas maistas labai labai labai skanus ypac mesyte su berbere padaziuku... dziaugiuos kad gyvenam salia vienintelio etiopietishko siose apylinkese
Kroatija.
Keptas parsiukas:
O cia keptas "dinozauras":
Keptas parsiukas:
O cia keptas "dinozauras":
Nica:
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 21, 05:35)
truputi pataisymas Grange
Injera tai ne viso patiekalo pavadinimas, o tik to blyno ant kurio ir dedamas bei su kuriuo valgomas etiopietishkas maistas. Siaip etiopietishkas maistas labai labai labai skanus ypac mesyte su berbere padaziuku... dziaugiuos kad gyvenam salia vienintelio etiopietishko siose apylinkese
Injera tai ne viso patiekalo pavadinimas, o tik to blyno ant kurio ir dedamas bei su kuriuo valgomas etiopietishkas maistas. Siaip etiopietishkas maistas labai labai labai skanus ypac mesyte su berbere padaziuku... dziaugiuos kad gyvenam salia vienintelio etiopietishko siose apylinkese
žinau.. Mb Iš Etiopijos
bet jie visada sako, valgysim Injera, nevardina kas ant viršaus, tai kažkaip būna ir aišku, kad tai nebus vien tik Injera... aišku,m čia kas nežino, reikėjo prirašyt, pripažįstu,kad klaida mano..
o man ir labai patinka jų maistas bandžiau pati kept primokinta, ale ne visai išėjo
O jūs Usa spėju gyvenat, ne?
QUOTE(NY @ 2008 01 21, 10:14)
Nica:
oho
Grange, taip JAV mes. Pasiseke man, nes gyvenau dviejose valstijose ir abiejose buvo etiopietishko maisto restoranai - nes siaip jie labai reti cia (ir brangus). Siaip buciau gal net neatradus ju cia, bet turejau toki drauga gera is Etiopijos, kazkada uzsisnekejom apie savo saliu virtuves, tai sako traukiam i etiopu restorana - nuo tada isimylejau as ju ta maista. Pas mus irgi panasiai kaip tavo nuotraukose ant injeros keliu rusiu maista patiekia...
gamint tai nieko nemoku, tik tiek, kad pas mus yra vienam parduotuviu tinkle berbere prieskoniu misinys paruodamas pakeliukuose tokiuose tai galima ji su virtais lesiais maisyt arba mesyte pamarinuot - skanu!
o prie progos tada paklausiu, gal tu ar TB zinot, kas ten tie zalumynai tokie, na tas vienas patiekaliukas kur vien is zalumynu padarytas? ka jie ten naudoja?
gamint tai nieko nemoku, tik tiek, kad pas mus yra vienam parduotuviu tinkle berbere prieskoniu misinys paruodamas pakeliukuose tokiuose tai galima ji su virtais lesiais maisyt arba mesyte pamarinuot - skanu!
o prie progos tada paklausiu, gal tu ar TB zinot, kas ten tie zalumynai tokie, na tas vienas patiekaliukas kur vien is zalumynu padarytas? ka jie ten naudoja?