Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(suntea @ 2008 01 19, 14:51)
Aš laisva ranka išmečiau vos kelis kartus nupurkštus Guerlain Samsara.

O tai kaip - nei mamos, nei seses, nei draugiu, nei galiausiai kaimyniu neturi, kad toki daikta ismetei? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2008 01 19, 16:05)
O tai kaip - nei mamos, nei seses, nei draugiu, nei galiausiai kaimyniu neturi, kad toki daikta ismetei?  blink.gif

Kam siūliau, visos tik gūžčiojo pečiais. Kitoms buvo nepatogu siūlyt, dar galvos, kad ubagėm laikau.

Koks čia daiktas? Kompotas skaniau kvepia... Nepamenu net kiek mokėjau. Iš kronų į litus paverčiant....

Šiaip tai tarkim Fahrenheit vyriškas kvapas. O man taip kartais silpna, kaip aš noriu tų žolelių. Kelte nežinodama ir nusipirkau kaip moteriškus. Einu pasikvepint. Net slabna, kaip noriu.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 19, 17:23)
Kam siūliau, visos tik gūžčiojo pečiais. Kitoms buvo nepatogu siūlyt, dar galvos, kad ubagėm laikau.

Koks čia daiktas? Kompotas skaniau kvepia... Nepamenu net kiek mokėjau. Iš kronų į litus paverčiant....

Šiaip tai tarkim Fahrenheit vyriškas kvapas. O man taip kartais silpna, kaip aš noriu tų žolelių. Kelte nežinodama ir nusipirkau kaip moteriškus. Einu pasikvepint. Net slabna, kaip noriu.

doh.gif jau geriau pardavus butum doh.gif juk tai guerlainas ji suprast ir perprast reikia o ne metyt atbula ranka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 19, 17:29)
doh.gif jau geriau pardavus butum doh.gif juk tai guerlainas ji suprast ir perprast reikia o ne metyt atbula ranka  doh.gif

Nu jau, nu jau. Kiekvieno asmeninis rekalas, ką daryti su savo daiktais. Norėjo, ir išmetė. Aišku, būtų galėjus man atiduot, šeimos biudžetas būtų pasakęs didelį ačiū lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 01 19, 19:45)
Nu jau, nu jau. Kiekvieno asmeninis rekalas, ką daryti su savo daiktais. Norėjo, ir išmetė. Aišku, būtų galėjus man atiduot, šeimos biudžetas būtų pasakęs didelį ačiū  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

unsure.gif tada bent jau nesigirtu, juk cia sitiek merginu myliunciu guerlaina doh.gif
Atsakyti
O kaip nustatei, kad ji gyrėsi? bigsmile.gif Pagal mane, tiesiog konstatavo faktą, kad išmetė Samsarą.

Ta proga gal uždrauskime visame parfumeriniame forume bent žodį pasakyti prieš Guerlainus? Čia, beje, net ne Guerlain tema ax.gif

Uždrauskime bet kokią neigiamą nuomonę. Leiskime tik girti, paišyti šimtus wub.gif wub.gif ir smile.gif smile.gif . Ach, ach, kaip būtų gražu.
Atsakyti
suntea nei smerkiu, nei ką, tačiau iš jos posto labai jau arogantišku snobiškumu padvelkė - nesiulyti gero daikto artimam, kad nepasijustų ubagu doh.gif, "nepamenu net kiek mokejau"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 19 sausio 2008 - 18:20
Sapho, o tu atsimeni, kiek mokėjai už visus kvepalus? Aš tai ne, ypač jei senokai pirkau bigsmile.gif bigsmile.gif

Ai, žodžiu. Diskusija krypsta į lankas. Norės, suntea pati pasisakys, gyrėsi ji ar ne.

PS. Dėl galimo snobiškumo. Turiu tokį įtarimą, kad nė viena snobė neprisipažintų, perkanti/turinti refanų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo centifolija: 19 sausio 2008 - 18:27
Labas smile.gif Pirko ir mano vyra tuos FM kvepalus, atseit Aqua di Gio ...Pasipurske pora kartu ir stovi tas buteliukas. Smirdalai o ne kvepalai , blogai kvapas islieka o kai nugaruoja tai pigiu odekolonu trenkia.Gerai kad sau nesusigundziau pirkti.
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 19, 18:47)
unsure.gif tada bent jau nesigirtu, juk cia sitiek merginu myliunciu guerlaina  doh.gif

Aš nesigiriu. Jūs skirkit, kai sakau kad net originalas man nėra stabas. Nu. Ir fufliakai iš Refano limpa. Geriau nei lenkiški FM.

O šiaip kasdien išmetame pasenusio maisto. Ar pasakant tai garsiai norime pasigirti prieš tuos, kurie neturi ko valgyti, ar ieškosi maisto šiukšlyne?
Papildyta:
QUOTE(Sapho @ 2008 01 19, 19:19)
suntea nei smerkiu, nei ką, tačiau iš jos posto labai jau arogantišku snobiškumu padvelkė - nesiulyti gero daikto artimam, kad nepasijustų ubagu doh.gif, "nepamenu net kiek mokejau"...

Aš snobė? Čia kažkas naujo. Ačiū Jums. *****, taip gražiai manęs dar niekas nevadino. Jūs kur matėt snobą, kuriam originalas, ir ne, būt vienodai? O kad kažkam nepasiūliau. Nu čia tik dėl to, kad jie snobai. Pasikėlę. Yra juk tokių.

Pirkau ne vieną buteliuką. Nepamenu. Kelis lauktuvių vežiau.
Atsakyti
Šiuo klausimu aš principinga. Pinigai šiuo metu mariomis neplaukia, tai turiu minimalų kiekį kvepalų, bet originalių. Ir geriau pirksiu originalių likučius, miniatiūras ir mėginukus, nei kvepinsiuos analogais.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 19, 14:51)

1.Koks skirtumas, kokiu šamurliaku kvepiniesi. Sureikšminti tokius dalykus neverta, Svarbu kvepėti.
2.Aš laisva ranka išmečiau vos kelis kartus nupurkštus Guerlain Samsara.

1.Jeigu tik šamurliaku kvėpiniesi, tai tikrai, jokio skirtumo. biggrin.gif
2.Tai puiku, gal kokiam nors sąvartyne surado suchronėjusi bomžė tą Samsara... ir panaudojo pagal atatinkamą paskirtį. biggrin.gif
Prisiminiau F_A anekdotą : panele, jūs taip skaniai kvepiate... Ką gėrėte? biggrin.gif
Atsakyti