Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 13:31)
Nu ačiū, ačiū, kam tos gėlės laugh.gif matot, dažnai ir originalais pasikvėpinu, tai tom dienom matyt skonį jau turiu, o kai kvėpinuosi beveik identiškais,

tai čia kuriom tom dienom originalais teikiamės pasikvėpint?
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 15:59)
Moku aš tuos pavadinimus, be baimės, tik tingiu rašyti

"Moku" ir Žinau" skirtingi dalykai yr...
Atsakyti
QUOTE(OG900 @ 2008 12 12, 02:45)
tai čia kuriom tom dienom originalais teikiamės pasikvėpint?

O kaip užplaukia... kartais originalų pagailiu, pasikvepinu paprastesniais... kur čia nusikaltimas? laugh.gif kaip noriu, taip gyvenu, kaip noriu, taip kvepiu. Ir kada tik noriu bigsmile.gif

QUOTE(OG900 @ 2008 12 12, 03:07)
"Moku" ir Žinau" skirtingi dalykai yr...

Kai nebelieka prie ko kibti, tai ieškom skirtumų tarp žodžių ane? mirksiukas.gif tiesą sakant man giliai dzin tie pavadinimai, nueinu kad ir į tą sarmą, konsultantė duoda pauostyt pavyzdžių ir tikrai man tada būna vienodai kvepalų pavadinimas, svarbu tinka ir patinka. Ir dzin jis ten rašosi dolce gabana ar dolce humana, kiek kainuoja, tiek sumoku ir adjos. Parėjus nekalu pavadinimų atmintinai ir nesistengiu specialiai įsiminti, kad supermamose kažkokiom ... galėčiau parašyti pavadinimą su dviem n ar su dviem h, nes kitaip 'nesupras'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 12 gruodžio 2008 - 11:12
Kai nebelieka prie ko kibti, tai ieškom skirtumų tarp žodžių ane? mirksiukas.gif tiesą sakant man giliai dzin tie pavadinimai, nueinu kad ir į tą sarmą, konsultantė duoda pauostyt pavyzdžių ir tikrai man tada būna vienodai kvepalų pavadinimas, svarbu tinka ir patinka. Ir dzin jis ten rašosi dolce gabana ar dolce humana, kiek kainuoja, tiek sumoku ir adjos. Parėjus nekalu pavadinimų atmintinai ir nesistengiu specialiai įsiminti, kad supermamose kažkokiom ... galėčiau parašyti pavadinimą su dviem n ar su dviem h, nes kitaip 'nesupras'.
[/quote]

Tai gal tu daugiau cia ir nerasyk,nes siame forume renkasi tikros kvepalu gerbejos ir myletojos,kurios mylimu kvepalu pavadinima niekad su klaidom neparasys.
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2008 12 12, 14:00)
Tai gal tu daugiau cia ir nerasyk,nes siame forume renkasi tikros kvepalu gerbejos ir myletojos,kurios mylimu kvepalu pavadinima niekad su klaidom neparasys.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia kai kas labai užpyks, kai Tu FM vadini kvepalais...O kadangi aš, kaip FM temoje ir mylinti FM, tai net ir norėdama nesuklysčiau rašydama jų pavadinimą, nes tas pavadinimas ne iš žodžių, o iš skaičių pvz. 125 wub.gif lotuliukas.gif Tuo pačiu pagalvojau apie situaciją, nueini į gerą kvepalų parduotuvę, sakyčiau konsulatantei... noriu gerų, brangių kvepalų, tik neatsimenu kokie ten jie yra... ar gabana rašosi su viena n, ar su dviem, ir man psakytų: kadangi tu nežinai, jog rašosi su dviem n, reiškiasi tu nesi kvepalų mylėtoja ir gerbėja, ir mes tau neparduosim lotuliukas.gif lotuliukas.gif galiu pasakyti Tau tik viena, niekam neįdomu tie pavadinimai, svarbu eina pinigai, žmogus skaniai kvepia ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 12 gruodžio 2008 - 13:16
As kalbejau apie visa parfumerijos foruma.

Sorry,valdykite savo FM tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 12, 12:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Čia kai kas labai užpyks, kai Tu FM vadini kvepalais...O kadangi aš, kaip FM temoje ir mylinti FM, tai net ir norėdama nesuklysčiau rašydama jų pavadinimą, nes tas pavadinimas ne iš žodžių, o iš skaičių  pvz. 125 wub.gif  lotuliukas.gif

Nuostabu, kad bent skaicius isimenat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2008 12 12, 15:00)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif thumb_yello.gif
neturiu net ka ir bepridurt
Atsakyti
Artėjame prie 50 psl. pabaigos. Gaila, kad mėnulio fazė nedėkinga ir tema nemirs savo mirtimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 12, 12:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif  thumb_yello.gif
neturiu net ka ir bepridurt

Kad ir pries tai nelabai ka turejai pasakyti ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti