Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Heilė @ 2008 12 09, 18:04)
Kitaip nieks nepirks. lotuliukas.gif
Tu irgi nepirktum kvepalo pavadinimu, tarkim, kokiu Blabla 119-a32, nes tau tai nieko nesakytų. Galbūt, pirktum tik pabandžius, bet didelė dalis klientų iškart atsisijotų. O dabar jie dangstosi žinomais pavadinimais, pasakomis apie tą pačią sudėtį, visokiais kitokiais briedais ir galan numeta paskutinį argumentą - Žemą Kainą. Jeigu mestų tik Žemą Kainą, būtų nulinis poveikis, bo visad atsirastų dar žemesne kaina. mirksiukas.gif
Tame ir biznio nešvarumas.

sutinku absoliuciai... Taciau mes labai daug ka perkam vien del to, kad pigiau nesigilindami, kas gamino, kur gamino ir tt...
Atsakyti
Dabar atsirado firma SAY - http://say-international.de/ kurios kvepaliukai turi savo pavadinimus, bet platintojos turi kodinius pavadinimus pagal žinomus brendus. Tai čia, tipo kaip ir sąžininga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germina: 09 gruodžio 2008 - 22:26
QUOTE(Germina @ 2008 12 09, 22:23)
Dabar atsirado firma SAY - http://say-international.de/ kurios kvepaliukai turi savo pavadinimus, bet platintojos turi kodinius pavadinimus pagal žinomus brendus. Tai čia, tipo kaip ir sąžininga g.gif

Ne, čia absoliučiai tas pats, kas ir FM. Ten - skaičiukai, čia - pavadinimukai, bet ir ten, ir ten - operuojama tikrų kvepalų vardais ir pasakojamos tos pat legendos.
Atsakyti
Na ir kas jums iš to? Kaip yra fufelinė pigiukinė dekoratyvinė kosmetika, kurios "save gerbiančios" sarmų ir kristianų klientės net nemato, taip yra su kvepalais. Lai perkasi ir kvepia 'Dior - Nr. xxxx". Nei čia revoliucijų padarysit, nei ką. Juk yra pigių kvepalų, legalių, kurie kvepia panašiai ar tip top kaip brandiniai brangieji, bet kažkodėl pirmuosius daugumai "save gerbiančių" pirkti ne fasonas.

Ir šiaip, reklamos ir madingų brandų užburimas ne vienam žmogui susuka galvą, jam reikia truks plyš, o ar tikrai reikia, tik "išsiblaivęs" gali pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 10, 08:30)
Na ir kas jums iš to? Kaip yra fufelinė pigiukinė dekoratyvinė kosmetika, kurios "save gerbiančios" sarmų ir kristianų klientės net nemato, taip yra su kvepalais. Lai perkasi ir kvepia 'Dior - Nr. xxxx". Nei čia revoliucijų padarysit, nei ką. Juk yra pigių kvepalų, legalių, kurie kvepia panašiai ar tip top kaip brandiniai brangieji, bet kažkodėl pirmuosius daugumai "save gerbiančių" pirkti ne fasonas.

Ir šiaip, reklamos ir madingų brandų užburimas ne vienam žmogui susuka galvą, jam reikia truks plyš, o ar tikrai reikia, tik "išsiblaivęs" gali pasakyti.

PVZ?
Atsakyti
Paskutinį pasikartoju (nors ką meluoju, po kiek laiko vėl reikės....) - man/mums absoliučiai TAS PATS, kas kuo kvepinasi, netgi, jei tai ir FM ar kroatiška paddielkė. LAI. Bile žmogui patinka. BET TEGUL TAS ŽMOGUS PASKUI NESAKO, KAD JO FMINIS KVAPAS YRA ABSOLIUČIAI TAS PATS, KAS CHANEL, DIORAS ETC. IR TEGUL NEBANDO ĮRODYT MAN, KAD AŠ ESU IDIOTĖ, KURI MOKA UŽ REKLAMĄ, NES TĄ PATĮ GALIMA NUSIPIRKT IŠ FM, TIK PIGIAU, NES FM DIRBA VAT IŠ ĮSITIKINIMO BEIGI NORO, KAD ŽMONĖS KVEPĖTŲ, O CHANEL, DIOR - DĖL PINIGŲ. Vat, kol negirdžiu tokių briedų, tol man absoliučiai vienodai, kas kuo kvepia. Tegul tik kvepia, negaliu pakęst bomžų ir pagirių smarvės viešajame transporte, mieliau jau rinkčiaus pakeleivius su FM arba Driuor kvėpaliukais.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 12 10, 12:19)
Paskutinį pasikartoju (nors ką meluoju, po kiek laiko vėl reikės....) - man/mums absoliučiai TAS PATS, kas kuo kvepinasi, netgi, jei tai ir FM ar kroatiška paddielkė. LAI. Bile žmogui patinka. BET TEGUL TAS ŽMOGUS PASKUI NESAKO, KAD JO FMINIS KVAPAS YRA ABSOLIUČIAI TAS PATS, KAS CHANEL, DIORAS ETC. IR TEGUL NEBANDO ĮRODYT MAN, KAD AŠ ESU IDIOTĖ, KURI MOKA UŽ REKLAMĄ, NES TĄ PATĮ GALIMA NUSIPIRKT IŠ FM, TIK PIGIAU, NES FM DIRBA VAT IŠ ĮSITIKINIMO BEIGI NORO, KAD ŽMONĖS KVEPĖTŲ, O CHANEL, DIOR - DĖL PINIGŲ. Vat, kol negirdžiu tokių briedų, tol man absoliučiai vienodai, kas kuo kvepia. Tegul tik kvepia, negaliu pakęst bomžų ir pagirių smarvės viešajame transporte, mieliau jau rinkčiaus pakeleivius su FM arba Driuor kvėpaliukais.

