Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

Subjektyvi, padorius kvepalus vertina ne tik jais besidomintys žmonės. Kalba eina ne apie kvepalų vardą ar kainą, o apie kokybę elementarią. Aš gal nesidomiu kosmetika, tai nėra mano hobis, bet bet ko teptis ant savo snukelio irgi nenoriu. Tai ir verčia bent minimalų research'ą pasidaryt.
O jeigu žmogui apskritai nusišvilpt į kokybę, tai čia kitas reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 10 17, 11:10)
Stipriai pjauni į lankas, teta. Tiesiog yra žmonės, kuriems nusispjauti, kad jie palaiko paddielkininkų industriją. Ir perka visokių rūšių paddielkas - visiškai nesvarbu, ar tai kvepalai, drabužiai, avalynė, buitinė techika ir pan. Vat tokie ir pateisina.

Būtent. drinks_cheers.gif Tokie žmonės yra VARDO vergai. Jie negali nusipirkti originalo, bet būtinai nori didelės etiketės su garsiu vardu.
Atsakyti
Vardas vardui nelygu. Kvepalai yra kita kategorija. Kita vertus, jei žmogus nori būtent šanelio ar dioro, bet neturi pinigų jam, bet nori kvepėti bent kažkiek ta linkme, tai kame blogis? Juk tas, kuris yra FM klientas, tikrai nevertina taip kvepalų, kaip parfumistės. Be to kad ir kaip būtų, provincijoje ir didžiojoje LT dalyje vienetai domisi kvepalais kaip čia dalyvaujančios damos.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 17, 11:33)
Kita vertus, jei žmogus nori būtent šanelio ar dioro, bet neturi pinigų jam, bet nori kvepėti bent kažkiek ta linkme, tai kame blogis?

Nėra ten jokios linkmės, per daug gerai užsinorėjot lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai iš kur tos paslaptingos natos ir "kita koncentracija" ar apeliavimas į prabangą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 17, 11:36)
Tai iš kur tos paslaptingos natos ir "kita koncentracija" ar apeliavimas į prabangą? rolleyes.gif

manau, kad taip kalba užsislaptinę platintojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 17, 09:33)
Vardas vardui nelygu. Kvepalai yra kita kategorija. Kita vertus, jei žmogus nori būtent šanelio ar dioro, bet neturi pinigų jam, bet nori kvepėti bent kažkiek ta linkme, tai kame blogis? Juk tas, kuris yra FM klientas, tikrai nevertina taip kvepalų, kaip parfumistės. Be to kad ir kaip būtų, provincijoje ir didžiojoje LT dalyje vienetai domisi kvepalais kaip čia dalyvaujančios damos.

Tai nera BLOGIS, tai yra pasirinkimas su salyga suprasti, kad Dior'u nekvepia, o kvepia kazkuom panasiu ir neskiedzia, kad FM ir originalus kvepalai yra vienas ir tas pats. Nes paprasciausiai taip nera. Cia yra ginco / disputo priezastis.

O apie vartotojiskuma tiek drabuziu, tiek kvepalu, tiek batu as palieku spresti kiekvienam pagal isgales, pajamas, supratima.

Kaip Riuriu, regis, minejo, kad kur kas geriau grazus odinis rankinukas is Pilies gatves nei Gucci is Gariunu. Ar kuomet man buvo n-iolika, ar dabar supratimas pas mane vienoks: jei ne orginalus ir KOKYBISKAS daiktas, tai man nereikia jokio. Nekalbu apie kainas ar brand'us, nes cia isvis tuscias reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 17 spalio 2008 - 10:45
bla bla bla

Subjektyvi, su tavim diskutuoti - tai kaip galva daužyti į sieną doh.gif Nereikia išskirti kvepalų. Ne jokia čia ne kita kategorija.

Jeigu žmogui reikia, kad būtų "a la Chanel", "kaip Chanel" ir pan., tai jis ir pirks neaiškios kilmės rankinę, ant kurios puikuosis didžiausias Chanel logotipas (neduokdie kas nors nepastebės biggrin.gif), Channel pažymėtą arba padirbtą Chanel kosmetiką iš kokios vaikščiojančios tetulytės, FM kvepalus "a la Chanel Chance" arba 100 ml Chanel Chance iš užklydusios platintojos už 90 lt.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 10 17, 09:45)
Subjektyvi, su tavim diskutuoti - tai kaip galva daužyti į sieną  doh.gif Nereikia išskirti kvepalų. Ne jokia čia ne kita kategorija.

Jeigu žmogui reikia, kad būtų "a la Chanel", "kaip Chanel" ir pan., tai jis ir pirks neaiškios kilmės rankinę, ant kurios puikuosis didžiausias Chanel logotipas (neduokdie kas nors nepastebės  biggrin.gif), Channel pažymėtą arba padirbtą Chanel kosmetiką iš kokios vaikščiojančios tetulytės, FM kvepalus "a la Chanel Chance" arba 100 ml Chanel Chance iš užklydusios platintojos už 90 lt.

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Kam šita tuščia rašliava Jau n-tąjį kartą šitą savo teoriją varai. lotuliukas.gif
Atsakyti
Rimtai? O toje rašliavoje nėra tau priimtinų argumentų, ar tiesiog neįtinka kaip faktas.

centifolija, o tu nedaužyk į sieną, bet pamėgink suprasti kitokį pasirinkimą. Pvz. tu nesirenki ir aš nesirenku, tau keista ir man keista, ta prasme mes esame vienoje pozicijoje, bet tu net nenori pateisinti ir surasti deramų argumentų, kodėl jos vis dėlto perka tuos padirbtus šanelius ar diorus. Nes jei yra pasiūla, vadinasi yra ir paklausa, jų reikia.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 17, 10:16)
Rimtai? O toje rašliavoje nėra tau priimtinų argumentų, ar tiesiog neįtinka kaip faktas.

centifolija, o tu nedaužyk į sieną, bet pamėgink suprasti kitokį pasirinkimą. Pvz. tu nesirenki ir aš nesirenku, tau keista ir man keista, ta prasme mes esame vienoje pozicijoje, bet tu net nenori pateisinti ir surasti deramų argumentų, kodėl jos vis dėlto perka tuos padirbtus šanelius ar diorus. Nes jei yra pasiūla, vadinasi yra ir paklausa, jų reikia.

Kame diskusija? Kad yra paklausa ir bus pasiula? Ar kad FM niekad neprilygs Originalui?

Del pirmojo niekas su tavim nesigincys, del antrojo vis dar nesutinki?
Atsakyti