Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Margot @ 2008 12 06, 00:16)
Tiesa akis bado.

o kvailystes dar ir sirdi unsure.gif
Atsakyti
Subjektyvi, parfumerijos skyrelyje yra tema, kurioje kalbama apie parfumerijos literatūrą. Manau, jei perskaitytum bent kelias toje temoje rekomenduojamas knygas, nebekalbėtum apie "vienodas formules". Ten paaiškinama daugybė "techninių" niuansų, kaip parfumerijoje naudojamų medžiagų kokybė, kaina ir kt. bei viso to įtaka "galutiniam rezultatui".
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 06, 15:15)
o kvailystes dar ir sirdi  unsure.gif

Jei pritrūkai argumentų diskusijoje, tai bent jau nepradėk kvailinti oponento - tokie tušti atsižodžiavimai labai jau apgailėtinai atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 12 06, 18:25)
Jei pritrūkai argumentų diskusijoje, tai bent jau nepradėk kvailinti oponento - tokie tušti atsižodžiavimai labai jau apgailėtinai atrodo.

tai tu pritrukai doh.gif pirmiausia pareiskia, kad pirkti FM, tas pats, kas vogti is butu. O kai pasakau, kad ne, tai parasai, kad teisybe man akis bado!! Kokia teisybe? As gyvenime nieko pavogusi nesu doh.gif Net ir tu filmu nesisiunciu, nes man ju nereikia. Kaip taip galima sakyti!!! Teisybe gi mat atrado... Perkam is egzistuojancios firmos (koks skirtumas, kokiu pagrindu ji egzistuoja! Idomu, aisku, butu gerai, jei kas parasytu. Zinantis, be abejones.), tai kokia cia vagyste? Mes vagiam?
Uzteko dabar!
Nereik paciai pradet rasinet pigiu fraziu ne i tema lotuliukas.gif
Viso gero. Cia ner ka veikt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kobė @ 2008 12 06, 00:59)
Oi kaip gaila, kad per vėlai įsijungiau ir perskaičiau viską doh.gif  Na, vistiek, kad ir pavieluotai, bet įkišiu ir savo pamąstymus. Turėjau kažkada iš FM Coco Mademoiselle ir kai tik pasikvepindavau, tai būtinai sulaukdavau komplimentų, na tiesiog visi pasakydavo, kad skaniai kvepiu. Kai įsigijau originalą, tai patikėkit niekas niekad nepagyrė. O tiek kainavo doh.gif  Kitokių iš FM nesu bandžius, bet ką man galvoti? Gal dar kokius išmėginti, ir vėl sulaikti komplimentų biggrin.gif
Nieko nenoriu pasakyti daugiau, nei pasakiau. Tiesiog , toks faktas buvo mano gyvenime, ir tiek ax.gif

vat prasau drinks_cheers.gif is tikruju, gal nesibarkit? juk kaip kam patinka, tas taip kvepia smile.gif ir visiem cia aisku kad originalas ir NEoriginalas SKIRIASI. o apie principus, isitikinimus ir siaip ivairius jausmus klausimu: originalai pries "fufliakus" jau prisiskaitem uztektinai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 06, 18:08)
Viso gero. Cia ner ka veikt  verysad.gif

Čiau, braške smile.gif))
Atsakyti
Blem... sakau paskaitysiu apie kvepalus, o čia... box.gif galėtumėt kur kitur savo nervus išlieti, o ne per šios temos 35 psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 09 gruodžio 2008 - 12:36
QUOTE(night_ @ 2008 12 09, 14:35)
Blem... sakau paskaitysiu apie kvepalus, o čia... box.gif galėtumėt kur kitur savo nervus išlieti, o ne per šios temos 35 psl.

drinks_cheers.gif na istikruju, as irgi isiveliau i kvailus gincus... blush2.gif
Del kvepalu, tai man jie patinka, laikosi gerai... Labai patiko kvapas "Dior J'Adore", tikrai isskirtinis; o Cacharel Amor Amor- nelabai; nors irgi nieko...
Dabar turiu CK In2U, tai nieko, bet Dior labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 09, 16:28)
Labai patiko kvapas "Dior J'Adore", tikrai isskirtinis; o Cacharel Amor Amor- nelabai; nors irgi nieko...
Dabar turiu CK In2U, tai nieko, bet Dior labiausiai patiko  4u.gif

Tu čia apie FM-us rašai, ane?
Tai būk garbinga ir rašyk FM ir atitinkamą numerį, nes su tamstos nurodytais brendais ir konkrečiais kvepalų vardais jie FM sunumeruoti skysčiai neturi nieko bendro.