doh.gif doh.gif doh.gif O KAS GI TAIP SAKO???? as nei vieno posto tokio neskaiciau,kad tai -tie patys kvepalai doh.gif doh.gif doh.gif tai tiesiog atitikmenys,kad zinotume,apie ka kalbam na tai aisku,kad dior ten nei su ziburiu nerasi schmoll.gif vaje,cia gi ir paauglei jau butu aisku!!!
Papildyta:
QUOTE(Germina @ 2008 12 10, 00:23)

tas pats ***** tik kitoj saujoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 10, 11:19)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  O KAS GI TAIP SAKO???? as nei vieno posto tokio neskaiciau,kad tai -tie patys kvepalai doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai tiesiog atitikmenys,kad zinotume,apie ka kalbam na tai aisku,kad dior ten nei su ziburiu nerasi  schmoll.gif  vaje,cia gi ir paauglei jau butu aisku!!!

Cituoju: Juk yra pigių kvepalų, legalių, kurie kvepia panašiai ar tip top kaip brandiniai brangieji, bet kažkodėl pirmuosius daugumai "save gerbiančių" pirkti ne fasonas.
Atsakyti
Ai,baikit inerpretuot! Juk nesako niekas, kad pirkit pirkit- cia Dior, tik uz 30 lt hihihi.gif
O del citatos, tai as nesutinku, kad pigus Antonio Banderas yra tas pats, kas Canel schmoll.gif Aisku, renkames pagal kisene... Ipirkciau Diorus kasdieniniam naudojimui- buciau labai laiminga wub.gif
O siaip tai as nesureiksminu tokiu dalyku, yra svarbesniu gyvenime, i ka demesi kreipti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesakau, kad tu taip kalbi. Sakei, kad neskaitei tokių postų, tai aš pavyzdį parodžiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 10 gruodžio 2008 - 11:36
QUOTE(Evah @ 2008 12 10, 13:35)
Nesakau, kad tu taip kalbi. Sakei, kad neskaitei tokių postų, tai aš pavyzdį parodžiau smile.gif

na, ten galima ivairiai suprast... Nebesigincykim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 10, 13:29)
tai as nesutinku, kad pigus Antonio Banderas yra tas pats, kas Canel  schmoll.gif  Aisku, renkames pagal kisene... Ipirkciau Diorus kasdieniniam naudojimui- buciau labai laiminga  wub.gif

Man Antonio Banderas patinka ax.gif , o jo kvepaliukus, tik vienus esu turėjus kažkada. Kai vis pasirodo jo nauji kvepalai, tai būtinai testuoju ir ruošiuosi pirkti, bet jie visai ant manęs nesilaiko, nors tu ką schmoll.gif Ir dabar, tie jo paskujinieji melsvi Blue Seduction, man visai neblogi ir nebrangūs ir galima būtų laistytis be gailesčio, bet nesilaiko. Yra ir Puma ir Mexx ir Christina Aguilera ir dar visokie tokie, nelabai brangūs ir tikri, bet niekaip neišeina man jų nusipirkti, nes jie kažkokie silpnučiai. Aš įperku Diorus kasdieniniam naudojimui, bet tarp jų irgi yra tokių, kurie man visai nepatinka ar netinka ir tikrai jų man nereikia. Kažko aš čia pripinklinau g.gif , bet norėjau pasakyti, kad tie visokie, antoniai banderai gal ir nėra labai geresni už FM ar Eurokos'o kvepaliukus už 20lt.
Atsakyti