Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Rimaz @ 2008 12 11, 18:26)
Tai gal paviešinkit nikus? g.gif O tai kaltinimai nekaip skamba.

Na, yra ir tokia, kaip ir ne sąmoninga apgaulės rūšis, kai mergina turi kvepaliukus n metų, laiko juos bet kur ir bet kaip. Paskui, jai jie nusibosta ir ji paskelbia, kad gali jų kažkiek nupurkšti. O kvepaliukai jau aiškiai būna pakeite kvapą. Ji gal ir net neįtaria, kad taip atsitiko? Tokiais atvejais aš tik kaltinu save už kvailumą ar žioplumą ir darau iš to išvadas. Tobulėju, taip sakant. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 11, 18:33)
Ką dar pamanei?  g.gif

Dar pamaniau, kad gal tavęs vyras nepamyli, kad tokia pikta ant žmonių, kuriems patinka FM... FM... FM... FM... wub.gif Ir šiaip ant žmonių, kurių nuomonė kitokia, nei tavo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -freya-: 11 gruodžio 2008 - 17:49
QUOTE(-freya- @ 2008 12 11, 19:48)
Dar pamaniau, kad gal tavęs vyras nepamyli, kad tokia pikta ant žmonių, kuriems patinka FM... FM... FM... FM... wub.gif Ir šiaip ant žmonių, kurių nuomonė kitokia, nei tavo bigsmile.gif

o! tuoj tu uz tai atsiimsi dvigubai-trigubai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad ir super - mega- maxi irnesakyk.gif
Atsakyti
Ar jums nenusibodo tauksti visa diena tokias nesamones?? Pasiulyciau eit virt vakariene vyrams,nes jau tikrai nusibodot.
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 17:43)
Na, yra ir tokia, kaip ir ne sąmoninga apgaulės rūšis, kai mergina turi kvepaliukus n metų, laiko juos bet kur ir bet kaip. Paskui, jai jie nusibosta ir ji paskelbia, kad gali jų kažkiek nupurkšti.  O kvepaliukai jau aiškiai būna pakeite kvapą. Ji gal ir net neįtaria, kad taip atsitiko? Tokiais atvejais aš tik kaltinu save už kvailumą ar žioplumą ir darau iš to išvadas. Tobulėju, taip sakant. biggrin.gif

Tai paviešinkit visgi smile.gif Jei jau esate įsitikinusi, kad kvepalai pasenę.
O kaip tikrinote kvapo "gerumą"?
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 12 11, 19:48)

Nu va, prasideda. Pamyli, nepamyli. O gal ją per daug pamyli ir užtat ji tokia pikta? O gal pas ją kitos problemos? O gal ji jokių problemų gyvenime neturi, užtat eina į forumą jų ieškot.? Tai jau buvo. Labai jau dažnai sutinkamas moteriško puolimo būdas. Ar taip jau būtinai to reikia? g.gif
Gal geriau apie FM pakalbam?

Taip ir nesuprantu, ar dar kas nors daugiau turėjo kvepaliukus iš FM?
Sraigė rašė. Kas dar rašė? Atleiskit, kažkaip neįstrigo, per tas pjautynes.
Atsakyti
Aš irgi norėčiau sužinot apie FM, su tais skaičiais nieko nesuprantu, mėginukų gal kaip galima gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 12 11, 17:48)

O jei nepamyli, gal tu norėtum tai padaryti g.gif
Gal keliamės už miegamojo durų ir ten pakalbam apie tai. Čia reikia gėrėtis FM. Tai tą ir darykim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 12 11, 20:04)
Aš irgi norėčiau sužinot apie FM, su tais skaičiais nieko nesuprantu, mėginukų gal kaip galima gauti? g.gif

meginuku tik per platintojas. be to, patikusius ir nusipirkt galima, atrodo po 1 lt tik
Atsakyti
Tik kažin kur man tą platintoją užrasti, iš pažįstamų nelabai turiu man atrodo g.gif na kaip nors susirasiu rolleyes.gif
Atsakyti
Manęs pasigedusioms - išėjau, nes jau viską pasakiau ir nebematau prasmės kartotis.
Arba - išėjau mylėtis, patenkintos dabar? Grįžau, padariau vakarienę (patikslinti?) ir vis dar FM man nepatinka. Jų mylėtojos ir nesugebančios normaliai šnekėti - irgi.

Šnekant apie pasenusius kvepalus forume, - aha, aš irgi už paviešinimą. Aišku, sunku tai įrodyt būna, bet geriau apsidrausti iš anksto. Kartais ir paranoja sveikiau piniginei. mirksiukas.gif

A dabar - čiau. DJ Maloningoji Ponia tuoj pat jums praneš kur, ko ir su kuo aš išėjau. 4u.gif

(nepriklausomai nuo to, pasigesit, ar ne - aš sugrįšiu arba nia tongue.gif )
Atsakyti