Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 16:19)
Tenka ir man kartais, kaip WC gaiviklį, kvepaliukus panaudot. Man skaudžiausia būna, kai išparduotuvėj nusiperku kokių nors pabandymui iš merginų, kurios dosniai dalina į atomaizerius. Yra merginos, iš kurių garantuotai būna tik originalai, o pasitaiko ir visai neaišku kas. Dar kitos, įpurškia originalo, bet jau tokio pasenusio doh.gif Labai nesmagu, kai nori apdurninti. Senus kvepalus, tai jau iš tolo jaučiu.

Tai gal paviešinkit nikus? g.gif O tai kaltinimai nekaip skamba.
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 12 11, 18:26)
Tai gal paviešinkit nikus? g.gif O tai kaltinimai nekaip skamba.

tam yra Juodasis sarasas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 11 gruodžio 2008 - 16:47
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 16:32)
tam yra Juodasis sarasas  4u.gif

O ar aš sakiau, kad čia?
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 12 11, 18:34)
O ar aš sakiau, kad čia?

na, jei ne cia tai gal jau zmogus ir paviesines yra, kas zino? reik jos klaust rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 16:32)
be to tikrai kartais nesinori kelti kipiso, ypac jei suma nebuvo lb didele...

Taip ir su kvepalais- negi visos sventai tikit, kad ten parduoda tik originalus? Mane jau ne vienakart ten siunte is cia  lotuliukas.gif  O viena sios temos dalyve fm priesininke, ziuriu, jau ten gaudo 'padirbinetojas'  lotuliukas.gif

Be reikalo nesinori, nes taip leidžiate toliau apgaudinėti kitas (ne visada viskas susiveda tik į pinigų sumą). O jei kipišo nekeliate todėl, kad abejojate, o įrodyti negalite - gal galima daryti priekaidą, kad jūsų abejonės nepagrįstos ir jūs klystate.
Arba Germinos abejonės - pasakė A, bet nesako B smile.gif

Iš vis, pasakymas "pilsto sugedusius kvepalus" - juokingas. Iš ko sprendžia, kad jie sugedę?

Sorry už OT. Į temą - FM kvepalų nenaudoju ir nenaudojau, net tada, kai su finansais buvo baisiai striuka. Čia pritariu Straige (berods), kuri rašė apie perdainuotus kompaktus - turiu tokį vieną, net nežinau kodėl vis dar laikau, nes iki originalo jam oi kaip toli smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 14:06)
Bet, dabar gaunasi, kad Tikrų turėtojos baigia 'užpjaut" vargšes FMmistes. Ir jau puolėt jūs šiandien, tryse ant vienos. biggrin.gif

Merginos tiesiog sportuoja, pramogauja, gerai leidžia laiką, čia kalbant forumo kalba rolleyes.gif Jos dar galėtų papildyti, kad yra įtakojamos taip populiaraus šiam subforume mėnulio, o taip pat asmeninių motyvų. Tiesiog dvi dalyvės, kurios susitarusios "kur dviese stos, ten pakovos" idėjinių tikslų ir tiesiog šiandien nieko geresnio nematė veikti, kaip maloniai praleisti visą dieną vienoje forumo temų 4u.gif Čia forumų kasdienybė ir realijos, todėl galima net nesigilinti ir visus pastaruosius kone keliasdešimt. psl. išbraukti kaip nieko nesakančius.
Atsakyti
Aš irgi taip pamaniau, viena varančių išėjo, dingo ir Heilė, ir kitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 12 11, 17:19)
Aš irgi taip pamaniau, viena varančių išėjo, dingo ir Heilė, ir kitos biggrin.gif

Ką dar pamanei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 12 11, 19:19)

tiesiog , ko gero, darbe sedi prie kompo ir nelabai turi ka veikt, tai rasineja. o dabar tai namo vaziuoja... Tuoj parvaziuos, nesijaudinkit mirksiukas.gif OOO jau parvaziavo bigsmile.gif
Oj kaip man patinka FM biggrin.gif
Na.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 17:34)
tiesiog , ko gero, darbe sedi prie kompo ir nelabai turi ka veikt, tai rasineja. o dabar tai namo vaziuoja... Tuoj parvaziuos, nesijaudinkit  mirksiukas.gif  OOO jau parvaziavo  bigsmile.gif
Oj kaip man patinka FM  biggrin.gif
Na....  g.gif

O kaip man patinka, kad tau patinka FM drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 11, 19:38)
O kaip man patinka, kad tau patinka FM  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif malonu pasidalinti dziaugsmu , ypac pries sventes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 18:34)
tiesiog , ko gero, darbe sedi prie kompo ir nelabai turi ka veikt, tai rasineja. o dabar tai namo vaziuoja... Tuoj parvaziuos, nesijaudinkit  mirksiukas.gif  OOO jau parvaziavo  bigsmile.gif
Oj kaip man patinka FM  biggrin.gif
Na....  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 18:39)
lotuliukas.gif  malonu pasidalinti dziaugsmu , ypac pries sventes  4u.gif

Tuoj nukrisiu nuo kėdės, linksma čia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti