Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Africa @ 2008 01 30, 17:14)
Sunku suprasti šį žodžių kratinį..  ax.gif

O čia jau ne mano problema.

Noriu tik parodyti aštrų kampą, tarp to, kad vienos kloja pinigus ir perka tik originalius. Kitos biesas žino, kuom purškiasi, bet vistiek kvepia. ne pinigai ir kaina, firmos, originalūs kvepalai nulemia kvapą. Ne tik tai.

šiaip turiu kelis feromonus iš sexšopo. Ką apie juos manot? geri jie, ar irgi fm lygio skystalas?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 30, 17:20)
šiaip turiu kelis feromonus iš sexšopo. Ką apie juos manot? geri jie, ar irgi fm lygio skystalas?

O kam tau jie? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 30, 16:20)
O čia jau ne mano problema.

Noriu tik parodyti aštrų kampą, tarp to, kad vienos kloja pinigus ir perka tik originalius. Kitos biesas žino, kuom purškiasi, bet vistiek kvepia. ne pinigai ir kaina, firmos, originalūs kvepalai nulemia kvapą. Ne tik tai.

O taip, čia mano problema... lotuliukas.gif
Tikiu, kad kvepia... cool.gif sakoma, kad prakaitas irgi kvepia, turi kvapą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 30, 17:22)
O kam tau jie?  blink.gif

A ką aš žinau. Vakar nusipirkau kefyro. kam aš jį pirkau? ne šaltibarščių gi metas. negeriu aš jo.

Buvau sekšope rolleyes.gif pamačiau. Ai, reik pabandyt.... Buvo mano pamėgti kvapai. Tai ir nusipirkau.
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2008 01 30, 17:27)
O taip, čia mano problema...  lotuliukas.gif 
Tikiu, kad kvepia...  cool.gif sakoma, kad prakaitas irgi kvepia, turi kvapą...  biggrin.gif

Jūs norite pasakyti, kad kvepia tik tas žmogus, kuris kiaurai persipurškęs tik pabrėžtinai originaliais kvapais? *****. Jūs manot pas visas moteris tik geri kvepalai? kažin. Labai kažin. Mary kay panašiai į originalius kvapus purškalus gamina. Ir kainuoja jie ne 35 lt. Kvepia man. Nu ne Dioras, ale vistiek kvepia.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 30, 16:34)
A ką aš žinau. Vakar nusipirkau kefyro. kam aš jį pirkau? ne šaltibarščių gi metas. negeriu aš jo.

Buvau sekšope  rolleyes.gif pamačiau. Ai, reik pabandyt.... Buvo mano pamėgti kvapai. Tai ir nusipirkau.
Papildyta:
Jūs norite pasakyti, kad kvepia tik tas žmogus, kuris kiaurai persipurškęs tik pabrėžtinai originaliais kvapais? *****. Jūs manot pas visas moteris tik geri kvepalai? kažin. Labai kažin. Mary kay panašiai į originalius kvapus purškalus gamina. Ir kainuoja jie ne 35 lt. Kvepia man. Nu ne  Dioras, ale vistiek kvepia.

Aš tai jau nieko nebenoriu pasakyti. lotuliukas.gif Koks skirtumas, gali apsipilti tuo vakarykščiu kefyru - irgi skystalas... Ir kvapas bus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 30, 17:39)
Aš tai jau nieko nebenoriu pasakyti.  lotuliukas.gif Koks skirtumas, gali apsipilti tuo vakarykščiu  kefyru - irgi skystalas... Ir kvapas bus.  thumbup.gif

Jūs negalite argumentuoti. Tiesa negaliu ir aš. Nes tai dvi nuomonės. Bet. Jūs net negalite prisileisti minties, kad ne kaina, ne etiketė apsprendžia kaip kvepia žmogus. Jei norite kabintis prie mano pirkinių, galite. Bet mes šiuo atveju kalbame apie požiūrį į kvapą. Ir beje, jūs turbūt neperskaitėt, kad abu kvapus iš FM, aš išmečiau. Kaip ir dar aibę iš oriflame pirktų, ar šiaip nekabinusių kvapų.

kefyro būt buvę gerai, kai persvilau Tenerifėj. *****, buvo tik kremas.
Atsakyti
Skaitau ,skaitau, bet taip ir nesupratau - ar suntea "už" FM kvepalus ar "prieš" g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 30, 18:26)
Skaitau ,skaitau, bet taip ir nesupratau - ar suntea  "už" FM kvepalus ar "prieš"  g.gif

prieš. Jie muilu atsiduoda. Visi kvapai gal ne, bet bandyti dveji po kelių dienų kvepėjo veik taip pat.

Bet suntea yra už neoriginalių kvepalų, analogų naudojimą, kai originalui gaila pinigų, arba nėra prasmės vienam kartui tokių pirkti.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 30, 16:20)

Ne kaina ir firma, bet kokybė nulemia kvapą. O kokybiški ingredientai nekainuoja pigiai. Deja. Aišku, sumokam ir už įpakavimą, reklamą, vardą... ką darysi, bet naudojam originalius kvepalus ne dėl to (bent absoliuti dauguma tai tikrai), o dėl kokybės. Jei Guerlain'o ar Dioro kvepalai būtų parduodami tarpuvartėj paprastuose buteliukuose po 3 litus - pirkčiau, naudočiau ir nesigėdyčiau to... deja, to nėra, tenka mokėt brangiau.
Apie feromonus iš to šopo nieko nežinau, nors šiaip tie "feromonai" kvepaluose - skambus žodis reklamos tikslais, o turinys - visai kas kita. Neneigiu, kad gali būt kvepalų su afrodiziakiniu poveikiu, bet ne feromonų biologine žodžio prasme.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 30, 19:10)
Apie feromonus iš to šopo nieko nežinau, nors šiaip tie "feromonai" kvepaluose - skambus žodis reklamos tikslais, o turinys - visai kas kita. Neneigiu, kad gali būt kvepalų su afrodiziakiniu poveikiu, bet ne feromonų biologine žodžio prasme.

Tie kvepaliukai čiu čiut giliau, gal taip galima pavadinti kvepia. nemoku atrašyt žodžiais. Nėra pigūs pagal kiekį. O kokybės tai nemoku nustatyt. Bet Jau kad FM yra feromonų 50 ar keik ten mg, už 40 lt. Čia jau ir man labai netgi juokinga. biggrin.gif
Atsakyti
apie feromoninius is sexshopo. gal be feromonu ten, bet maciau "erote" parduoda vienus kvepalus uz 60Lt (tipo labai sexualus kvapas). eurokos jie 16 Lt kainuoja lotuliukas.gif lygiai tie patys
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 30, 20:40)
apie feromoninius is sexshopo. gal be feromonu ten, bet  maciau "erote" parduoda vienus kvepalus uz 60Lt (tipo labai sexualus kvapas). eurokos jie 16 Lt kainuoja lotuliukas.gif lygiai tie patys

Ech... kad taip gaut tuos iš filmo "Kvepalai" biggrin.gif
Atsakyti