Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

Tu tiesiog nesupratai mano komentaro arba supratai savaip, todėl nereikia niekinti ir rašyti labai subjektyvų mano asmens vertinimą. Jei manai, kad nežinau kas yra Juozukas, Creed ir t.t. - klysti. Žinau ne tik jų kainas, bet ir daugiau. Klausimo kontekstas buvo kitur lenkiamas.
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2008 10 17, 15:12)
1.)na teta tikrai nera autoritetas.tik manau kad tokiu kaip teta yra nemazai  ir ne visos kvepalu ekspertes ir zinoves gali buti.lengva sakyt lygiuokimes i aukstesni lygi, taciau manau ne visom tai taip lengva padaryt.
na kaip ir nemaciau prieraso prie sio subforumo kad temos skirtos diskusijoms tik apie originalius kvepalus ir tik ju vartotojoms.manau tai subforumas skirtas diskusijoms apie visokius kvepalus o akiracio prapletimui manau kai kam idomu pasiskaityt ir apie tik panasius kvapalus i originalius.buna ne tik viskas balta dar yra ir juoda.o "sunys" subforume manyciau yra temos netgi apie misrunus.kur  turbut neiviena veisliniu kilmingu sunu augintoja neina ir nerekauja kokias jus isgamas auginat.
2.)tai jei teisesauga nemato nusikaltimo, tai kame jus ji izvelgiat kad negalima net apie juos cia diskutuot?

Gal reiketu tada atidaryti tema. Ar kvepinates padielkemis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 10 18, 08:48)
Gal reiketu tada atidaryti tema. Ar kvepinates padielkemis? g.gif

pagal akistata 10% visu kvepalu yra padielkos.....tai reiskia kad 1 mergina is 10 turi padielkinius kvepalus.... g.gif taip kad kazkuri is musu ar net keletas is musu turim padielku...tik to nezinom... g.gif

mano mamymu tada geriau kvepeti tais fm nei fuflo.....jei kalba eina apie kenkima odai........fm kvepalu gal medziagos geresne nei pvz fuflo.... g.gif neiko nenoriu irodyneti nesupraskit klaidingai...tik seip garsiai mastau.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 18 spalio 2008 - 19:40
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 18, 20:38)
pagal akistata 10% visu kvepalu yra padielkos.....

Vaikeliukai, ar tu žinai, ką reiškia žodeliukas "akistata"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 10 18, 17:45)
Vaikeliukai, ar tu žinai, ką reiškia žodeliukas "akistata"?  biggrin.gif

va cia tai parasiau...kaip kriminaline akistata..... biggrin.gif doh.gif pilnatis.....
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 10 18, 17:45)
Vaikeliukai, ar tu žinai, ką reiškia žodeliukas "akistata"?  biggrin.gif

Užtat kaip puikiai visoms paaiškino, ką reiškia 10 proc. Respects 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 18, 20:56)
va cia tai parasiau...kaip kriminaline akistata..... biggrin.gif  doh.gif  pilnatis.....

Tai kas čia turėjo būt? Statistika? biggrin.gif
Akistata ne "kriminalinė", o procesinis veiksmas ikiteisminiame tyrime. biggrin.gif
Atsakyti
aciu smauglaiu....taip statistika..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 18, 20:38)
10% visu kvepalu yra padielkos.....tai reiskia kad 1 mergina is 10 turi padielkinius kvepalus.... :

tada aš garantuotai turiu bent kelias paddielkes unsure.gif einu, susistatysiu visus buteliukus į eilę ir kas dešimtą išmesiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 18, 20:48)
tada aš garantuotai turiu bent kelias paddielkes unsure.gif  einu, susistatysiu visus buteliukus į eilę ir kas dešimtą išmesiu unsure.gif

lotuliukas.gif turbut ne syki girdejai, kad reiktu pazymeti ismetimo vieta, nes bus surinkinetoju. Ta proga is Airijos parvaziuociau susirinkti tu tariamai 10% padirbtuju smile.gif O gal tu man persiusk.. Uz siuntima sumokesiu smile.gif Ir gamtai zalos nebus smile.gif Viskas organiskai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 18, 19:48)
tada aš garantuotai turiu bent kelias paddielkes unsure.gif  einu, susistatysiu visus buteliukus į eilę ir kas dešimtą išmesiu unsure.gif

gervala pas tave ar mane ar pas kitas tik keleta padielku butu..nera ko pergyventi mums.....va pas jvana tai net virs 10 padielkiu butu.... biggrin.gif jvana as irgi i airija atrukciau ir prie "garbage" laukciau.... biggrin.gif

10% aplamai pardavime.... g.gif o kur tas 10% procentu taip ir nepamenu.........per visa pasauli....? g.gif tada baikos cia....
irnesakyk.gif turbut tas visas 10% kinijoj ir yra.... biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 19 spalio 2008 - 08:03
greit prisipazistat su kuriomis cia akistata buvo ? laugh.gif
Atsakyti