Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Africa @ 2008 01 20, 11:39)
1.Jeigu tik šamurliaku kvėpiniesi, tai tikrai, jokio skirtumo.  biggrin.gif
2.Tai puiku, gal kokiam nors sąvartyne surado suchronėjusi bomžė tą Samsara... ir panaudojo pagal atatinkamą  paskirtį.  biggrin.gif
Prisiminiau F_A anekdotą : panele, jūs taip skaniai kvepiate... Ką gėrėte?  biggrin.gif

Oj, Africa, saunuole, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 100 balu tau ir baliona 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo degu: 20 sausio 2008 - 11:51
QUOTE(Africa @ 2008 01 20, 11:39)
1.Jeigu tik šamurliaku kvėpiniesi, tai tikrai, jokio skirtumo.  biggrin.gif
2.Tai puiku, gal kokiam nors sąvartyne surado suchronėjusi bomžė tą Samsara... ir panaudojo pagal atatinkamą  paskirtį.  biggrin.gif
Prisiminiau F_A anekdotą : panele, jūs taip skaniai kvepiate... Ką gėrėte?  biggrin.gif

Kai kitą kartą kokį nepatikusį šmarliaką kils noras mesti lauk, būtinai pasiūlysiu jį Jums. Galėsit naudoti, purkštis ar šiaip į barą pasistatyti.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 20, 13:16)
Kai kitą kartą kokį nepatikusį šmarliaką kils noras mesti lauk, būtinai pasiūlysiu jį Jums. Galėsit naudoti, purkštis ar šiaip į barą pasistatyti.

Liuosai biggrin.gif Aš nesu tokia pasikėlusi, kaip tamstytė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane giliai stebina tokiu parfumeriniu 'specu' kaip suntea arogancija. Atrodo, niekada kvepalu temose nesireiske. Nieko apie kvapus ryskiai nenutuokia. biggrin.gif O stai atejo karta ir pasake savo 'vertinga' nuomone apie samarliakus. laugh.gif O jus kvailes ir zinokites. cool.gif
Atsakyti
Ai, merginos, baigiam čia suntea tarkuot. Na, atėjo, na, pasakė savo nuomonę, ir kas? Juk nebando ji mus įkalbėt mėtyt Samsaras ir kvėpintis šamurliakais, o ką ji pati daro, tai jos vienos reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
Beje, manjakes, arteja pilnaties metas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tai ko jus stebites?
Atsakyti
QUOTE(Aromamania @ 2008 01 20, 13:03)
Mane giliai stebina tokiu parfumeriniu 'specu' kaip suntea  arogancija.  Atrodo,  niekada kvepalu temose nesireiske.   Nieko apie kvapus ryskiai nenutuokia.  biggrin.gif O stai  atejo karta ir pasake savo 'vertinga' nuomone apie samarliakus.    laugh.gif  O jus kvailes ir zinokites.  cool.gif

na nemanau, kad tik tie, kurie reiškiasi kvepalų temose yra specai biggrin.gif
Galų gale, žmogaus nuomonę gerbti reikia. Ko jūs čia taip jautriai dėl tų Guerlain reaguojat ir širdį savo skaudinat? Išmetė tai išmetė, jos reikalas mirksiukas.gif Juolab, kad, kaip supratau Lenkijoj pirko, gal ir pigiau biggrin.gif man net neužkliuvo tai, jog išmetė Suntea tuos kvepalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damapupika: 21 sausio 2008 - 18:04
QUOTE(Damapupika @ 2008 01 21, 18:59)
Juolab, kad, kaip supratau Lenkijoj pirko, gal ir pigiau  biggrin.gif  man net neužkliuvo tai, jog išmetė Suntea tuos kvepalus.

Neperku Lenkijoj kvepalų. Saldainius, ir kitokį kramtomą... nu vėl.... užsipuls... šlamštą...

Man pasirodė. Kad FM, lenkų gamybos. Gal klystu.

Beje... Ten net feromonų yra... Va čia tai geras. Tokia talpa. Ir tokia kaina. Hmmmm.......
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 01 21, 18:16)
Beje, manjakes, arteja pilnaties metas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tai ko jus stebites?

lotuliukas.gif ner ko stebetis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 21, 17:26)
Neperku Lenkijoj kvepalų. Saldainius, ir kitokį kramtomą... nu vėl.... užsipuls... šlamštą...

Man pasirodė. Kad FM, lenkų gamybos. Gal klystu.

Beje... Ten net feromonų yra... Va čia tai geras. Tokia talpa. Ir tokia kaina. Hmmmm.......

Nieks čia nepuls biggrin.gif Drąsiau prašom. Aš negiriu tų FM, tikras kvepalas yra kvepalas, bet, kad kategoriškai - ne, tai irgi ne. Manau reikia turėt ir dišovkę šalia originalo, kad suprastum, kas per daiktas yra tikras parfumas ir panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2008 01 21, 20:14)
Manau reikia turėt ir dišovkę šalia originalo, kad suprastum, kas per daiktas yra tikras parfumas ir panašiai.

Turėt tikrai nereikia - pakanka vienakart pauostyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 01 21, 16:16)
Beje, manjakes, arteja pilnaties metas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tai ko jus stebites?

O kodel visi sako, kad arteja g.gif Ziurejau vakar pro langa ir maciau kuo tikriausia pilnati g.gif
Atsakyti