Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

Aha, tamsta visiškai teisi. Aš va bais noriu Versace treningo. Bet neįperku. Tai perku Gariūnuose (svarbu, kad tik užrašas būt per visą priekį, ryškus tokis) ir nešioju sau patenkinta. Bo kokybė identiška, medžiagos spalvytė irgi ta pati. wub.gif wub.gif wub.gif Prie to pačio dar Adibas kedukus užsimaunu, ir visai nesiruošiu taupyt metus, trejus, ir apskritai, visi perkantys Versace esat snobai-durniai, vo. Geriau paremtumėt žmones, kurie pavalgyt neturi už ką nusipirkt.
Atsakyti

Na pinigai - uždirbamas dalykas, jeigu ką. Ir niekas čia mums jų nedalina. Dirbam - užsidirbam, taip kad ne mamukai, mūsų babkių prašau - neskaičiuok biggrin.gif

Bet jei jau tau fuflas yra geriau nei Dzintars ar Novaja Zaria originalai, tai man tikrai tavęs gaila - keistas tvo suvokimas apie kvepalus ir netgi, sakyčiau, apie tai kas yra teisėta, kad - nusikalstama, apie autorines teises jau nekalbu biggrin.gif
Atsakyti
man tik keistas suvokimas, kad FM, paddielkės yra OK, o Eurokose, Droge ir pan.- vandenėlis g.gif

nu neįperkat Chanel'ių, yra ir pigesnių variantų- Naomi Campbel, Mexx, Marc O'Polo ir pan., niekuo neprastesni kvapai, bet originalūs ax.gif
Atsakyti
Niekas ir neskaiciuoja cia jusu pinigu!

o kitas dalykas, kiek pastebejau cia siam forume yra geriau savo nuomones nesakyt jei ji yra kitokia. Nes iskart pulkas piktu moteriskiu pradeda varyt.
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2008 10 15, 17:45)
o kitas dalykas, kiek pastebejau cia siam forume yra geriau savo nuomones nesakyt jei ji yra kitokia. Nes iskart pulkas piktu moteriskiu pradeda varyt.

Nieks nevaro schmoll.gif . Pasako tik tiek, kad fufliakas niekada neprilygs originalui, kad ir kaip jūs atkakliai tai įrodinėtumėte
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2008 10 15, 17:45)
Niekas ir neskaiciuoja cia jusu pinigu!

nereikia bijoti savo nuomones issakyti, tik gerai pagalvok pries ka nors lepteldama hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2008 10 14, 18:23)
Kai paskaitai ka cia jus prirasot, tai kartais net nuotaika dingsta, atrodo kad visos milijonieres esat ir galit prisipirkt originalu kiek tik sirdis geidzia. Rasot kad yra zema pirkt Chanel ir kitu kvepalu kopijas ir pns, as juos pirkau ir tikriausiai pirksiu visa gyvenima nes negaliu sau leist nusipirkt originalo, nes neturiu pinigu, puse metu taupyt lita prie lito, kad galetum nusipirkt originala irgi kvaila. Tikrai geriau kvepinuosi "padielkomis" nei perku vandeni is drogo, eurokos ar kitu parduotuviu.
Ir dar, palyginus drauges kvepalus originalus su FM padielka nelabai kuo kvapas ir skiriasi, o ir laikosi gerai..

Oi baisu skaityt net, cia tas pats kas pirkti Chanel rankines kopija doh.gif Geriau jau tuomet turbut visi drogo vandeneliai
Papildyta:
QUOTE(Smauglius @ 2008 09 21, 23:42)
FM vadybinikai/prekybininkai dirba gerai - būk daugiau nei rami. Dauguma iš čia rašančių žino kas tai yra.

Esmė yra ta, kad tu turi matyti skirtumą, ar perki, tarkim Hermes rankinę originalą, ar turkišką/lenkišką kopiją. Ne kainoje problema - problema pagarboje ištisos industrijos darbui ir investicijoms į produktą. Gali pirkti pigesnio brendo originalą, jei neįperki haute couture.

Gyvenime NIEKADA nepirkčiau Chanel kvepalų kopijos, net jei neturėčiau pinigų originalui ir mirčiau iš susižavėjimo. Tai žema  smile.gif

Todėl FM kopijos - FUFLO.

