Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Rimaz @ 2008 12 11, 19:57)
Tai paviešinkit visgi smile.gif Jei jau esate įsitikinusi, kad kvepalai pasenę.
O kaip tikrinote kvapo "gerumą"?

Pasene kvepalai turi specifinę natą, kurios su niekuom nesumaišysi. Negi neteko uostyti sugedusio testerio kur nors Kristianoj ar Sarmoj? Nors gal, Vilniuj tokių nebūna?

Atsakyti
Tai jei FM nepatinka, tai ko čia būti? aš kokios eveline temoj bangų nekeliu, nors ir nepatinka. Kaip laikosi šitie kvepaliukai?
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 12 11, 20:20)
Tai jei FM nepatinka, tai ko čia būti? aš kokios eveline temoj bangų nekeliu, nors ir nepatinka. Kaip laikosi šitie kvepaliukai?

puikiai. isskalbusi ruba ji lyginau, tai dar jautesi kvapas vos vos, aisku. siaip tai laikosi visa diena nuo ryto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 18:18)
Pasene kvepalai turi specifinę natą, kurios su niekuom nesumaišysi. Negi neteko uostyti sugedusio testerio kur nors Kristianoj ar Sarmoj? Nors gal, Vilniuj tokių nebūna?

Yra tekę susidurti su pasenusiais kvepalais. Dažniausiai juos išduoda pakitusi spalva, na ir kvapas. Bet nei vienu atveju nesiėmiau spręsti taip vienareikšmiškai - pasenę g.gif O gal tų kvepalų toks kvapas? Gal kokia nors sudedamoji dalis būtent jums netinka? Įdomumo dėlei - kokie kvepalai ten buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 12 11, 20:20)
Kaip laikosi šitie kvepaliukai?

QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 20:32)
puikiai. isskalbusi ruba ji lyginau, tai dar jautesi kvapas vos vos, aisku. siaip tai laikosi visa diena nuo ryto  4u.gif

Gal konkretus pavadinimas, konkrečiai ir laikosi? Aš negaliu, apie visą jų katalogą taip kategoriškai pasakyti, nes susidūriau tik su "Coco Mademoiselle"(parašiau kabutėse, kad nesimaišytu su originaliais biggrin.gif ) Laikėsi tikrai gerai, bet kvapas, tai visai ne tas schmoll.gif Pagauta lyg kažkokia bendra nata tarp Chance ir Mademoiselle, bet visumoje toks malonus kompotukas.

Apie kitus, nieko nežinau, nes neuosčiau. Gal kiti ir su geriau išgautu panašumu?
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 20:43)
Gal konkretus pavadinimas, konkrečiai ir laikosi? Aš negaliu, apie visą jų katalogą taip kategoriškai pasakyti, nes susidūriau tik su "Coco Mademoiselle"(parašiau kabutėse, kad nesimaišytu su originaliais biggrin.gif ) Laikėsi tikrai gerai, bet kvapas, tai visai ne tas schmoll.gif  Pagauta lyg kažkokia bendra nata tarp Chance ir Mademoiselle, bet visumoje toks malonus kompotukas.

Apie kitus, nieko nežinau, nes neuosčiau. Gal kiti ir su geriau išgautu panašumu?

zinokit as su originalu niekada nelyginau nei vienu. tiesiog uostau is paletes ir vadovaujuosi patinka/nepatinka. Panasumo neieskojau...
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 22:07)
zinokit as su originalu niekada nelyginau nei vienu. tiesiog uostau is paletes ir vadovaujuosi patinka/nepatinka. Panasumo neieskojau...

Visiškai suprantu, nes ir aš vadovaujuosi patinka/ nepatinka, bet svarbiausia ar laiko ir tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 23:21)
Visiškai suprantu, nes ir aš vadovaujuosi patinka/ nepatinka, bet svarbiausia ar laiko ir tinka biggrin.gif

taip, minejau,kad tikrai laiko. o del kvapo- individualu. Labiausiai patiko "J'Adore";
o kazkuri dalyve minejo, kad Madmuazele (rasau lietuviskai blush2.gif ) kvepejo irgi lb gerai...
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 23:25)
taip, minejau,kad tikrai laiko. o del kvapo- individualu. Labiausiai patiko "J'Adore";
o kazkuri dalyve minejo, kad Madmuazele (rasau lietuviskai  blush2.gif ) kvepejo irgi lb gerai...

Jo... tai gal mums dar ką nors pabandyt? g.gif lotuliukas.gif Nu, nepasitaiko man, savo kely sutikti FM platintoju, o tai nors, prisiuostyčiau nuo dūšios biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 23:33)
Jo... tai gal mums dar ką nors pabandyt? g.gif  lotuliukas.gif Nu, nepasitaiko man, savo kely sutikti FM platintoju, o tai nors, prisiuostyčiau nuo dūšios biggrin.gif

pas mane bendradarbe platino, bet is darbo isejo... Paskui seniai matyta drauge atsirado- sako turiu kvepaliuku rolleyes.gif
Taigi siulesi platintojos keleta puslapiu atgal g.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 23:38)
Taigi siulesi platintojos keleta puslapiu atgal  g.gif

Ne, ne aš juokauju biggrin.gif Mano nosis dabar nukreipta į tuos visokius KITOKIUS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 23:51)
Ne, ne aš juokauju biggrin.gif  Mano nosis  dabar nukreipta į tuos visokius KITOKIUS biggrin.gif

Ech, kelte nepirkau Dior J'adore- ir labai gailiuosi unsure.gif Kai pamatau, kokias kainas lupa 'isparduotuveje', atseit is duty free, tai rankos nekyla pirkti... Pardoj dar brangiau doh.gif
Ai dar Dune labai patiko (as cia apie kelta) cool.gif
o, del fm madmuazeles cia tu ir sakei- sorry, praleidau kazkaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 11 gruodžio 2008 - 21:56