Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 15, 10:03)
Dieve, kaip dar drįsau pasisakyti doh.gif

Iš kur tojs jautrumas nesvietiškas? blink.gif Ar čia kas nors blogo tamstos atžvilgiu buvo pasakyta?
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 15, 09:03)
Dieve, kaip dar drįsau pasisakyti doh.gif Gi kažkieno nuomonė yra "esmė", kurios šiurkštu negalima kritikuoti dirol.gif Tebūnie.
Dabar skelk, kaip aš šiuo metu jaučiuosi ir einu iš čia malonesniais dalykais užsiiminėti cool.gif

Na taip - esmė, nuomonių/pasisakymų esmė, a kas šitame žodyje neaišku? lotuliukas.gif Kritikuoti prašom, tik argumentukų reikėtų stipresnių, nes čia žmonės šneka ne taip, kaip joms atrodo, o taip, kaip yra. Persiprašau, jei įžeidžiau, bet - taip, šitoje srityje išmanome daugiau, geriau, negu tamsta.

Savijauta prasta, matosi. Tokio apibendrinimo užteks? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 07 15, 06:55)
Nugis tamsta ir vėl esmės nesupratote.... smile.gif
Esemė visiškai ne snobizme, ir ne tame, kad nesvarbu kaip, nesvarbu už ką, svarbiausia originalas, kuris tikrai kvepia, ir aplinkiniai gali kvepėt kuo nori (bliamba, būtų mano valia, uždrausčiau bomžus troleibusuose gun_bandana.gif ). Originalius kvepalus naudojančios sako, kad padirbinių niekada nepirks, neturės pinigų originalams, nesikvepins visai, nes padirbiniai...ir taip toliau....
Na, tarkim, kad aiškiau būtų - ar visiškai analogiška pasivaikščioti po Paryžių ir pamatyti jį (labai smulkiai) per teliką? Jei neturi pinigų Paryžiui, tavęs niekas nesmerkia, neniekina, nesišaipo, bet, jei tu tvirtini, kad per teliką Paryžius ir gražesnis, ir pamatai jo daugiau, ir važiuoja ten tik glušai ir snobai, neturintys kaip išsidirbinėti, tai mažų mažiausiai atrodysi keistai.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 14, 23:51)
Galima paklausti, kuo kvepinaisi, kai tau buvo penkiolika?  mastau.gif

yra visokiu pigesniu kvepaliuku kaip Avon, oriflame, pilnos eurokos ar drogo parduotuves. 15-iolikmetei, manau, puikiai ir tai tinka.
manau, siame forume ne tiek daug ir tu 15-iolikmeciu ax.gif
o kalbant apie fufliakus tai manau, visose temose tokios reakijos gali tiketis - ar kosmetinukiu, ar drabuziu ir t.t. ir ner ko cia stebetis, kad merginos taip reaguoja i toki pasisakyma doh.gif
Atsakyti
mano kvėpinimaisi būtent nuo pilstomų prasidėjo smile.gif 14 ar 15 gimtadienio proga buvau gavusi Lauros biagiotti Laura analogą, kurie man baisiai patiko, labai gerai pamenu, kad kvapas buvo ypatingai lengvas ir bonpari braškinį saldainį priminė.
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 07 15, 11:15)
mano kvėpinimaisi būtent nuo pilstomų prasidėjo 

man tai jie nuo pat pirmo pauostymo pasirodė brrrr rolleyes.gif nors tais laikais, kai analogai tik pasirodė, regis, Refan buvo pirmieji, tai ne taip jau ir mažai kas naudojo juos, juk nieko apie juos dar neišmanėm biggrin.gif

bet dabar, kai pilnos parduotuvės pauostymui, susipažinimui, tai jau sorry, reikia gėdos turėti kvėpintis analogais biggrin.gif

jei nėra pinigėlių, pilna visai neprastų nebrangių kvepaliukų, kaip kažkas minėjo- Oriflame, Avon, Eurokose ir pan., kurie turi ir savo veidą, ir nedidelę kainą- čia tai visiškai natūralu ir negėdinga, nes šie kūrėjai nieko NEVAGIA kaip analogų gamintojai doh.gif

aš geriau perku nežinomo gamintojo nebrangius sportinius batelius negu ala Puma iš turgaus (reikia gal aiškumo dėlei pasakyti, kad žodis "turgus" man tikrai nereiškia nieko blogo biggrin.gif ), nes man gėda būtų- taip demonstruočiau ir savo neišmanymą, ir pinigų neturėjimą, o tik norėjimą iššokti aukščiau bambos biggrin.gif tas pats ir su kvepalais biggrin.gif
Atsakyti
aš dabar pamasčiau, štai ką: logiškai mastant, šie ar kiti analogai negali būt kaip tikri, juk kažkoks patentas turi būt išpirktas iš vienų ar kitų mados namų. Kažkokios sutartys turėtų būt sudarytos. jei jų nėra - išeina plagiatas, kaip ir pavogta idėja, kvapas. O jei yra sutartis, nemanau,kad kapeikas kainuojanti, taigi automatiškai kaina kiltų ir tada reklamose tikrai būtų minima, kad tai tikrai dizaineriški Tikri kvepalai, tik pakuotė prastesnė.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 07 15, 10:14)
Iš kur tojs jautrumas nesvietiškas?  blink.gif 

Sorry, bet ypatingu jautrumu pasižymit jūs (tos, kurios prieš visokius analogus) - tik pasakyk ką, iškart gatavos akis išdraskyt rolleyes.gif

QUOTE(Gervela @ 2008 07 15, 11:32)
geriau..

