Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(brashke77 @ 2008 12 10, 11:20)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  O KAS GI TAIP SAKO???? as nei vieno posto tokio neskaiciau,kad tai -tie patys kvepalai doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai tiesiog atitikmenys,kad zinotume,apie ka kalbam na tai aisku,kad dior ten nei su ziburiu nerasi  schmoll.gif  vaje,cia gi ir paauglei jau butu aisku!!!

juk būna ir čia forume apsireiškia, kad kvepiu iš turgaus už 30lt, ir visiškai toks pats kvapas ir kokybė. skaičiau ne vieną tokį postą, tiesiog neturiu laiko dabar ieškoti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Annika, bet tai tavo pasirinkimas 4u.gif Kodėl tuomet kitos moters pasirinkimas vertinamas kaip totalus blogis? Ji nori, gali, patinka, tenkina visi parametrai, tai kas tau iš to, kad ji nusipirks tai, kas tau nepriimtina? Tai tu ir nepirk, bet neaiškink, kad kito pasirinkimas yra š.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 10, 23:23)

Yra paklausa, bus ir pasiūla.

Sia citata turbut reikia ir uzbaigti sia tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 10, 23:36)
Tai tu ir nepirk, bet neaiškink, kad kito pasirinkimas yra š.

Kurioj vietoj aš aiškinu ir dar teigiu, kad kito pasirinkimas yra š? blink.gif Prašau atidžiau skaityti ir nepriskirti man to, ko nepasakiau. Aš tiesiog išreiškiau nusistebėjimą. Kas ką nori, tas tą perka, kas ką nori - tuo kvepia. Bet jei man atrodo keista, kad geriau fufliakas nei pvz. Nivea, tai ir stebiuosi. O teisti nieko neteisiu 4u.gif .
Atsakyti
Bet jūs ir randat dėl ko isterikuoti... pvz.man vienodai šviečia kas kuo kvėpinasi, dior ar "dior". Kas gali nusiperka originalus, kas negali, perka FM. Ir tikrai, koks čia kriminalas, jei fm kvepalus pavadina ten kokiais hugo boss, man kažkaip neskauda. O jum kurią vietą duria? ir man atrodo čia pyksta tos, kurios perka originalus ir nelabai mėgsta tas, kurios kvepia vos ne identiškai, tik už trigubai mažesnę kainą laugh.gif
P.S. turiu ir aš tuos kvepalus, gerai laikosi, skaniai kvepia, kažkas paklausė, sako gal nina rici? (bet ir kaip nesuprato, kad fuflo????) sakau jooooo (beveik juokais). Dabar kai susitiksiu, reikės būtinai pasakyti, kad iš FM, nes jei nepripažįsti, supermamose už tokius dalykus gali per galvą gaut laugh.gif laugh.gif laugh.gif
(Ir dar... turiu ir originalus, tuos pačius nina ir naomi... kvėpinuosi bet kuriais, kartais fm, kartais originalais). Ir niekaip nesakau, kad fuflo geriau už originalą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 10 gruodžio 2008 - 23:17
gal kas norėtumėte isigyti Fm kvepaliukų? ax.gif rašykit asmeniškai smile.gif
Atsakyti
Nesąmonių pripilstyta iš tuščio į kiaurą per visą temą.
doh.gif
Nekalbėsiu apie vagystes, plagiatą, autorines teises ir pan. Pasakykit man FM gerbėjos ir gynėjos, ar jaučiat skirtumą tarp tikros kalėdų eglutės ir plastmasinės. Ar jos kvepia vienodai, ar sukelia vienodas emocijas?
Atsakyti
O Jūs man paaiškinkit, koks Jums skirtumas, kokia ta eglutė pas Jūsų kaimyną? Ir koks Jums skirtumas, koks jo požiūris į tai? Jums nepatinka FM, jūs ir nesipurškiat, kažkam užtenka labai panašaus kvapo už nedidelę kainą - jis purškiasi. Nesuprantu, kame problemos? Gal mums net nereikia to vienodo kvapo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 11 gruodžio 2008 - 02:05
Man visiškai nusispjaut į kaimyno eglutę, bet jis, bjaurybė, galvoja, kad aš taip teigiu iš Pavydo ir tik Pavydo. Nu tai ką tada man daryt? Viešai, čia SMe išvadint kaimyną idiotu ir baigta. cool.gif
Atsakyti
Aha, rupinkimes savom eglutem ax.gif
Na, bet laikosi jie tai nerealiai, to nepaneigsi ... thumbup.gif
Atsakyti
Nu tikrai, ir dar skaniai kvepia (kai kurie). Ir uostant mėginukus, man nesvarbu, jis dolce gabana, ar 08564 laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Heilė @ 2008 12 11, 09:39)
Viešai, čia SMe išvadint kaimyną idiotu ir baigta. cool.gif

Čia jau be komentarų blink.gif tiesiog baikim šitą nesąmoningą diskusiją ne į temą, ir kaip pasakė postas aukščiau, kiekvienas rūpinkimės savo eglutėmis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 11 gruodžio 2008 - 11:08
QUOTE(night_ @ 2008 12 11, 11:01)
Jūs tokį žmogų, kuris turi savo nuomonę, tik skirtingą nei Jūsų, visada išvadinat idiotu viešai? gali būti tiesa tik Jūsų vienos teisinga, ir tik Jūsų? visi kiti idiotai? blink.gif

A jūs nesupratot? Taip, vadinu idiotu tokį žmogų, kuris nusprendžia, kokius jausmus aš jam puoselėju, manęs neklausdamas/neklausydamas, ir nepataiko nė į tą pusę, bet savo pozicijos, net ir pateikus krūvą įrodymų, neatsisako. Ir prašom atkreipt dėmesį - jis darosi išvadas apie tai, apie ką aš žinau geriausiai - apie mano jausmus/mintis.
Vat dabar imu ir pareiškiu, kad jūs manęs nekenčiat, nes pavydit kvepalų, tai ar aš labai protinga atrodysiu ir su savo teisinga nuomone? mirksiukas.gif

P.S. Ups, bet nekeisiu savo posto. Alegorijos yr gėris, tik reik mokėt jas suvokt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 11 gruodžio 2008 - 11:10