Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 17:32)
Sakau gi, radau labai faina kvapuka, tai KODEL man jo nenusipirkus uz tuos niekingus 38 lt?? Nusinuodysiu, ar ka?
Be to, krize arteja, reik lita taupyt, merginos  rolleyes.gif  biggrin.gif

niu matai, aš tai mąstau taip "kam man kvapukas už 38, jei yra kvapas už 25, nors kiekis ir nedidelis" biggrin.gif tą ir rašiau, skiriasi supratimas. žinoma, kiekvienas yra laisvas pirkti, ką jis nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 12 05, 19:35)
Man labai gerai  biggrin.gif  As uz toleravima, bet ne propagavima.
Tik Jus bent pavadinimus ar numerius tu geriausiu kvapu parasykite tongue.gif  Ar jie visi geri - juk kasdienai biggrin.gif

Jei jau prasote, ok- man lb patiko "Dior J'Adore"- tikrai panasus i real...
Visi negali buti geri net originalai, man , pvz "Angel" lavonais atsiduoda, na, laidotuves, zvakes, chrizantemos... O kitoms- patinka... Tai taip subjektyvu...
Papildyta:
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 12 05, 19:35)
Man labai gerai  biggrin.gif  As uz toleravima, bet ne propagavima.

tai tada "Avon", "Oriflame", "Amway" ir tt temas vadinkit propagavimu irgi... As cia propagandos neizvelgiau, tiesa, ne visa tema skaiciau blush2.gif Gal kas ir propaguoja, platintojos, pvz...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 05 gruodžio 2008 - 17:42
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 18:23)
drinks_cheers.gif  kai kurios tiesiog suglumino, sakydamos, kad pirkti FM tiesiog nusikaltimas!! Kodel?? Jei nepatinka, tai nereikia net skaityt sios temos. O mes, perkancios, padiskutuosim apie kvapus, kainas ir tt... Nes cia tiek privaryta nesamoningu pliurpalu, kad net suabejoji zmoniu branda,intelektu....

Tamsta dar sykį paskaitykit mano postą ir suprasite, kad su manim FM klausimu čierkom daužytis nereikia - aš griežtai prieš FM ir kitus to paties tipo "analogus". Kadangi jie sukurti kopijuojant (t.y. vagiant) idejas iš originalių kvapų, tai taip - juos pirkti MAN asmeniškai (ir dar tūkstančiams taip pat mąstančių žmonių) yra nusikaltimas, nepagarba sau ir didiems mados vardams, kuriuos gerbiu už jų ilgametį triūsą, originalias mintis ir lėšas, įdėtas į konkretaus produkto gamybą.

Ir lygiai taip pat abejoju žmogaus branda ir intelektu, kuris nemato skirtumo tarp FM Nr. 150 ir tarkim Chanel No. 5.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 05, 19:45)
Tamsta dar sykį paskaitykit mano postą ir suprasite, kad su manim FM klausimu čierkom daužytis nereikia - aš griežtai prieš FM ir kitus to paties tipo "analogus". Kadangi jie sukurti kopijuojant (t.y. vagiant) idejas iš originalių kvapų, tai taip - juos pirkti MAN asmeniškai (ir dar tūkstančiams taip pat mąstančių žmonių) yra nusikaltimas, nepagarba sau ir didiems mados vardams, kuriuos gerbiu už jų ilgametį triūsą, originalias mintis ir lėšas, įdėtas į konkretaus produkto gamybą.