Bet vat vistiek jūs įdomios - perkat FM, o vistiek giriatės, kad kvepiat Dior lotuliukas.gif Tai jei jau tokie geri jums tie analogai, tai sąžiningai ir rašykit kuom iš tikrųjų kvepiat.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 09, 15:33)

Bet vat vistiek jūs įdomios - perkat FM, o vistiek giriatės, kad kvepiat Dior  lotuliukas.gif Tai jei jau tokie geri jums tie analogai, tai sąžiningai ir rašykit kuom iš tikrųjų kvepiat.

Aha, aš irgi pradžioj susipainiojau, galvojau, kad ne į temą rašoma.... smile.gif
Paantrinu - sakykit, jei nr nepamenat, kad kvepiat a la Dior. Nors ir tai man šventvagiškai skamba, nu, nėr ten Dioro, nėr....
Gal sakykit, kad kvepiat Dioro padirbiniu.... g.gif

O tikrą kaži Diorą bandėt?
Atsakyti
Tai zinoma, kad apie FM. Siūlau temos pavadinimą perskaityt ax.gif
Numerių atsiminti nelabai įmanoma ir verta, o pavadinimai lengviau įsimenami. Gi ne aš taip sugalvojau... Be to, reik atidžiau skaityti, rašiau, kad turejau FM kvepalus , o ne Dior originala rolleyes.gif
Ir išvis, jei kas nepatinka, matote kriminalą, tai ne forumo dalyves užsipuldinėkit, o rašykit pareiškimą policijai, kad uždarytų tą firmą... Ar bent jau, kad moderatorė uždraustų šią temą. Aš tikrai jums negaliu niekuo padėt 4u.gif
Tad baikim šias bergždžias diskusijas, įkyrėjusias jau daugeliui, ir grįžkim prie kvepaliukų , ačiū 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Heilė @ 2008 12 09, 17:53)
Aha, aš irgi pradžioj susipainiojau, galvojau, kad ne į temą rašoma.... smile.gif
Paantrinu - sakykit, jei nr nepamenat, kad kvepiat a la Dior. Nors ir tai man šventvagiškai skamba, nu, nėr ten Dioro, nėr....
Gal sakykit, kad kvepiat Dioro padirbiniu.... g.gif

O tikrą kaži Diorą bandėt?

Taigi kabutes stengiuosi uždėti ant pavadinimų mirksiukas.gif Čia ir .... aišku, kad ne dior, ne dior, ne dior.... Bet kad jau taip pavadinta ten, nu tai ką darysi... Reikia tai firmai sakyt, kad imtųsi proto ir kažkaip keistų pavadinimus, nes man tai dzin, koks bus pavadinimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 09, 15:55)
Reikia tai firmai sakyt, kad imtųsi proto ir kažkaip keistų pavadinimus, nes man tai dzin, koks bus pavadinimas  ax.gif

Kitaip nieks nepirks. lotuliukas.gif
Tu irgi nepirktum kvepalo pavadinimu, tarkim, kokiu Blabla 119-a32, nes tau tai nieko nesakytų. Galbūt, pirktum tik pabandžius, bet didelė dalis klientų iškart atsisijotų. O dabar jie dangstosi žinomais pavadinimais, pasakomis apie tą pačią sudėtį, visokiais kitokiais briedais ir galan numeta paskutinį argumentą - Žemą Kainą. Jeigu mestų tik Žemą Kainą, būtų nulinis poveikis, bo visad atsirastų dar žemesne kaina. mirksiukas.gif
Tame ir biznio nešvarumas.
Atsakyti