Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

Kadangi sėdžiu palaimingoj voenatvėj, tai nepatingėjau pasiknaisioti po forumą. Perkopypastinu:

Kadangi kiekvienai moteriai aktualus jos grožis, o dalyvė Lukrecija savo paslaugas siūlė mūsų forume, pagrįsdama sėkmingą lieknėjimą "valios pastangomis" asmeniniu pavyzdžiu, išaiškėjus kai kuriems faktams apie jos elgesį, žinutes iš "Sporto ir dietų" skyrelio perkeliu čia.
Lukrecija,
baik mulkinti zmones, sventa tu karve
./..../ merginos ir moterys, neleiskite, kad jums makaraskus ant ausu kabintu. /..../LABAI NUOSIRDZIAI PATARIU SAUGOTIS LUKRECIJOS, KURI VIS REGULIARIAI NIKA SAVO PASIKEICIA IR KURI YRA LINKUSI ZMONES MULKINTI BEI SIUSTI GRASINANCIO TURINIO AZ!!!

Psio.
Taškas.
Amen.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 31 spalio 2008 - 19:08
censored2.gif Tikrai koncentruota nesąmonė tiesiai iš FM.
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif nanegalvojau kad cia tiek dag fyfu,o matau apie meiluzius tai skaudzia "vietele" palieciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukrecij@: 31 spalio 2008 - 20:14
QUOTE(Heilė @ 2008 10 31, 19:57)
šiaip...nikas girdėtas.  Kažkada buvo tokia kažkokia istorija su lieknėjimo metodikom ir rinktais pinigais ir pan.....)

Nu nepavyko parsukti bizniuko su lieknėjimo produktais, tai gal pavyks su fufliaku pardavinėjimu lotuliukas.gif
Atsakyti
A žinot, man daug smagiau būti fyfa, nei pavydžia boba. lotuliukas.gif
O jau ko ko, bet psichinių čia tai netrūksta. mirksiukas.gif
Ypač šitoje temoje.
Kas nors privalo joms pasakyti, kad pilnatis jau praėjo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2008 10 31, 20:13)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nanegalvojau kad cia tiek dag fyfu,o matau apie meiluzius tai skaudzia "vietele" palieciau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mat kaip. Itariu, net neisivaizduoji koks geris yra meiluziai. Tikri. Jie bent jau gerus kvepalus dovanoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 10 31, 19:01)
blink.gif  Kažkodėl maniau, kad kvepalai perkami ne tam, kad melžti pinigus  g.gif

tai prašom mokytis, gi žmogus va kokių puikių idėjų pametė biggrin.gif

QUOTE(Lukrecij@ @ 2008 10 31, 20:13)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nanegalvojau kad cia tiek dag fyfu,o matau apie meiluzius tai skaudzia "vietele" palieciau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labas, aš debesuota, ir aš fyfa, nes perku originalius kvepalus. (išstojimas originalų manjakių grupinės terapijos seanse)
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2008 10 31, 18:53)
labas, aš debesuota, ir aš fyfa, nes perku originalius kvepalus. (išstojimas originalų manjakių grupinės terapijos seanse)

Nu ne taip biški... Aš fyfa. Aš verčiu vyrus man pirkti originalius kvepalus. Aš gautus originalus paslepiu. Aš naudoju fufliakus. Už originalus atidirbinėju natūra.

P.S. Kas ten galvoj ir uodegoj turi dėtis, kad tokias pievas rašinėti...
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 10 31, 20:56)

P.S. Kas ten galvoj ir uodegoj turi dėtis, kad tokias pievas rašinėti...

Medicininio atsakymo vertas klausimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Oi, koks geras poilsis po sunkios dienos, net žandikaulius nuo juoko įskaudo tongue.gif Ypač sužinojus, kad savo originaliais "firminiais" kvepalais sekantį kartą galėsiu kvepėt labai greit, jau Naujųjų išvakarėse, nes šiandien neapdairiai pasipurškiau riešus net dviem, norėjau mat kvapą palygint doh.gif Tai artimiausias kartas - po dviejų mėnesių lotuliukas.gif
Atsakyti

unsure.gif Betgi ne pilnatis šiandien g.gif Ar čia Helovynas tokius priepuolius žmonėms sukelia?
Vat apie tokius kaip Lukrecija ir kalbama patarlėje "nors kuolą ant galvos tašyk" Defektyvus elementas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2008 10 31, 18:13)

ar tau viskas gerai...? g.gif eik kulversciu persiversk gal protas i vieta sugris... doh.gif
Atsakyti