Ir lygiai taip pat abejoju žmogaus branda ir intelektu, kuris nemato skirtumo tarp FM Nr. 150 ir tarkim Chanel No. 5.

ojojo, atsiprasau lotuliukas.gif tai daug rimciau, nei maniau! tiesiog supratau jus, kaip tolerantiska zmogu ir laisva nuo streotipu...
Siaip tai jo, FM lyginti su Chanel, tai tas pats kaip sh... su bulkute ax.gif
Ir kaip galima nematyti skirtumo? Na, nebet zmogeliui 15 metu, tada gal... Sikirtumas yra ir tarp Antonio Banderas ir Dior, ane? Tarp daug ko yra skirtumas...
Jei as galeciau, i tuos FM net neziureciau... Begciau i parde ir pirkciau, pirkciau, pirkciau lotuliukas.gif Bet yra kaip yra...
P.S. mane irgi biski glumina tas tapatinimasis su garsiais vardais. Kas jiems leidzia? Ai, bet nesigilinu.... Turiu ir taip ka veikt (oj, vos vel cierku neidejau, tfu , tfu, tfu) biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 05, 19:45)

tada kokia Turkija, anot jusu, reiktu nusluoti nuo zemes pavirsiaus, turint omeny DG ir kt zenklu kopijavimo mastus. As cia apie rubus... Gerbtinas jusu poziuris, bet uz tai jums niekas nepadekos.
O as tai ziuriu, kaip man geriau. Dior ir Chanel isgyvens ir be manes, nebankrutuos, jei pirksiu FM. O morale...., ex, mazai kur jos beliko kai pasiziuri. Tad cia tik lasas juroj ...
Atsakyti
[ O morale...., ex, mazai kur jos beliko kai pasiziuri. Tad cia tik lasas juroj ...
[/quote]

Na vat ir priėjome pagrindinę reikalo esmę - iš mano pasaulėžiūros beigi gyvensenos moralė neišnyko. Ir man taip geriau. Ir Gariūnuose aš neperku Turkijoje gaminto atseit D&G rankinuko. Ne to dėl, kad turiu kelioliką tūkstančių pirkti originalą, o todėl, kad turiu savigarbos - dėl to perku lietuvių dizainerės rankinę, kuri yra šimtą kartų pigesnė, bet originali. Štai jums ir moralė.
Piratinio verslo netoleruoju ir neketinu toleruoti tų, kurie jį palaiko.
Atsakyti
Smauglius, su jumis sutinku, gerbiu jusu nuomone.
Man irgi koktu nuo Gariuniniu blizguciu, ir ju neperku. Isvis nesu zenklo verge ... O tokiu zinom, kad ojoj kiek yra doh.gif
Griztant prie kvepalu, tai uzsakiau savo tetai is provincijos kvepaliukus su Kaledom, tegu kvepia baznytelej sau... Su saviskiais tai dabar nepataikiau, nlb man jie... , tipo, CK. Reiks i isparduotuve zvilgtelt blush2.gif Kad tik neisdurtu... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 05 gruodžio 2008 - 18:14
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 05, 17:57)
Na jau, dėti į šuns dienas galima kiekvieną ne tos parfumerinės orientacijos. Apie fufliakus daugiau tik čia sužinojau, bet pati, kai buvau studentė - moksleivė ir su pinigais buvo striuka, tai pirkau pigius ar ganėtinai nebrangius kvepalus. Ir tai turėjau cielus vienierius. Buvo laikai, kai dezodorantais iš turgaus kvepinomės. Bet dabar, kai toks pasirinkimas, duokim laisvę rinktis, o ne nurodinėti, ką pirkti ar ko nepirkti.

Mat yra dar ir šviečiamoji funkcija - ką ir bando senosios (gerąja prasme) parfumėgėjos skleisti. Mano nuomone, gana kantriai ir išsamiai dėstydamos argumentus, bet čia vis šast kokia nors kategoriška FManiakė ar šiaip platintoja fufelių, - ir žiū jau "Žalgirio mūšis II" dalyvauji...
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 05, 16:45)
Tamsta dar sykį paskaitykit mano postą ir suprasite, kad su manim FM klausimu čierkom daužytis nereikia - aš griežtai prieš FM ir kitus to paties tipo "analogus".

hihihi.gif

O gal dar persigalvosi? tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 16:41)
Jei jau prasote, ok- man lb patiko "Dior J'Adore"- tikrai panasus i real...
Visi negali buti geri net originalai, man , pvz "Angel" lavonais atsiduoda, na, laidotuves, zvakes, chrizantemos... O kitoms- patinka... Tai taip subjektyvu...
Papildyta:

tai tada "Avon", "Oriflame", "Amway" ir tt temas vadinkit propagavimu irgi... As cia propagandos neizvelgiau, tiesa, ne visa tema skaiciau  blush2.gif  Gal kas ir propaguoja, platintojos, pvz...

