Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

Ciumpu uz savo sluotos ir siausiu, kol ko nepadoraus neprirasiau biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 01, 00:29)
ar tau viskas gerai...? g.gif eik kulversciu persiversk gal protas i vieta sugris... doh.gif

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif FYFOS
Atsakyti
Nežinau nei vieno normalaus vyro, kuris savo damai dovanotų stiklinį flakonėlį iš FM g.gif Jei man tokį įteiktų, tikrai įsižeisčiau už totalią nepagarbą. Aš nesu fyfa, greičiau barakuda - veteranė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2008 11 01, 09:59)
blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif FYFOS

Nagi labai dėkojame už komplimentus, tovarišč Lukrecija. Linkėjimai kolūkietėms nuo išpuikusių fyfų biggrin.gif Nepavydėk tu taip baisiai, suprantu, neturi tu nei vyro, nei meilužio, kuris tave tikrais kvepalais apdovanotų, tai tenka FM-ais laistytis - ką jau padarysi, ne visoms lemta - betgi kam taip akivaizdžiai dantį griežti? Nesolidu smile.gif Truputi savigarbos pademonstruok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 11:35)
Nežinau nei vieno normalaus vyro, kuris savo damai dovanotų stiklinį flakonėlį iš FM g.gif Jei man tokį įteiktų, tikrai įsižeisčiau už totalią nepagarbą. Aš nesu fyfa, greičiau barakuda - veteranė lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as ir nenoreciau ir tikrai isizeisciau uz tokia ALA DOVANELE siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 11:35)

QUOTE(Smauglius @ 2008 11 01, 12:23)
Nagi labai dėkojame už komplimentus, tovarišč Lukrecija. Linkėjimai kolūkietėms nuo išpuikusių fyfų biggrin.gif Nepavydėk tu taip baisiai, suprantu, neturi tu nei vyro, nei meilužio, kuris tave tikrais kvepalais apdovanotų, tai tenka FM-ais laistytis - ką jau padarysi, ne visoms lemta - betgi kam taip akivaizdžiai dantį griežti? Nesolidu  smile.gif Truputi savigarbos pademonstruok  smile.gif

Nabet ir solidarumas koks prieš bendrą priešąsmile.gif))

O mano vaikulis, pamatęs sekrecijos avatarą sureagavo: "AU AU AU AU."
Atsakyti
QUOTE(OG900 @ 2008 11 01, 21:54)
Nabet ir solidarumas koks prieš bendrą priešąsmile.gif))

lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif lotuliukas.gif Reakcija idomi,ar as jums siulau prkt?
tik pasakiau savo nuomone, forumas viesa vieta, o jei jums kas nors nepatinka tai jau jusu reikalas, o ar turiu as vyra ar ne tai jau mano reikalas,mielosios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2008 10 31, 19:14)
o jei norit apmulkint savo vyrus ar meiluzius kurie jums perka kvepalus, tai nusipirkit viena vadinama originala, o kitus naudokit FM tai galesit dumt akis ir melst pinigus blink.gif

Lukrecija, žinai ką savo JAV suimdami žmogų?
Jūs turite teisę tylėti, [...] kiekvienas jūsų žodis gali būti ir bus panaudotas prieš jus teisme.
Labai geras patarimas - siūlau pasinaudoti.
Pati čia pradėjai mūsų vyrus ir meilužius linksniuoti ir visaip kaip ditirambus FM-ams giedoti, taigi esi verta tos reakcijos, kurios sulaukei. Ir rašysim mes į tavo postus tą, ką norim, kaip pati sakei - forumas viešas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2008 10 31, 21:13)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nanegalvojau kad cia tiek dag fyfu,o matau apie meiluzius tai skaudzia "vietele" palieciau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaimo lygio boba bigsmile.gif

QUOTE(debesuota @ 2008 10 31, 21:53)
labas, aš debesuota, ir aš fyfa, nes perku originalius kvepalus.

labas, as Riuriu, esu prostitute blink.gif esu is vyru gavus net 6 shansu butliukus blink.gif doh.gif
Atsakyti
Riuriu sveikinu su prisipazinimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2008 11 04, 17:22)
Riuriu sveikinu su prisipazinimu thumbup.gif

tai senai visi zino, nu ir kas?
bent jau ne pigi kaimo boba ir ka? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 04 lapkričio 2008 - 16:33