Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Bobulytė @ 2008 12 05, 20:28)
Atidarykite temą: Plagiatai, pigios žinomų vardų kopijos parfumerijoje ir pan. Tikrai efektyvesnis švietimas bus, nei dabar  - švietimas su FM ženklu doh.gif

Čia tai teisingas pastebėjimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulytė @ 2008 12 05, 22:28)
Smagliui už švietėjišką šio skyrelio veiklą medalį reiks ant to pakelto trečio piršto kabint  smile.gif
Eisiu pradėt lipdyt.... karsta.gif

Kam iš vis šia tema tai FM reklama daroma?
Bent kokia antireklama yra geriausia reklama mirksiukas.gif

Geriau šią temą tegul Cikadelė trina, o ne "aš šiandien kvepiu" rolleyes.gif
Atidarykite temą: Plagiatai, pigios žinomų vardų kopijos parfumerijoje ir pan. Tikrai efektyvesnis švietimas bus, nei dabar  - švietimas su FM ženklu doh.gif

kova su vejo malunais doh.gif tai apskuskit imone- autorinem teisem, ar dar kokiai institucijai!!!
Jei Cikadele istrins, tai jus kazka laimesit? Tai kur ziuri valdiskos institucijos? Juk si firma veikia legaliai!!! Ka jus kalbat?
As neginu,bet pagryskit savo zodzius. Dabar kalbat kaip apie narkotiku prekeivi, pasiskelbusi internete!
O Refan- geris?
(man tai viskas dzin, tiesiog padiskutuokim)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 05 gruodžio 2008 - 20:48
Šiaip jau Margot gerą temą užkabino, tarkim "Piratinė produkcija kasdieniniame gyvenime" smile.gif Na, bet čia matyt ne vieta ją rutulioti - yra kiti subforumai.

Taip, man Refan, FM yra tas pats piratavimas. Buvo laikas (pati Margot tuomet gal dar buvo per jauna, kad atminti tokius dalykus) kai originali produkcija (bet kokia) mūsų nepasiekdavo. Nei programinė įranga, nei muzika, nei filmai - vyravo "turginės" kopijos iš po prekystalio. Nežinau, mano aplinkoje šiandien situacija visiškai kitokia. Bet čia vėl - ne vieta tokiems debatams.

Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 05, 23:24)
Šiaip jau Margot gerą temą užkabino, tarkim "Piratinė produkcija kasdieniniame gyvenime"  smile.gif Na, bet čia matyt ne vieta ją rutulioti - yra kiti subforumai.

Taip, man Refan, FM yra tas pats piratavimas. Buvo laikas (pati Margot tuomet gal dar buvo per jauna, kad atminti tokius dalykus) kai originali produkcija (bet kokia) mūsų nepasiekdavo. Nei programinė įranga, nei muzika, nei filmai - vyravo "turginės" kopijos iš po prekystalio. Nežinau, mano aplinkoje šiandien situacija visiškai kitokia. Bet čia vėl - ne vieta tokiems debatams.

jau cia kapstot per giliai- galim gincytis kiauras paras- kokie laikai buvo tada, zinom daugelis. O dabar, kodel man nepaziurejus gi naujo filmo uz 0 lt, tuo tarpu, kai kinoteatre kainuoja po 16 lt/asmeniui! Tai normalu???? Tai pagal musu atlyginimus??? Paziurekit, kaip gyvena zmones JAV, paziurekit maisto kainas ten! Firminiu rubu, batu ir kvepalu! Mama nusipirko Jennifer Lopez batus uz 9 dol per ispardavima- paskutine pora doh.gif O jus dar patriote vaizduojate doh.gif Raginat nepirkti FM, idant buti lojaliai originalui uz kosmine kaina pagal pajamas! doh.gif Tai va, as ir pakapsciau giliau biskeli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 05 gruodžio 2008 - 21:45
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 22:47)
/.../Juk si firma veikia legaliai!!! Ka jus kalbat?
/.../

Nemaišyk sąvokų.
Ne apie firmą eina kalba, o apie prekinį ženklą.

Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 21:45)
O dabar, kodel man nepaziurejus gi naujo filmo uz 0 lt, tuo tarpu, kai kinoteatre kainuoja po 16 lt/asmeniui!

