Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

O koks Jums skirtumas, ar mes jį jaučiam, ar ne biggrin.gif Gal gydytoja kokia, kad susirūpinot mūsų uosle laugh.gif aš, kadangi ne kvepalų ekspertė, tai skirtumo baisaus kaip ir nejaučiu, man užtenka skanaus kvapo už mažą kainą. Ir ką? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 11:18)
O koks Jums skirtumas, ar mes jį jaučiam, ar ne biggrin.gif Gal gydytoja kokia, kad susirūpinot mūsų uosle laugh.gif aš, kadangi ne kvepalų ekspertė, tai skirtumo baisaus kaip ir nejaučiu, man užtenka skanaus kvapo už mažą kainą. Ir ką? mirksiukas.gif

Ir nieko. Kvepinkis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 12:18)

Va tik tiek ir norėjau sužinoti, vėliavą tau į rankas ir kvepėk savo FM cool.gif

Bet nesuprantu kam ta tema, jei žmogus nejaučia skirtumo tarp kvapų. Apie ką tada čia diskutuoti.
Gal greičiau ją prirašom ir tegu nugrimsta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 11, 11:24)
Va tik tiek ir norėjau sužinoti, vėliavą tau į rankas ir kvepėk savo FM  cool.gif

Bet nesuprantu kam ta tema, jei žmogus nejaučia skirtumo tarp kvapų. Apie ką tada čia diskutuoti.
Gal greičiau ją prirašom ir tegu nugrimsta  cool.gif

Taikliau nepasakysi smile.gif
Atsakyti
baikit mustis, viskas legalu, visa informacija http://www.fmgroup.lt

produkto katalogas http://www.fmgroup.l...i/katalogFM.pdf

jei kas nores isigyt, galit kreiptis smile.gif

Atsakyti
Kai kurių platintojų įžulumas neturi ribų. Tai dabar iš to pavydo einu skųstis moderatorei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 11, 13:24)
Va tik tiek ir norėjau sužinoti, vėliavą tau į rankas ir kvepėk savo FM  cool.gif

Gal greičiau ją prirašom ir tegu nugrimsta  cool.gif

Nu ačiū, ačiū, kam tos gėlės laugh.gif matot, dažnai ir originalais pasikvėpinu, tai tom dienom matyt skonį jau turiu, o kai kvėpinuosi beveik identiškais, tai jau ne laugh.gif tema apie fm kvepalus, mielosios, o ne apie skirtumus. Va apie ką tema.
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 11, 13:28)
Kai kurių platintojų įžulumas neturi ribų. Tai dabar iš to pavydo einu skųstis moderatorei  smile.gif

Tik nepargriūk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 11 gruodžio 2008 - 12:31
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 11:31)
Nu ačiū, ačiū, kam tos gėlės laugh.gif matot, dažnai ir originalais pasikvėpinu, tai tom dienom matyt skonį jau turiu, o kai kvėpinuosi beveik identiškais, tai jau ne laugh.gif tema apie fm kvepalus, mielosios, o ne apie skirtumus. Va apie ką tema.
Papildyta:

Jei skoni turetum, FM tau "beveik identiskas" originalui nebutu.

Atsakyti
Nu, pasiskaičiau aš tą legalų tinklalapį. Škia atsakymas, kodėl jų nesusemia:
tinklalapy, oficialiame reklaminiame puslapyje nėr nė žodžio apie tai, kad tai FM nors lašu susijusiu su žymiais kvapais. Viskas, taškas, už ką čia bausti? O, jei kokia nupušus platintoja taip teigia, tai teist ją reikia už klaidinančią reklamą, įmonė nuo tokios atsiribos akimirksniu.

Dar norėčiau pasidomėt (iš pavydo) prekiautojų legalumu - o mokesčius eilinė platintoja moka? Patentą išsipirkus?

Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 12:31)
Papildyta:

Jei nejauti skirtumo, tai nesvarbu kuo kvepėti, ar originalais ar ne. Va kur esmė
Iš pavydo sprogstama o ne griūnama mirksiukas.gif
Atsakyti
Ko jūs džiūnat šitoj temoj? eikite į savo dolces gabanas ir kt.ir ten kalbėkite apie savo išlavintą skonį... pasakykit, jūs čia liaudį bandot auklėt, kokias jiems kveplais reikėtų kvėpintis, ar kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 12:37)
Ko jūs džiūnat šitoj temoj? eikite į savo dolces gabanas ir kt.ir ten kalbėkite apie savo išlavintą skonį... pasakykit, jūs čia liaudį bandot auklėt, kokias jiems kveplais reikėtų kvėpintis, ar kaip?  bigsmile.gif

Dolčę-gabaną irgi suvaryt galim, staigia. cool.gif O jūs pabandykit suvaryt Chanel arba Diorą. Argumentuotai, o ne taip, kaip čia taškotės - primityviai ir asmeniškai. tongue.gif

Taip, mes nešam šviesą į liaudį, visai kaip priklausomos Lietuvos knygnešiai, nešdavę šviesos spindulėlį į mases mirksiukas.gif Nugis, graži kokia misija..... wub.gif
Atsakyti