O kitai geriau yra nusipirkti analogą, tai ką ji nuo to blogesniu žmogum patampa? smile.gif

Nebūkit tokios kategoriškos, kiekvienas gyvena taip, kaip jam priimtina. Kas nori, tas tegul kvepia Gocci, J'apador ir t.t. Ir išvis, jei esat tokios aršios fufliakų priešininkės, tai ką veikiat šioje temoje? Pasakėt savo nuomonę ir gana. Nebūtina menkinti tų, kurios pasirenka kitaip (nesąmonė, smirdi, aš geriau išvis nesikvepinčiau...) Ši rinkos niša klesti ir visų į doros kelią neatvesit.

P.S. NIEKADA nepasakiau ir nepasakysiu, kad analogas ir originalas yra tas pats mirksiukas.gif Kiekvieno teisė rinktis ir aš (priešingai nei jūs) ją gerbiu.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 15, 10:18)
Sorry, bet ypatingu jautrumu pasižymit jūs (tos, kurios prieš visokius analogus) - tik pasakyk ką, iškart gatavos akis išdraskyt rolleyes.gif
O kitai geriau yra nusipirkti analogą, tai ką ji nuo to blogesniu žmogum patampa? smile.gif

Nebūkit tokios kategoriškos, kiekvienas gyvena taip, kaip jam priimtina. Kas nori, tas tegul kvepia Gocci, J'apador ir t.t. Ir išvis, jei esat tokios aršios fufliakų priešininkės, tai ką veikiat šioje temoje? Pasakėt savo nuomonę ir gana. Nebūtina menkinti tų, kurios pasirenka kitaip (nesąmonė, smirdi, aš geriau išvis nesikvepinčiau...) Ši rinkos niša klesti ir visų į doros kelią neatvesit.

P.S. NIEKADA nepasakiau ir nepasakysiu, kad analogas ir originalas yra tas pats mirksiukas.gif Kiekvieno teisė rinktis ir aš (priešingai nei jūs) ją gerbiu.

blink.gif blink.gif blink.gif

Cia jau nepataikei kiek i tema. Cia PARFUMERIJOS SUBFORUMAS, o ne FUFLIAKU smile.gif

Zmones diskutuoja apie KVEPALUS, o ne spiritinius gaiviklius.

Isgirdom tavo nuomone. Kiek sutikom, kiek ne. Ir kiekvienas zinom, kad kitiems nusipirkti kvepalus (ne FM oro gaiviklius) yra sudetinga. Bet kaip Heile minejo, nereikia gincytis del tiesesnes tiesos - fufliakas bus fufliaku, o originalas originalu. Ne kiekvienas moka ivertinti gerus kvepalus ir isties nereikia del to per daug gincytis. Jei nori, tai kvepinkis jais, tik nesvaistyk laiko aiskindama PARFUMERIJOS SUBFORUME, kad mes arogantiskos, nes spiritiniai oro gaivikliai mus neprilygsta geriems KVEPALAMS.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 15, 12:27)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

Cia jau nepataikei kiek i tema. Cia PARFUMERIJOS SUBFORUMAS, o ne FUFLIAKU smile.gif

Zmones diskutuoja apie KVEPALUS, o ne spiritinius gaiviklius.

Isgirdom tavo nuomone. Kiek sutikom, kiek ne. Ir kiekvienas zinom, kad kitiems nusipirkti kvepalus (ne FM oro gaiviklius) yra sudetinga. Bet kaip Heile minejo, nereikia gincytis del tiesesnes tiesos - fufliakas bus fufliaku, o originalas originalu. Ne kiekvienas moka ivertinti gerus kvepalus ir isties nereikia del to per daug gincytis. Jei nori, tai kvepinkis jais, tik nesvaistyk laiko aiskindama PARFUMERIJOS SUBFORUME, kad mes arogantiskos, nes spiritiniai oro gaivikliai mus neprilygsta geriems KVEPALAMS.

ne fufliakai o šamurliakai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 07 15, 10:36)
ne fufliakai o šamurliakai  lotuliukas.gif

Tralaila, mano 7 men sunus pamate tavo avatara, tai pradejo juoktis ir krapstyt nuo ekrano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 07 15, 11:32)

jei nėra pinigėlių, pilna visai neprastų nebrangių kvepaliukų, kaip kažkas minėjo- Oriflame, Avon, Eurokose ir pan., kurie turi ir savo veidą, ir nedidelę kainą- čia tai visiškai natūralu ir negėdinga, nes šie kūrėjai nieko NEVAGIA kaip analogų gamintojai doh.gif

šiaip jau Avono kvepalai laikosi daug trumpiau uz FM.
Atsakyti