Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Jantra @ 2008 01 30, 22:55)
Ech... kad taip gaut tuos iš filmo "Kvepalai" biggrin.gif

viskas imanoma, tik pinigu raik turet lotuliukas.gif
http://www.leparfum.thierrymugler.com/
Aura jie vadinasi
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 31, 01:29)
viskas imanoma, tik pinigu raik turet lotuliukas.gif
http://www.leparfum.thierrymugler.com/
Aura jie vadinasi

Šituos tai aš žinau, bet juk ne tai, oi ne tai schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 30, 16:20)
Kitos biesas žino, kuom purškiasi, bet vistiek kvepia.

QUOTE(suntea @ 2008 01 30, 16:34)
Kvepia man.

suntea, jeigu kvepia jums/tau, dar nereiškia, kad kvepia mums/man. Nu negi reikia universalias tiesas įrodinėti?

Jeigu analogai, paddielkės, ar kaip tie biesai vadinasi, man kvėpėtų, pirkčiau nesukdama sau galvos dėl firmos vardų, etikečių, pakuočių ir pan. Su išlyga - kad produktas yra pagamintas teisėtai. Bet turiu tokią bėdą - dar neradau avonų, orifleimų, FMų ir pan., kurie man kvėpėtų bigsmile.gif Vat ir psio.

QUOTE(suntea @ 2008 01 30, 17:33)
Bet suntea yra už neoriginalių kvepalų, analogų naudojimą, kai originalui gaila pinigų, arba nėra prasmės vienam kartui tokių pirkti.

Kopija niekada nebus tokia pati, kaip originalas. Dar viena universali tiesa. O vienam kartui galima nueit į parduotuvę ir pasipurkšt. Labai prasminga ir taupu. Ant kefyro daugiau lieka nail.gif
Atsakyti
tai kaip supratau is cia paskaicius,kad FM nekokie kvepalai schmoll.gif ,neapsimoka isigyt
Atsakyti
QUOTE(sandruta @ 2008 02 02, 11:48)
tai kaip supratau is cia paskaicius,kad FM nekokie kvepalai  schmoll.gif ,neapsimoka isigyt

Teisingai supratai. drinks_cheers.gif FM ir dar nemažai panašių yra vadinamieji "analogai", t. y. pigūs kvepalai, pagaminti stengiantis išgaut panašumą į garsius, gerus, žinomus kvepalus. Naudojamos pigesnės sudedamosios dalys, paprastesnės gamybos technologijos, todėl ir kokybė prastesnė, o kvapo panašumas - kaip kam atrodo... Man jie visi kažkuo nemaloniu atsiduoda.
Atsakyti
tai aisku ,kad uz tokia kaina kazko ypatinga ir nereikia noret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruta @ 2008 02 02, 13:56)
tai aisku ,kad uz tokia kaina kazko ypatinga ir nereikia noret smile.gif

manau gali drasiai tuos kvepalus isbandyti, tikrai jie ne tokie prasti kaip cia kalba.
Atsakyti
ne nu zinot niekur nesikisu, bet cia paskaicius neislaikiau. beee.gif ne visada zmogus is gero gyvenimo pradeda pirkti pigesnius kvepalus,bet jus tiek daug apie viska nusiamanancios lotuliukas.gif sakot kad po keliu dienu tie pigus kvepalai pradeda dvokti. Konstatuojam fakta...kiek zinau normalus zmones skalbia drabuzius dazniau nei kelios dienos, o gal cia tik vargsai taip daro, nes nebijom isskalbti brangiu aromatu, na ir automatiskai sunaudojam daugiau resursu ir nebelieka brangiem kvepalam, o jus taupydamos vandeni susitaupot prabangai tongue.gif

Visom snobem linkiu, kad niekada nesirgtu vaikai, kad nebankrutuotumet, kad kvepetu visa lietuva originalais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2008 06 08, 22:40)
Visom snobem linkiu, kad niekada nesirgtu vaikai, kad nebankrutuotumet, kad kvepetu visa lietuva originalais thumbup.gif

Tai aš jau geriau Dzintaro originalais kvepėčiau, nei kokais pilstukais iš rūsio a la originalais
Atsakyti
As geriau visai nesikvepinciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 06 08, 23:50)
As geriau visai nesikvepinciau doh.gif

Nu arba taip. Gal ir geresnis variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2008 06 08, 22:40)
ne nu zinot niekur nesikisu, bet cia paskaicius neislaikiau. beee.gif ne visada zmogus is gero gyvenimo pradeda pirkti pigesnius kvepalus,bet jus tiek daug apie viska nusiamanancios lotuliukas.gif sakot kad po keliu dienu tie pigus kvepalai pradeda dvokti. Konstatuojam fakta...kiek zinau normalus zmones skalbia drabuzius dazniau nei kelios dienos, o gal cia tik vargsai taip daro, nes nebijom isskalbti brangiu aromatu, na ir automatiskai sunaudojam daugiau resursu ir nebelieka brangiem kvepalam, o jus taupydamos vandeni susitaupot prabangai tongue.gif

Aha.....nuo kada zinios kokioje nors srityje( kaip parfumerijoje sio atveju) tapo snobizmu g.gif
Prie ko cia skalbimas ir vanduo g.gif
Kazkaip tamsta neteisingai interpretavote pries tai sakiusiuju nuomone doh.gif
Esme ta kad originalas visada liks originalas. Nesvarbu ka rasys kopiju platintojai, kopijuojami kvepalai yra gaminami pasitelkiant pigias sudetines dalis, kurios tik is pradziu panasios i kopijuojamo originalaus produkto, bet po to dazniausiai isryskeja koks salutinis kvapelis. Prigamine panasiu nedaug kainuojanciu padielku paleidzia jas i placiasias mases itikinedami kad jie visai tokie patys kaip ir originalai doh.gif O atsiranda ir perkanciuju kurie lygiai taip pat mano ( savitaiga ir nekitaip tongue.gif ) kad cia " toks pats kvapas"
Jau geriau naudotis pigesniu , bet tikru produktu, nei pirkti padielka su neiaskia chemine sudetim. Juk neperkate, mielosios , sitaip pagamintu gerimu ar buitines technikos schmoll.gif
P.s cia mano asmenine nuomone, kas naudoja FM produkcija ar koki kitoki panasu "brenda", linkiu sekmes 4u.gif Kiekvienas renkasi pagal save.
Atsakyti