Angele lavonai? blink.gif Gal greiciau konditerine vanile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 12 05, 18:27)
hihihi.gif 

O gal dar persigalvosi?  tongue.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Angele lavonai?  blink.gif Gal greiciau konditerine vanile biggrin.gif

(prabėgdama) na, lavonų irgi būna visokių. Bet kad A. su jais keltų asociacijų, net į mano lakią fantaziją nepareina. doh.gif
Atsakyti
Žinot, jeigu atvirai, tai man nelabai kaip atrodo tas ardymasis prieš FM kaip analogą, kaip kopiją. Kodėl? Ogi todėl, kad netikiu, jog visos čia pasisakiusios prieš pvz. nesisiunčia piratinių filmų, muzikos ir pan. Koks procentas to nedaro??? Juk tai lygiai toks pat nusikaltimas, kokiu kaltinat FM pirkėjas. Logiška? g.gif Man atrodo, kad taip. Leidėjai patiria milijoninius nuostolius, o jūs toliau sau ramia sąžine "pumpuojatės", ką reikia, o apsisukusios peikiat kitą piratavimo formą. Atleiskit už nerišliai išdėstytas mintis, bet suprast, ką norėjau pasakyt, turbūt, galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 05 gruodžio 2008 - 19:25
QUOTE(Margot @ 2008 12 05, 18:22)
Žinot, jeigu atvirai, tai man nelabai kaip atrodo tas ardymasis prieš FM kaip analogą, kaip kopiją. Kodėl? Ogi todėl, kad netikiu, jog visos čia pasisakiusios prieš pvz. nesisiunčia piratinių filmų, muzikos ir pan. Koks procentas to nedaro??? Juk tai lygiai toks pat nusikaltimas, kokiu kaltinat FM pirkėjas. Logiška? g.gif

Bet taip pat atsisiuntus piratini filma ar muzika, isties jie neturi tos pacios kokybes kaip originalas.

MB kategoriskai pries piratinius filmus ir muzika. Na, o kiek teko matyti piratiniu filmu, tai kokybe ne tokia pati kaip originaliame DVD. Tad ir minties tarkim gincytis kuris geresnis net nekyla, kaip ir nedertu gincytis apie kvepalu analogus. Is esmes kaip kas gali, taip tas sukas. Bet jei galima RINKTIS, tai as pasisakau TK uz originalias prekes.

Tiesiog, mano nuomone, nedera gincytis, kad FM geresnis, nes pigesnis ir vos ne identiskas originalui, ar moraliskesnis, nes egzistuoja kiti piratiniai produktai.

Plagijavimas, piratika yra "blogis", nesvarbu i kokia vata ji ivyniojam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 05 gruodžio 2008 - 19:29
Smagliui už švietėjišką šio skyrelio veiklą medalį reiks ant to pakelto trečio piršto kabint smile.gif
Eisiu pradėt lipdyt.... karsta.gif

Kam iš vis šia tema tai FM reklama daroma?
Bent kokia antireklama yra geriausia reklama mirksiukas.gif

Geriau šią temą tegul Cikadelė trina, o ne "aš šiandien kvepiu" rolleyes.gif
Atidarykite temą: Plagiatai, pigios žinomų vardų kopijos parfumerijoje ir pan. Tikrai efektyvesnis švietimas bus, nei dabar - švietimas su FM ženklu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulytė: 05 gruodžio 2008 - 20:30