oi mano mintys drinks_cheers.gif
Papildyta:

net musu valytoja labai sunkiai gyvendama isties, tai pastoviai pabrezia, kad geriau jokiu nei fuflo ir apskritai nesikvepina, sako pakanka but svariai bei svarius drabuzius vilketi. Siom kaledom butinai jai padovanosiu koki Chanel penktuka smile.gif
Atsakyti
Riuriu, tu labai gera. Bet kai prisimenu savo jaunystę, kuomet teko ir badauti, ir vasariniais bateliais žiemos šalčius sutikti, tai tikrai negalvojau apie varganų centų taupymą šaneliams rolleyes.gif Pamenu apsiverkiau iš džiaugsmo, kai gavau dovanų pirmuosius savo gyvenimo kvepalus - Laura Bagiotti, tokie žydriukai. Fantastiškas kvapas. Aš jo niekada nepamiršiu. Ką tuo norėjau pasakyti. Kam yra galimybė taupytis originalams, nors ir sukandus dantis, lai taupo litas prie lito. O kaikas tegali džiaugtis pigiomis kopijomis. Kai širdis trokšta turėti bent kažkokius, lai ir padirbtus, bet svajotus, norėtus. Kodėl gi ne? Gal ir juokingai atrodo mergaitės ar tetos su padirbtomis rankinėmis ar kt. daiktais a la vardiniais. Bet jei jos dėl to jaučiasi geriau, laimingos, joms jų reikia, lai perka. Juk ne kiekviena gali įpirkti originalų vardinį. Gucci rankinukai kainuoja apie 5000 - 7000 lt. iš naujų kolekcijų. Versace vos pigiau. Ir pan. kainos.

Žaviuosi kolekcionierėmis, kurios negaili ir netaupo savo hobiui. Bet kartais keista žiūrėti į apspurusius senus baldus fone ir nudrožtus tapetus su panašiais kilimais. Matosi, kad žmogus turtuose nesimaudo, bet viso to pagerinimo sąskaita kaupia mililitrus ir vis negana. Bet užtat žmogus laimingas, jis realizuoja savo svajones, poreikius. Ta valytoja pasakytu, kad jis kuku, nes ji negali įpirkti nei vieno, net kažkokio šanelio...
Atsakyti
asmeniskai as geriau nuvaziuociau i Pilies gatve ir nusipirkciau geros odos krepsi uz ta pacia kaina kaip Chanel ar Versace analogas. Tad manyciau priklauso viskas nuo zmogaus. Vaikyste mano nebuvo tokia rozine kokia as suteiksiu savo vaikams, bet mama mane visada moke, jog geriau jau nepavalgyt bet isigyti kazka vertingo, labai gerai menu kai ji viena mane augindama taupydavo geram rankinukui ar paltukui, poto nesiodavo ji kelis metus tik derindama skirtingus aksesuarus, oi sory isipleciau as cia, bet tik norejau kaip pvz pasakyti jau geriau nesikicinti jei negali sau leisti TIKRO daikto tuoj pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 15, 21:26)
Bet kartais keista žiūrėti į apspurusius senus baldus fone ir nudrožtus tapetus su panašiais kilimais.

o kodėl manai, kad būtinai reikia gyventi ištaigingai arba bent jau padoriai? biggrin.gif kiekvienas susidėlioja savo prioritetus mirksiukas.gif vieni mėgsta gyventi gražiai, o kiti- skaniai kvepėti biggrin.gif kodėl žmogus turi pirmiausia išsiblizginti namus, o tik paskui, jei liks laiko, noro, pinigų ir jėgų- atsiduoti ir hobi?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 15, 20:26)
Kam yra galimybė taupytis originalams, nors ir sukandus dantis, lai taupo litas prie lito. O kaikas tegali džiaugtis pigiomis kopijomis.

Užkliūvam už varčios ir vėl iš pradžios doh.gif Neįsižeiskit, bet jau ne kartą mes, tos "piktosios originalų gynėjos", sakėm - ne apie kainą kalbam. Yra juk gerų, originalių ir nebrangių kvepalų, ir nereikia čia pusę gyvenimo taupyt šaneliams. Va, prieš porą dienų pas mane į darbą platintojai atnešė vadinamųjų analogų, ne FM, bet kažkokios panašios firmos. Kainos 40-80 litų. Už tokią sumą juk galima nusipirkt naujus originalius kvepalus, kad ir ne Chanel. O pasižvalgius čia išparduotuvėj, tai net ir Chanel ar Dior likutį rastum.
Atsakyti
Tas ir yra, kad kiekvienam skirtingai su skoniais, poreikiais ir galimybėmis. Aš irgi kartais pagalvoju, na kam solidžiai tetai a la Gucci rankinukas su šešetukais vietoj G ir pigiom medžiagom siūtas doh.gif Bet kai pasižiūri, kaip ji jį neša lyg būtų tikras, kokia poza... Ar gali stebėtis? Gervela, dėl to tai sutinku, juk kažkas gyvena bendrabutyje, bet būtinai pirks jo vertės automobilį ir važinės, nors benzinui taupys kapeikas smile.gif
Daugumos mamos taupėsi, mano ne išimtis, ieškojo, neturėjo tokių galimybių kaip mes.

Tiesiog šioje vietoje šiek tiek skiriasi galimybė įpirkti nors kažką nuo hobio.
Atsakyti