Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

Perskaiciau visa tema ir kadangi nesu parfumerijos maniake (turiu tik apie 20 buteliuku kvepalu), tai niekaip nesuprantu kas yra FM ir kur ji parduoda?
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 07 15, 12:44)
šiaip jau Avono kvepalai laikosi daug trumpiau uz FM.

Žiūrint kurie. Kadangi buvo periodas, kai tik Avon ir Oriflame galėjau sau leisti, esu išbandžiusi nemažai. Avon "Little black dress" ir "Incandessence" laikosi puikiai.

Buvo laikas, kai pirkdavau "Refan" pilstomus kvepalus: normalių kvepalų, kokius galima rasti "Eurokos", "Droguose", etc. už įperkamą kainą 1994-1996m. dar nebuvo. Šiandien situacija yra tikrai pasikeitusi, todėl nesuprantu, kam reikia kvėpintis analogais, kai galima nusipirkti už tuos analogus pigesnių originalių kvepalų? blink.gif (FM tikrai nėra pigus variantas)

Aišku, kiekvienas renkasi pagal savo poreikius. Bet analogų kultūra su gariūninėmis Louis Vuitton'o rankinėmis, Gucci marškinėliais, D&G diržais bei kvepalų analogais susižavėjimo nekelia. Kas toliau? - vyrų ir moterų pakaitalai jau yra (guminės moterys ir vibratoriai), kūdikių pakaitalai taip pat yra (lėlės su kūdikių veidais), maisto pakaitalai - klesti pilnu tempu (tabletės, milteliai). Tiesa, ir realybės pakaitalai - Second Life - irgi yra mastau.gif

Atsakyti
beje user posted image šituos kai uostinėjau, labai priminė kvapas Avon "Little black dress" ne identiškas žinoma, bet kažkokie ryškūs aidai man jautėsi
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 14, 23:51)
P.S. Ačiū Dievui, kolkas galiu sau leisti "nesmirdėti" topsecret.gif

QUOTE(JVana @ 2008 07 15, 12:27)
Jei nori, tai kvepinkis jais

Jei neperskaitai tarp eilučių, tai išverčiu - naudoju originalus rolleyes.gif

nes spiritiniai oro gaivikliai mus neprilygsta geriems KVEPALAMS.

O ar aš sakiau, kad prilygsta? rolleyes.gif

Cia jau nepataikei kiek i tema. Cia PARFUMERIJOS SUBFORUMAS, o ne FUFLIAKU smile.gif
tik nesvaistyk laiko aiskindama PARFUMERIJOS SUBFORUME

Gal nuorodą galima į "parfumerijos" apibrėžimą smile.gif Ar pati sugalvojai? g.gif
Reikėjo įspėjimą parašyt - neoriginalių kvapų gerbėjoms įėjimas draudžiamas lotuliukas.gif Ir įdėt nuorodą į buitinių prekių skyrelį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 15, 12:18)
Sorry, bet ypatingu jautrumu pasižymit jūs (tos, kurios prieš visokius analogus) - tik pasakyk ką, iškart gatavos akis išdraskyt rolleyes.gif

Gal galima konkrečiai, su citatom-kur buvo draskomos akys? Tavo nuomonė vienokia, kitų kitokia, vienos išsako ją subtiliau, kitos griežčiau. Nematau čia jokių akių draskymų, tiesiog pateikiami vienokie ar kitokie argumentai-ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 15 liepos 2008 - 12:56
QUOTE(Nome @ 2008 07 15, 13:47)
Gal galima konkrečiai, su citatom-kur buvo draskomos akys? Tavo nuomonė vienokia, kitų kitokia, vienos išsako jasubtiliau, kitos griežčiau. Nematau čia jokių akių draskymų, tiesiog pateikiami vienokie ar kitokie argumentai-ir tiek

Čia tas akių draskymas, tai tik šiaip išsireiškimas mirksiukas.gif Labai teisingas tavo šis postas - kiekvieno nuomonė skirtinga, todėl nematau jokio reikalo įrodinėt, kurios tiesa yra tiesesnė.
Nu nesikabinėkit prie analogų ir jų gerbėjų - vis tiek kaip naudojo, taip ir naudos juos, tik nuomonės čia jau nebereikš, nes bijos būti užsipultos. Ar geriau, kaip sako "nematyt ir širdies neskaudės"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 15, 11:46)
Gal nuorodą galima į "parfumerijos" apibrėžimą smile.gif  Ar pati sugalvojai? g.gif
Reikėjo įspėjimą parašyt - neoriginalių kvapų gerbėjoms įėjimas draudžiamas lotuliukas.gif Ir įdėt nuorodą į buitinių prekių skyrelį lotuliukas.gif

Su tavim kalbetis kaip su pliku pesiotis.. irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 15, 14:14)
Su tavim kalbetis kaip su pliku pesiotis..  irnesakyk.gif

Niekas ir neprašo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2008 07 14, 18:36)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

pati isbandziau ir nemaciau skirtumo tarp originalo ir FM analogo

QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 15, 12:18)
Nebūkit tokios kategoriškos, kiekvienas gyvena taip, kaip jam priimtina. Kas nori, tas tegul kvepia Gocci, J'apador ir t.t. Ir išvis, jei esat tokios aršios fufliakų priešininkės, tai ką veikiat šioje temoje? Pasakėt savo nuomonę ir gana. Nebūtina menkinti tų, kurios pasirenka kitaip (nesąmonė, smirdi, aš geriau išvis nesikvepinčiau...) Ši rinkos niša klesti ir visų į doros kelią neatvesit.

P.S. NIEKADA nepasakiau ir nepasakysiu, kad analogas ir originalas yra tas pats mirksiukas.gif Kiekvieno teisė rinktis ir aš (priešingai nei jūs) ją gerbiu.

Tamstelė čia aiškiai pati sau prieštaraujat. biggrin.gif
Š... kaip jį gražiai bepavadintum ar rožėm apkaišytum, vistiek bus tik š ... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 07 15, 18:15)
Tamstelė čia aiškiai  pati sau prieštaraujat.  biggrin.gif  
Š... kaip jį gražiai bepavadintum ar rožėm apkaišytum, vistiek bus tik š ...  cool.gif

Nuo kada, atsiprašau, aš Lukrecij@ patapau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 15 liepos 2008 - 19:11
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 15, 20:10)
Nuo kada, atsiprašau, aš Lukrecij@ patapau blink.gif

Nu kam taip sprogdint akis? Iššoks iš orbitų, paskui atgal nebesukišit bigsmile.gif

Jeigu visi tie "analogai" turėtų savo originalius pavadinimus ir jų nepardavinėtų kaip neva žinomų gamintojų kvepalų "tik supilstytų į paprastą tarą", man jie visai nekliūtų.

O teigti, kad skirtumo tarp analogo ir originalo nėra jokio, yra tas pats kas tvirtinti, kad iš Olandijos ar Ispanijos importuotas pomidoras niekuo nesiskiria nuo savam darže užauginto doh.gif (Gal toks buitinis pavyzdys bus lengviau suprantamas argumentas? g.gif )

PS. kad nereikėtų vėl sprogdinti akių, čia buvo tik bendras pastebėjimas. Nesusireikšminkite ir neprisitaikykite sau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 07 15, 20:36)
Nu kam taip sprogdint akis? Iššoks iš orbitų, paskui atgal nebesukišit  bigsmile.gif

Aš dar ir taip galiu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti