Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Damapupika @ 2008 01 21, 20:14)
Manau reikia turėt ir dišovkę šalia originalo, kad suprastum, kas per daiktas yra tikras parfumas ir panašiai.

Oi nesutinku schmoll.gif Dišovkės, paddielkės, analogai ir visi kiti pribumbasai man elementariai smirda. Nereikia nė lyginti.

O žodžiais "tikras parfumas" reikėtų mėtytis atsargiau. Aš, pvz., neturiu nė vieno parfumo. Tik tualetinius arba kvapiuosius vandenis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 01 21, 22:15)
O žodžiais "tikras parfumas" reikėtų mėtytis atsargiau. Aš, pvz., neturiu nė vieno parfumo. Tik tualetinius arba kvapiuosius vandenis  bigsmile.gif

Turiu Chanel 5 parfumą, bet kadangi jis man smirdž, tai palikau mamai. Aš jį dėvėjau per ex-berno bobutės laidotuves rolleyes.gif O vyras spriasi man Guerlain Insolence parfumą pirkt, nors nesenai kvapųjį vandenį nusipirkau. Patinka jam jie, mat, tai nori padovanot, kad turėčiau ilgam ax.gif Tai bandysiu naudotis proga ir kokio kitokio parfumo prašyt hihihi.gif
Atsakyti
Turi numačius ką nors konkretaus?

Aš norėčiau Chanel Coco parfumo ax.gif, nors turiu EDP. Gal dar Samsaros. O kiti tenkina ir vandeniukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 01 21, 22:34)
Turi numačius ką nors konkretaus?

Aš norėčiau Chanel Coco parfumo  ax.gif, nors turiu EDP. Gal dar Samsaros. O kiti tenkina ir vandeniukai  lotuliukas.gif

Kad nelabai ax.gif Šiaip kaip ir Coco Mademoiselle parfumo norėčiau, nors taip pat EDP turiu ax.gif Bliamba, akys didelės, tad ir išsirinkti negaliu. Bet stengsiuos nedaryti skubotų sprendimų, kad paskui nesigailėčiau. O jei pati nieko nesugalvosiu, tai leisiu vyrui mane nudžiuginti blush2.gif
Atsakyti
[quote=Damapupika,2008 01 18, 23:36]
Spiritu trenkia į nosį tik laugh.gif

patarciau tau uzsitepus ant odos pradeti uostyti tik po kokios minutes, tuomet spiritas buna issigaraves ir pajauti kvepalu pirmas natas
Atsakyti

O žodžiais "tikras parfumas" reikėtų mėtytis atsargiau. Aš, pvz., neturiu nė vieno parfumo. Tik tualetinius arba kvapiuosius vandenis bigsmile.gif
[/quote]

taip vadinamas "tikras parfumas" turetu buti 20% koncentracijos kvapaus aliejaus. ir nors FM GROUP kvepalai yra pagaminti LENKIJOJE tikrai galima juos pavadinti kvepalais, t.y. parfum.
nors dabar rinkoje atsirado ir dar viena firma AZ PARFUM. ju kvepalu koncentracija dar didesne net 21% ir jie gaminami anglijoje, nors nepasakyciau kad jie ilgiau laiko, gal tiek pat smile.gif
Atsakyti
FM - parfumai? Bože

O šiaip, kvepalai neturėtų spiritu trenkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 29 sausio 2008 - 14:35
[quote=kristille,2008 01 29, 14:20]
[/quote]
taip vadinamas "tikras parfumas" turetu buti 20% koncentracijos kvapaus aliejaus. ir nors FM GROUP kvepalai yra pagaminti LENKIJOJE tikrai galima juos pavadinti kvepalais, t.y. parfum.
nors dabar rinkoje atsirado ir dar viena firma AZ PARFUM. ju kvepalu koncentracija dar didesne net 21% ir jie gaminami anglijoje, nors nepasakyciau kad jie ilgiau laiko, gal tiek pat smile.gif
[/quote]

o kodėl tas FM tikras grynas parfum tekainuoja vos 35 lt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 29, 16:14)

o kodėl tas FM tikras grynas parfum tekainuoja vos 35 lt... biggrin.gif

Aš suprantu, kad už 30 ml Jadore kvepalų susimoket beveik 150 eurų yra norma. bet kas sakė, kad tik taip ir turi būt?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 30, 15:37)
Aš suprantu, kad už 30 ml Jadore kvepalų susimoket beveik 150 eurų yra norma. bet kas sakė, kad tik taip ir turi būt?

Taip neturi būti. schmoll.gif Visi kvepalai privalo kainuoti 35 lt ir ne daugiau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 30, 16:51)
Taip neturi būti.  schmoll.gif  Visi kvepalai privalo  kainuoti 35 lt ir ne daugiau...  rolleyes.gif

Jo. O feromonai net 40. Blyn, iš kur pas visus tokios šeibos?

Ne. Kainuoja tiek, kiek kainuoja. Turi pinigų perki, neturi. Lyziniesi, kad duotų draugė pasipurkšt. kaip ir visur gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 30, 16:02)
Jo. O feromonai net 40. Blyn, iš kur pas visus tokios šeibos?

Ne. Kainuoja tiek, kiek kainuoja. Turi pinigų perki, neturi. Lyziniesi, kad duotų draugė pasipurkšt. kaip ir visur gyvenime.

Sunku suprasti šį žodžių kratinį.. ax.gif
Atsakyti