Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 14:33)
Gali ir negrįžti, labai nepasigesim  bye1.gif

Be manes FM skaniau kvepia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 12 11, 17:31)
Smagu su jumis, mergickos, bet turiu lekti smile.gif Ciau  ir iki kito karto  mirksiukas.gif

Aha iki. Gal kitas kartas bus malonesnis? O gal tik linksmesnis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 12 11, 16:35)
Be manes FM skaniau kvepia?  biggrin.gif

Ne... taip pat, todėl ir nėra prasmės Jums čia savo brangų laiką gaišti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 11 gruodžio 2008 - 15:37
QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 16:29)
Taigi tų Lait Blue pilni Eurokos, Drogas ir Urmo bazė. Ir net buteliukai kitų visai panašūs. Dabar vėl šią savaitę visokių analogų privežė ir į Eurokos'ą ir į Drogą. Pavadinimai iškraipyti, bet buteliuką galima pažinti, pagal formą, spalvą. Kodėl tik FM kliūna?

Prisimenu, kaip prieš kokius 5-6 metus įsigijau iš Cafe Parfums kvepaliukus

user posted image

ir man jie labai patiko, bet koks buvo mano nustebimas, kai aš supratau, kad jie kopijuoja DG Light blue. O juk, atrodo, firma prie rimtesnių g.gif

pasimečiau, apie šiuos light blue kalba eina?
user posted image
tai man bent jau buteliukai tikrai nepanašūs. O dėl kvapų, tai nei vienų, nei kitų nežinau
Atsakyti
Tie antrieji tai skanūs tikrai, bent jau man bigsmile.gif o kitų aš irgi nežinau kvapo, bet gal visai nieko? g.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 12 11, 14:35)

Dar norėčiau pasidomėt (iš pavydo) prekiautojų legalumu - o mokesčius eilinė platintoja moka? Patentą išsipirkus?

Gerbiamoji, jusu ziniai , patentu neissipirkineja nei Avon, nei Oriflame, nei Amway prekybininkes; is mano pazystamu nei viena neturi. O kai kuriu net nepilnameciai vaikai prekiauja... Aisku, formina gal ant mamos, bet apie jokius mokescius, patentus ten kalbos net nera ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 17:33)
Gali ir negrįžti, labai nepasigesim  bye1.gif

Čia teisinga nuoroda į tai, kad gal ne visuomet verta kažkur eiti ir kelti audras vandens stiklinėje. g.gif

Pagalvojau, kad forumas pilnas temų, kurias peržvelgiu ir visai net neužsuku paskaityti, nes man neįdomu. Jei kai kurių merginų nedomina FM kvepalai, tai ko joms čia draskytis? Tegul čia diskutuoja tik tos, kurioms tie kvepaliukai kvepia.

Jas gi, irgi labai nervuotų, kokia nors višta išokusi į diskusiją pvz. "Kitokie kvepalai" ar panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2008 12 11, 16:47)
...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 12 11, 17:38)
pasimečiau, apie šiuos light blue kalba eina?
user posted image
tai man bent jau buteliukai tikrai nepanašūs. O dėl kvapų, tai nei vienų, nei kitų nežinau

Ne, ne šitų buteliukai nepanašūs, o tik apie šitų kvapą kalbėjau.
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 17:39)
Tie antrieji tai skanūs tikrai, bent jau man bigsmile.gif o kitų aš irgi nežinau kvapo, bet gal visai nieko? g.gif laugh.gif

Pauostyk, nes visa ši serija nebloga. biggrin.gif Aš uostyt nieko nebijau. Ir nebijau pasakyti, kad uosčiau. Man įdomu ir noriu turėti savo nuomone apie viską kas kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Parašysiu tik savo nuomonę, kurios niekam neperšu:

Prieš kurį laiką parduotuvėse atsirado audio CD (legalūs) su kažin kokios (neatsimenu pavadinimo) grupės "a la prilimpistai" daugelio klasikinių roko ir pop grupių perdainuotomis dainomis. Prisipažįstu, vieną CD nusipirkau. Su, tipo, senomis, geromis "Smokie" dainomis. Muzika - ta pati, dainos - tos pačios, balsai - ne tie, nors ir laaaabai panašūs. Tolesnis CD likimas? Šiukšlių dėžė.

Tas pats buvo ir su FM kvepalais, kuriuos gavau dovanų iš savo pusbrolio. Užteko pauostyti. Vėliau dar bandžiau purkšti WC (tik nemėtykit pomidorais: mano FM - ką noriu, tą darau, jūsų neagituoju to daryt...)

Įlindau ir aš, smalsumo vedina į tąjį katalogą: cituoju "apelsinų gėlė, vietivieris, irysai, bulgariška tožė, vyšnių gėlės..." Čia FM161 ir FM162... Nekomentuosiu, ir taip viskas aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 11 gruodžio 2008 - 16:10
Tai gal kvapą kokį ne Jūsų skonio padovanojo, o ne aplamai, kad FM tai viskas tik tualetui ir skirta ax.gif Aš niekada nedovanočiau kvepalų, nei originnalų, nei ne originalų, nes kiekvieno žmogaus skonis kitoks... nes aš galiu ir su kokiais neskaniais originalais vonios kambarį purkšti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 11 gruodžio 2008 - 16:06
QUOTE(straige @ 2008 12 11, 18:00)

Tas pats buvo ir su FM kvepalais, kuriuos gavau dovanų iš savo pusbrolio. Užteko pauostyti. Vėliau dar bandžiau purkšti WC (tik nemėtykit pomidorais: mano FM - ką noriu, tą darau, jūsų neagituoju to daryt...)

QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 18:04)
neskaniais originalais vonios kambarį purkšti bigsmile.gif

Tenka ir man kartais, kaip WC gaiviklį, kvepaliukus panaudot. Man skaudžiausia būna, kai išparduotuvėj nusiperku kokių nors pabandymui iš merginų, kurios dosniai dalina į atomaizerius. Yra merginos, iš kurių garantuotai būna tik originalai, o pasitaiko ir visai neaišku kas. Dar kitos, įpurškia originalo, bet jau tokio pasenusio doh.gif Labai nesmagu, kai nori apdurninti. Senus kvepalus, tai jau iš tolo jaučiu.

Atsakyti