QUOTE(Smauglius @ 2008 12 05, 19:45)
Tamsta dar sykį paskaitykit mano postą ir suprasite, kad su manim FM klausimu čierkom daužytis nereikia - aš griežtai prieš FM ir kitus to paties tipo "analogus". Kadangi jie sukurti kopijuojant (t.y. vagiant) idejas iš originalių kvapų, tai taip - juos pirkti MAN asmeniškai (ir dar tūkstančiams taip pat mąstančių žmonių) yra nusikaltimas, nepagarba sau ir didiems mados vardams, kuriuos gerbiu už jų ilgametį triūsą, originalias mintis ir lėšas, įdėtas į konkretaus produkto gamybą.
Ir lygiai taip pat abejoju žmogaus branda ir intelektu, kuris nemato skirtumo tarp FM Nr. 150 ir tarkim Chanel No. 5.
ojojo, atsiprasau
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
tai daug rimciau, nei maniau! tiesiog supratau jus, kaip tolerantiska zmogu ir laisva nuo streotipu...
Siaip tai jo, FM lyginti su Chanel, tai tas pats kaip sh... su bulkute
Ir kaip galima nematyti skirtumo? Na, nebet zmogeliui 15 metu, tada gal... Sikirtumas yra ir tarp Antonio Banderas ir Dior, ane? Tarp daug ko yra skirtumas...
Jei as galeciau, i tuos FM net neziureciau... Begciau i parde ir pirkciau, pirkciau, pirkciau
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
Bet yra kaip yra...
P.S. mane irgi biski glumina tas tapatinimasis su garsiais vardais. Kas jiems leidzia? Ai, bet nesigilinu.... Turiu ir taip ka veikt (oj, vos vel cierku neidejau, tfu , tfu, tfu)
Papildyta:
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 05, 19:45)
Tamsta dar sykį paskaitykit mano postą ir suprasite, kad su manim FM klausimu čierkom daužytis nereikia - aš griežtai prieš FM ir kitus to paties tipo "analogus". Kadangi jie
sukurti kopijuojant (t.y. vagiant) idejas iš originalių kvapų, tai taip - juos pirkti MAN asmeniškai (ir dar tūkstančiams taip pat mąstančių žmonių) yra nusikaltimas, nepagarba sau ir didiems mados vardams, kuriuos gerbiu už jų ilgametį triūsą, originalias mintis ir lėšas, įdėtas į konkretaus produkto gamybą.
tada kokia Turkija, anot jusu, reiktu nusluoti nuo zemes pavirsiaus, turint omeny DG ir kt zenklu kopijavimo mastus. As cia apie rubus... Gerbtinas jusu poziuris, bet uz tai jums niekas nepadekos.
O as tai ziuriu, kaip man geriau. Dior ir Chanel isgyvens ir be manes, nebankrutuos, jei pirksiu FM. O morale...., ex, mazai kur jos beliko kai pasiziuri. Tad cia tik lasas juroj ...