Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 12:37)
Ko jūs džiūnat šitoj temoj? eikite į savo dolces gabanas ir kt.ir ten kalbėkite apie savo išlavintą skonį... pasakykit, jūs čia liaudį bandot auklėt, kokias jiems kveplais reikėtų kvėpintis, ar kaip?  bigsmile.gif

O pati ką čia veiki, ką įdomaus ar naudingo pasakei apie FM g.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 11:37)
Ko jūs džiūnat šitoj temoj? eikite į savo dolces gabanas ir kt.ir ten kalbėkite apie savo išlavintą skonį... pasakykit, jūs čia liaudį bandot auklėt, kokias jiems kveplais reikėtų kvėpintis, ar kaip?  bigsmile.gif

Oponente isizeide? bigsmile.gif

Ne, asmeniskai galvoju kaip tokia "pilstukine" tema gyvuoja parfumerijos subforume? g.gif

Jai vieta butu kokiuose "paplepejimuose" ar "bendraminciuose".

Bet jei jau uzvesta, tai nepykit, kad diskutuojam (kai kas ir diskutuot nemoka).

Gerbkite musu nuomone kaip kazkada kazkas sioje temoje pasake biggrin.gif

O mus varot del ko?
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 12 11, 13:40)
O jūs pabandykit suvaryt Chanel arba Diorą.

Taip, mes nešam šviesą į liaudį, visai kaip priklausomos Lietuvos knygnešiai, nešdavę šviesos spindulėlį į mases mirksiukas.gif Nugis, graži kokia misija..... wub.gif

Iš kur Jūs čia ištraukėt, kad aš kažką noriu suvaryti? net neketinu, nenusikalto man nei dior'as, nei chanel'is. Kvepalai geri, brangūs, skanūs... kartais įsigyju... kaip ir fm... visai užrandu neblogų kvapų... ir nebėgu lyginti, kažin su kokiais garsiais kvepalais jie čia panašūs, ar nepanašūs... ir laikosi visai neblogai... ir kaina nebloga... ir dar nepakeitėt mano nuomonės, kad fm yra š paskutinois ir taškas. Nesiseka Jums su tuo švietimu kažkaip flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 12:46)
Iš kur Jūs čia ištraukėt, kad aš kažką noriu suvaryti? net neketinu, nenusikalto man nei dior'as, nei chanel'is. Kvepalai geri, brangūs, skanūs... kartais įsigyju... kaip ir fm... visai užrandu neblogų kvapų... ir nebėgu lyginti, kažin su kokiais garsiais kvepalais jie čia panašūs, ar nepanašūs... ir laikosi visai neblogai... ir kaina nebloga... ir dar nepakeitėt mano nuomonės, kad fm yra š paskutinois ir taškas. Nesiseka Jums su tuo švietimu kažkaip flirt.gif

Ne, čia ne jums asmeniškai buvo taikyta, o visoms FM fanėms, nelabai sugebančioms paaiškinti, kuo gi mielas yr FM.

Tai palauk, palauk, ne iš karto gi ta šviesa į mases ateina ir iki jų protų daeina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 11:46)

Matot, kad zmogus noretu ka ismokt, turi pats noret. Jei nenorit, tai nenorit. Tema ne apie jus. O pilstukus.
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 12:46)
Nesiseka Jums su tuo švietimu kažkaip flirt.gif

Na jei bent vienas nusikaltėlis ateis į doros kelią, vadinasi pastangos nebuvo bevaisės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 12 11, 13:43)
Oponente isizeide?  bigsmile.gif
Ne.
Gerbkite musu nuomone kaip kazkada kazkas sioje temoje pasake  biggrin.gif

Jums linkiu to paties mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 11, 13:50)
Na jei bent vienas nusikaltėlis ateis į doros kelią, vadinasi pastangos nebuvo bevaisės  tongue.gif

Abejoju, kaip sako: šunys loja, karavanas eina toliau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 11 gruodžio 2008 - 12:53
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 11:52)
Jums linkiu to paties mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai tie "sunys" kvepiantys FM ir nesupras, kodel karavanas nuejo.
Atsakyti
Ne, tie 'šunys' yra tie, kurie varo ant FM. Sakykit, o ko nevarot ant kokio avon ar oriflame? ten tie kvepalai irgi tik šiaip sau...
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 12:52)

Na tuomet apskritai bet kokį švietimą galima pavadinti bergždžiu reikalu, kitaip tariant šunų lojimu.

Supratom, kad tamsta nesi linkus mokytis, nes gerai yra taip kaip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 12:00)
Ne, tie 'šunys' yra tie, kurie varo ant FM. Sakykit, o ko nevarot ant kokio avon ar oriflame? ten tie kvepalai irgi tik šiaip sau...

Na, vis tik aciu, kad susivaldete ir musu "kalemis" neisvadinote. Suo "minkstesnis" zodis mirksiukas.gif

Avon ir Oriflame turi savo patentuotus kvapus.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 11, 14:04)
Supratom, kad tamsta nesi linkus mokytis, nes gerai yra taip kaip yra  smile.gif

Dieve tu mano... turiu aš tų originalų, tik ne Jūsų brangaus švietimo dėka juos pirkausi, o šiaip sugalvojus... ir aš jau protinga? laugh.gif mokausi, aš mokausi, tik rimtesnius dalykus ir iš rimtesnių 'dėstytojų', nei Jūs biggrin.gif šiaip prie to švietimo dar galėtumėt ir finansuot, manau dauguma Jūsų sąskaita visai išmėgintų originalus ir mestų fm per bortą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 11 gruodžio 2008 - 13:09