Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 13:08)
Dieve tu mano...

Mokaisi ar ne man visai neįdomu, man svarbu kad tema artėja į pabaigą vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 12 11, 12:59)
Tai tie "sunys" kvepiantys FM ir nesupras, kodel karavanas nuejo.

lotuliukas.gif thumbup.gif Ai, jiems gal to karavano ir nereikia, svarbu gi palot tik biggrin.gif

QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 13:00)
Ne, tie 'šunys' yra tie, kurie varo ant FM. Sakykit, o ko nevarot ant kokio avon ar oriflame? ten tie kvepalai irgi tik šiaip sau...

Ne, šunys yra tie, kurie loja piktai, pritrūksta kantrybės bei argumentų, neišlaiko ramaus tono ir galiausiai, pamiršę apie ką šneka, ima diskutuot apie oponentą (populiariausia tema - pavydas, nepatenkinantis vyras, neturit kas veikt, vaikai dvejetukininkai, fyfos, snobės, senemergės etc. Čia paieškojus tokių laisvai galima rast ir pasipildyt argumentėlių bagažą)

QUOTE(Ferrari @ 2008 12 11, 13:04)
Na tuomet apskritai bet kokį švietimą galima pavadinti bergždžiu reikalu, kitaip tariant šunų lojimu.

Supratom, kad tamsta nesi linkus mokytis, nes gerai yra taip kaip yra  smile.gif

Tai, matai, švietimas ir yr labai nedėkingas dalykas.
Be to ne visiems gi lemta būt einšteinais, reik ir ciocių jadzių iš ano padjezdo. mirksiukas.gif Mokytis mes jų nepriversim, čia jau jų sprendimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 12:08)
Dieve tu mano... turiu aš tų originalų, tik ne Jūsų brangaus švietimo dėka juos pirkausi, o šiaip sugalvojus... ir aš jau protinga? laugh.gif mokausi, aš mokausi, tik rimtesnius dalykus ir iš rimtesnių 'dėstytojų', nei Jūs biggrin.gif šiaip prie to švietimo dar galėtumėt ir finansuot, manau dauguma Jūsų sąskaita visai išmėgintų originalus ir mestų fm per bortą mirksiukas.gif

Jusu mokytojai turetu labiau pasistengti, kad "namu darbus" padarytumet, nes zinios kol kas palaidos, neargumentuotos, priimamos gan asmeniskai ir neinformatyvios.

Atsakyti
Blogas mokytojas, kuris šviečia, bet jam dzin rezultatai, jis laukia atostogų laugh.gif o tema baigiasi, bet bus kita laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 13:08)
D šiaip prie to švietimo dar galėtumėt ir finansuot, manau dauguma Jūsų sąskaita visai išmėgintų originalus ir mestų fm per bortą mirksiukas.gif

Ne, jei jau mes šviečiame, tai dar nereiškia, kad mes visiškos finansinės donkichotės tongue.gif Tiesiog - idealistės, nu, betgi - ne idiotės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 12 11, 12:12)
lotuliukas.gif  thumbup.gif Ai, jiems gal to karavano ir nereikia, svarbu gi palot tik biggrin.gif
Ne, šunys yra tie, kurie loja piktai, pritrūksta kantrybės bei argumentų, neišlaiko ramaus tono ir galiausiai, pamiršę apie ką šneka, ima diskutuot apie oponentą (populiariausia tema - pavydas, nepatenkinantis vyras, neturit kas veikt, vaikai dvejetukininkai, fyfos, snobės, senemergės etc. Čia paieškojus tokių laisvai galima rast ir pasipildyt argumentėlių bagažą)
Tai, matai, švietimas ir yr labai nedėkingas dalykas.
Be to ne visiems gi lemta būt einšteinais, reik ir ciocių jadzių iš ano padjezdo. mirksiukas.gif Mokytis mes jų nepriversim, čia jau jų sprendimas. mirksiukas.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 14:18)
man užtenka skanaus kvapo už mažą kainą.

Ir mielos oponentės juk taip pat ieško skanaus kvapo ir kuo pigiau.

QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 14:31)
tema apie fm kvepalus, mielosios, o ne apie skirtumus. Va apie ką tema.

Visa tema vien pjautynės.

QUOTE(Heilė @ 2008 12 11, 14:40)

Taip, mes nešam šviesą į liaudį,

Kilni misija, bet kai moteriškė neturi maistui pinigų, tai jai dzin jūsų idėjos.

QUOTE(Heilė @ 2008 12 11, 14:48)
o visoms FM fanėms, nelabai sugebančioms paaiškinti, kuo gi mielas yr FM.

O gi kaina ir iliuzija, kad kažkaip, tipo, gali priliesti prie originalo.

QUOTE(JVana @ 2008 12 11, 15:05)

Avon ir Oriflame turi savo patentuotus kvapus.

Avon savotiškai irgi kopijuoja, bet vizualiai, per buteliukų dizainą.
Atsakyti
Nu ir kas, kad jūs čia losit ant to fm? pinigais ne visiems lyja, ir tegul perka jos tuos fm kvepalus ir kvepia padoriai, negu nekvepia išvis, arba kvepia iš turgelio. O jūsų namuose turbūt viskas originalai... metų automobilis, victorios beckham naujausių kolekcijų rūbai,etc. ... rolleyes.gif
Dar kartą kartoju, aš turiu tų originalų, galiu sau leisti juos pirkti, bet nesuprantu, kam taip engti žmones, kurie negali sau to leisti ir perka kažką pan.į tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 11 gruodžio 2008 - 13:26
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 12:23)
Nu ir kas, kad jūs čia losit ant to fm? pinigais ne visiems lyja, ir tegul perka jos tuos fm kvepalus ir kvepia padoriai, negu nekvepia išvis, arba kvepia iš turgelio. O jūsų namuose turbūt viskas originalai... metų automobilis, victorios beckham naujausių kolekcijų rūbai,etc. ... rolleyes.gif
Dar kartą kartoju, aš turiu tų originalų, galiu sau leisti juos pirkti, bet nesuprantu, kam taip engti žmones, kurie negali sau to leisti ir perka kažką pan.į tai...

Cia asmeniskumai, o ne diskusija.

Griztam prie pilstukines temos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šunys loja, o karavanas žiūriu niekur neina, o sėdi čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 11, 12:30)
Šunys loja, o karavanas žiūriu niekur neina, o sėdi čia  biggrin.gif

Peveze
man idomu gal isgirsiu ka nors argumentuoto sia tema. Bet norai kaip dumai vejyje.
Atsakyti
Kai kalbėjau apie karavaną, neturėjau omenyje tik savęs... Man net nėra noro su jumis diskutuoti, nes apart puolimo ant žmonių daugiau nelabai ką ir mokat. O kaip šauksi, taip ir atsilieps... nėjo gražiai padiskutuoti ir tiek. O man ir neįdomu, savo nuomonę išsakiau, kas norės, tas supras, kas norės kabinėtis, kaip visada ras prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 11 gruodžio 2008 - 13:36