Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(JVana @ 2008 11 25, 17:57)

nu bet kur užeini tai visur barbės idealios ir dar tokiu tonu loja kad šakės. jei norit mane išprovokuot tam kad pasakyčiau ar turtinga aš ar vargšė tai nepavyks biggrin.gif susiradau šitą temą, pradėjau skaityt, galvoju išssiaiškinsiu kas tie analogai per dalykas, nu čia kas darosi. sprogstat net nuo savo pykčio, necituosiu bet apie šuniukus buvo rašyta.
QUOTE(Gervela @ 2008 11 25, 18:00)
nu kaip suprantu, tai tamsta maitinatės iš konteinerių, šlakstotės skysčiu nuo marinuotų agurkų, vaikai mediniuose ratukuose važinėjasi, batai- vyžos, kelionės iki lūšnos kampo nusičiurkšt, o šuniukai- kokie šuniukai, tik blusas teišgalit laikyti marškiniuos prie kūno? g.gif sunku tokiam piktam, kai kažkas kitas myli save ir siekia geriausio, o pačiam nesigauna tongue.gif

į temą- FM'ui ne  victory.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif gerai čia. tradicinis atsakas.
Atsakyti
QUOTE(oka3 @ 2008 11 25, 16:17)
nu bet kur užeini tai visur barbės idealios ir dar tokiu tonu loja kad šakės. jei norit mane išprovokuot tam kad pasakyčiau ar turtinga aš ar vargšė tai nepavyks  biggrin.gif  susiradau šitą temą, pradėjau skaityt, galvoju išssiaiškinsiu kas tie analogai per dalykas, nu čia kas darosi. sprogstat net nuo savo pykčio, necituosiu bet apie šuniukus buvo rašyta.

thumbup.gif  lotuliukas.gif  gerai čia. tradicinis atsakas.

Ne, as tik klausiu kuri gyriasi per kelias temas,kad perka brangiausius rubus, kvepalus ir t.t. Nesilankau kitose temose, tai nesuprantu apie ka kalbi. Jei jau mini ir teigi, tai ivardink apie ka tiksliai kalbi?

Atsakyti
oka3, taigi skaityk atidžiai temą, buvo čia fufliakų pardavėjos ir savo kontaktų įdėję ir šiaip visokių nuorodų-pasiskaityk ir sužinosi. Kokios problemos?
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 11 25, 18:00)
nu kaip suprantu, tai tamsta maitinatės iš konteinerių, šlakstotės skysčiu nuo marinuotų agurkų, vaikai mediniuose ratukuose važinėjasi, batai- vyžos, kelionės iki lūšnos kampo nusičiurkšt, o šuniukai- kokie šuniukai, tik blusas teišgalit laikyti marškiniuos prie kūno? g.gif sunku tokiam piktam, kai kažkas kitas myli save ir siekia geriausio, o pačiam nesigauna tongue.gif

į temą- FM'ui ne  victory.gif

+10
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2008 11 25, 19:53)
oka3, taigi skaityk atidžiai temą, buvo čia fufliakų pardavėjos ir savo kontaktų įdėję ir šiaip visokių nuorodų-pasiskaityk ir sužinosi. Kokios problemos?

Manau, kad čia ta pardavėja ir šnek... bet archeatipai tai veikia - "O ką 3 perki, ketvirtas nemokamai!!!"
Atsakyti
QUOTE(OG900 @ 2008 11 25, 22:57)
+10
Papildyta:
Manau, kad čia ta pardavėja ir šnek... bet archeatipai tai veikia - "O ką 3 perki, ketvirtas nemokamai!!!"

O kodel as vakar gavau tik 1+? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 11 26, 00:58)
O kodel as vakar gavau tik 1+?  ax.gif

nu čia buvo geriau, mano subjektyvia nuomone...
Atsakyti
Gal prie bendros nuolaidos tie pliusiukai sumuosis? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 26 lapkričio 2008 - 03:10
kur žiūri moderatoriai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oka3 @ 2008 11 26, 09:11)
kur žiūri moderatoriai?  ax.gif

Nu kaip kur - kur ir visi: pro langą, televizorių dar žiūri. O ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 26, 09:13)

Nu ką ką, visa tema blevyzgų. Bendraminčiai yra toks skyrelis, tai ten galėtumėt susikurt temą ir žibėti išmintim ir humoro jausmu.
Atsakyti
QUOTE(oka3 @ 2008 11 25, 17:49)
tai jo... kažkokį šūdą malat čia.

QUOTE(oka3 @ 2008 11 25, 18:17)
nu bet kur užeini tai visur barbės idealios ir dar tokiu tonu loja kad šakės.

prašom, įkeliu tamstelės citatas, toli gražu nekvepiančias mandagumu cool.gif kaip šauksi- taip atsilieps cool.gif tokių svečių niekas niekur nelaukia, kurie š...a ir tapšnoja, o paskui verkia, kaip visur baisu cool.gif
mielu noru sulauktume moderatorės, kad tamstelė susilauktumėt įspėjimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(oka3 @ 2008 11 26, 09:41)
Nu ką ką, visa tema blevyzgų. Bendraminčiai yra toks skyrelis, tai ten galėtumėt susikurt temą ir žibėti išmintim ir humoro jausmu.

Galvą šiandien tau skauda? Man tai visai viskas gerai - ateinu ir čia pažibėt, ir kitur. O tu gal gali neskaityt mūsų humoro ir išminties? Ar pririšo kas nors čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 26 lapkričio 2008 - 09:12