Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

aj as irgi uzsisakiau is FM smile.gif sakyciau kaip studentei, man visai gerai bus lotuliukas.gif p.s stipendijos neuztenka chaneliui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2008 12 05, 13:43)
aj as irgi uzsisakiau is FM smile.gif  sakyciau kaip studentei, man visai gerai bus lotuliukas.gif p.s stipendijos neuztenka chaneliui bigsmile.gif

Būna tikrai gerų Novaya Zarya, Dzintars, Antonio Banderas kvepalų - ir originalūs, ir kokybiški, ir kainos ar tik ne mažesnės už tuos FM.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 12 05, 15:55)
Būna tikrai gerų Novaya Zarya, Dzintars, Antonio Banderas kvepalų - ir originalūs, ir kokybiški, ir kainos ar tik ne mažesnės už tuos FM.

ne mazesnes, ne mazesnes schmoll.gif
Atsakyti
Bet užtat pokvapis kitas rolleyes.gif Galima čia įrodynėti n plius k, bet kiekvienas renkasi savo pirkinį ir pagal kišenę.
Atsakyti
man jau geriau tik dezodorantas, nei "fufliakas" biggrin.gif
negaliu leisti sau nusipirkti "kibiriuko" kvepalų, nusiperku "miniuką", kad ir SM kvepalų išparduotuvėj. kainuoja ne daugiau 25 lt. o užtenka labai ilgam.
man rods, pinigai čia mažiausiai kuo dėti. tiesiog žmonių supratimas skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 05 gruodžio 2008 - 15:21
Na jau, dėti į šuns dienas galima kiekvieną ne tos parfumerinės orientacijos. Apie fufliakus daugiau tik čia sužinojau, bet pati, kai buvau studentė - moksleivė ir su pinigais buvo striuka, tai pirkau pigius ar ganėtinai nebrangius kvepalus. Ir tai turėjau cielus vienierius. Buvo laikai, kai dezodorantais iš turgaus kvepinomės. Bet dabar, kai toks pasirinkimas, duokim laisvę rinktis, o ne nurodinėti, ką pirkti ar ko nepirkti.
Atsakyti
Būtų lygiai taip pat malonu, jei kai kurie asmenys susivoktų, kad aplinkiniai turi laisvę turėti savą požiūrį į tokius dalykus kaip analogai, tiesiog fuflai ir kitokie panašūs dalykai. Laisvę netoleruoti tokių dalykų ir laisvę apie tai kalbėti viešai. Laisvę negauti patarimų kaip elgtis ar galvoti ir miesčioniškų pagrūmojimų pirštuku "būkime atlaidūs ir tolerantiški".

Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 05, 19:14)
Būtų lygiai taip pat malonu, jei kai kurie asmenys susivoktų, kad aplinkiniai turi laisvę turėti savą požiūrį į tokius dalykus kaip analogai, tiesiog fuflai ir kitokie panašūs dalykai. Laisvę netoleruoti tokių dalykų ir laisvę apie tai kalbėti viešai. Laisvę negauti patarimų kaip elgtis ar galvoti ir miesčioniškų pagrūmojimų pirštuku "būkime atlaidūs ir tolerantiški".

drinks_cheers.gif kai kurios tiesiog suglumino, sakydamos, kad pirkti FM tiesiog nusikaltimas!! Kodel?? Jei nepatinka, tai nereikia net skaityt sios temos. O mes, perkancios, padiskutuosim apie kvapus, kainas ir tt... Nes cia tiek privaryta nesamoningu pliurpalu, kad net suabejoji zmoniu branda,intelektu....
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 05, 16:57)
Na jau, dėti į šuns dienas galima kiekvieną ne tos parfumerinės orientacijos. Apie fufliakus daugiau tik čia sužinojau, bet pati, kai buvau studentė - moksleivė ir su pinigais buvo striuka, tai pirkau pigius ar ganėtinai nebrangius kvepalus. Ir tai turėjau cielus vienierius. Buvo laikai, kai dezodorantais iš turgaus kvepinomės. Bet dabar, kai toks pasirinkimas, duokim laisvę rinktis, o ne nurodinėti, ką pirkti ar ko nepirkti.

Mrs. Subjektyvi, jums virtuali paranoja biggrin.gif ir ne tik šitoj temoj. kur tik benueitumėt, vis "mamyčių grupuotės" vaidenasi. beje, ne tik jums. ką tik Stiliuj ir madoj viena liepė nieko nekritikuot lotuliukas.gif
tarp kitko, pigūs kvepalai - nebūtinai "fufliakas" wink.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 17:23)
drinks_cheers.gif  kai kurios tiesiog suglumino, sakydamos, kad pirkti FM tiesiog nusikaltimas!! Kodel??

na, čia panašiai, kaip per googlą susirasti "Moną Lizą", atsiprintinti, įsirėminti, pasikabint ant sienos ir svečiams sakyti, kad "va, turiu paveikslą" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 05 gruodžio 2008 - 17:28
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 15:23)
mes, perkancios, padiskutuosim apie kvapus, kainas ir tt... Nes cia tiek privaryta nesamoningu pliurpalu, kad net suabejoji zmoniu branda,intelektu....

Tai Jūs diskutuokite, diskutuokite 4u.gif Apie kvapus ir pan. Bo vienintelė visų mintis - pigu, užsipurškiau ir visi aplinkiniai apalpo nuo nuostabaus aromato.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 05, 19:26)
wink.gif
Papildyta:

na, čia panašiai, kaip per googlą susirasti "Moną Lizą", atsiprintinti ir svečiams sakyti, kad "va, turiu paveikslą4u.gif

nu baikit baikit rolleyes.gif pries tai puslapy parasiau gana ilga posta apie fm ir originalus. Pasikartosiu, fm turejau gera kvapa, kai koleges paklause, kas tai, atsakiau- FM, o ne chanell... As pakankamai subrendusi nebijoti to, ka perku ir vartoju. Tikrai nebesigedyju- isaugau...
Sakau gi, radau labai faina kvapuka, tai KODEL man jo nenusipirkus uz tuos niekingus 38 lt?? Nusinuodysiu, ar ka?
Be to, krize arteja, reik lita taupyt, merginos rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 12 05, 19:27)
Tai Jūs diskutuokite, diskutuokite  4u.gif  Apie kvapus ir pan. Bo vienintelė visų mintis - pigu, užsipurškiau ir visi aplinkiniai apalpo nuo nuostabaus aromato.
*****, zinokit is tu 150 vnt, ar kiek ten , yra tikrai neblogu kvapu ... Skirkim grudus nuo pelu- pigus kvepalai man tinka kasdienai... Brangius vertinu ir naudoju tik progoms... Nu ir ka??? Vel negerai???
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 15:32)
*****, zinokit is tu 150 vnt, ar kiek ten , yra tikrai neblogu kvapu ... Skirkim grudus nuo pelu- pigus kvepalai man tinka kasdienai... Brangius vertinu ir naudoju tik progoms... Nu ir ka??? Vel negerai???

Man labai gerai biggrin.gif As uz toleravima, bet ne propagavima.
Tik Jus bent pavadinimus ar numerius tu geriausiu kvapu parasykite tongue.gif Ar jie visi geri - juk kasdienai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 05 gruodžio 2008 - 17:37