O tu suvoki, kad vagi iš visos to filmo kūrybinės grupės, iš to filmo leidėjų?
Lygiai taip pat, kaip ir tu, masto eilinis vagišius, vogdamas iš buto ar iš ko tik nori: kam man pirkti, jei galiu gauti viską, ko įsigeidžiu, už apvalų 0?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 05 gruodžio 2008 - 21:54
QUOTE(Margot @ 2008 12 05, 23:51)
O tu suvoki, kad vagi iš visos to filmo kūrybinės grupės, iš to filmo leidėjų?
Lygiai taip pat, kaip ir tu, masto eilinis vagišius, vogdamas iš buto ar iš ko tik nori: kam man pirkti, jei galiu gauti viską, ko įsigeidžiu, už apvalų 0?

atleisk, bet cia nonsensas!
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 22:45)
Paziurekit, kaip gyvena zmones JAV, paziurekit maisto kainas ten! Firminiu rubu, batu ir kvepalu! Mama nusipirko Jennifer Lopez batus uz 9 dol per ispardavima- paskutine pora  doh.gif  O jus dar patriote vaizduojate  doh.gif  Raginat nepirkti FM, idant buti lojaliai originalui uz kosmine kaina pagal pajamas!  doh.gif  Tai va, as ir pakapsciau giliau biskeli  ax.gif

Nežinau kaip JAV gyvena žmonės, nas man ta šalis yra baisi, niekad ten nevažiavau ir duok dieve neprisireiks važiuoti smile.gif

Bet iš tikrųjų, taip, galim ginčytis iki pamėlynavimo - matyt čia veikia labai asmeniniai įsitikinimai, ir sutarimo nebus.
Ir tiesą pasakius, aš kažkaip vis bandau pasakyt, kad man dzin kokiom nuostatom žmonės vadovaujasi savo gyvenimuose (manęs tai neliečia kol neliečia). Ir jei naudojasi kvepalų analogais vietoj originalų - jų asmeninis reikalas. Aš tik siuntu, kai man bando aiškint, kad FM yra tas pats kaip originalas. Va čia susidrąskau į gabalus vietoj. O jei žmogus tiesiog savo asmeniniais sumetimais perka FM'ą ir išpūtęs akių man neaiškina, kad jis prilygsta Chanel - vėliava jam į rankas.
Atsakyti
QUOTE(Bobulytė @ 2008 12 05, 23:50)
Nemaišyk sąvokų.
Ne apie firmą eina kalba, o apie prekinį ženklą.

o tai ne tas pats? tai as ir sakau, kaip ta firma, legaliai dirbdama, gali savintis patentuotus pavadinimus? dabar jau gerai parasiau? prasvito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 05 gruodžio 2008 - 21:56
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 22:55)
atleisk, bet cia nonsensas!

Ot štai ir ne - čia visiška plika teisybė.

Tai ką tu žiūri už dyką yra filmo kūrėjų negautos pajamos už kūrinio demonstravimą. Tik tiek, kad eiliniai vartotojai nėra baudžiami pagal atitinkamą BK straipsnį. O vat tie, kurie organizuoja tokių filmų "skleidimą" internetu - visiški banditai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 05 gruodžio 2008 - 21:59
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 05, 23:56)
Nežinau kaip JAV gyvena žmonės, nas man ta šalis yra baisi, niekad ten nevažiavau ir duok dieve neprisireiks važiuoti  smile.gif

Bet iš tikrųjų, taip, galim ginčytis iki pamėlynavimo - matyt čia veikia labai asmeniniai įsitikinimai, ir sutarimo nebus.
Ir tiesą pasakius, aš kažkaip vis bandau pasakyt, kad man dzin kokiom nuostatom žmonės vadovaujasi savo gyvenimuose (manęs tai neliečia kol neliečia). Ir jei naudojasi kvepalų analogais vietoj originalų - jų asmeninis reikalas. Aš tik siuntu, kai man bando aiškint, kad FM yra tas pats kaip originalas. Va čia susidrąskau į gabalus vietoj. O jei žmogus tiesiog savo asmeniniais sumetimais perka FM'ą ir išpūtęs akių man neaiškina, kad jis prilygsta Chanel - vėliava jam į rankas.

zinia, kad AS to nesakiau! atvirksciai wink.gif man jie nepanasus i analogus; sakau, tik kad ir ten buna tokiu nieko sau kvapeliu! ir tiek ziniu 4u.gif
o del jav tai jo- as ta pati sakau ten buvusiems, ka ir jus sakote. bet jie argumentuja tuo, kad as parduotuvej ziuriu i kaina, ka dedu veziman. o jie meta i vezima viska, kas jiems skanu... Cia taip ukiskai paaiskinau! Ai, gerai ten, kur musu nera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 05 gruodžio 2008 - 22:00
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 22:58)
zinai, kad AS to nesakiau! atvirksciai wink.gif man jie nepanasus i analogus; sakau, tik kad ir ten buna tokiu nieko sau kvapeliu! ir tiek ziniu  4u.gif

Alio, taigi pati sakei - diskutuojam mirksiukas.gif Tai aš detalizuoju savo požiūrį, netaikau tau asmeniškai. Niekur nerašiau, kad būtent tu taip sakei biggrin.gif
Atsakyti