Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

QUOTE(Nome @ 2008 08 01, 20:26)
Mergos, ar žinot posakį?-Nebarstykit kiaulėms perlų.
Tikiuosi, supratot apie ką aš čia cool.gif
Kai kas net nesupranta diskusijos esmės lotuliukas.gif

Nome, mes nebarstom, jokiu būdu. schmoll.gif O štai mums, be jokios abejonės, narys barsto "išminties" perlus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 01, 19:33)
Nome,  mes nebarstom, jokiu būdu.  schmoll.gif  O štai  mums,  be jokios abejonės,  narys  barsto "išminties" perlus.  biggrin.gif

Škia - kiaulės tai mes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 01, 21:29)
O kas tam kvapukui yra ?  unsure.gif

aš pirkau jau antrą buteliuką(pirmą buvau iš Vokietijos parsivežus),parsinešiau namo,jau atidarius pakuotę,man kažkoks buteliukas keistas pasirodė(nekokybiškas),bet galvoju,bala nematė,po to žiū ir kvapas nelabai atitinka turėtąjį,taip ir stovi jis man jau beveik pusmetį neliečiamas...
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 01, 20:33)
narys  barsto "išminties" perlus.  biggrin.gif

Na tai reikia gi apšviesti visokias neišmanėles blondines ir atgyvenas. Nešokinėkit į akis, o geriau mandagiai išklausykit ir užsirašykit viską atsisėdę prie savo nešiojamo staliuko, prie kurio prisėdate Kristutėj, kai norite užsirašyti kvepalų pavadinimą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 08 01, 21:33)
Nu tai o kaip gi kitaip? Ten gi vien tik fuflai. Ko nepasakysi apie FM  lotuliukas.gif

tu durna ar tik durna apsimeti?
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2008 08 01, 21:38)
Na tai reikia gi apšviesti visokias neišmanėles blondines ir atgyvenas. Nešokinėkit  į akis, o geriau mandagiai išklausykit ir užsirašykit viską atsisėdę prie savo nešiojamo staliuko, prie kurio prisėdate Kristutėj, kai norite užsirašyti kvepalų pavadinimą  cool.gif

labai juokinga
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 08 01, 20:38)
Na tai reikia gi apšviesti visokias neišmanėles blondines ir atgyvenas. Nešokinėkit  į akis, o geriau mandagiai išklausykit ir užsirašykit viską atsisėdę prie savo nešiojamo staliuko, prie kurio prisėdate Kristutėj, kai norite užsirašyti kvepalų pavadinimą  cool.gif

O aš ką... Aš klusniai konspektuoju ir semiuosi vertingų žinių. rolleyes.gif
Tai gerb. nary , taip ir nesužinojau, kokiu būdu i Chanel N.5 atgyvena spėjo nusibosti - ar nusibodo jais kvepintis?
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 01, 21:42)
O aš ką... Aš klusniai konspektuoju ir semiuosi vertingų žinių.  rolleyes.gif
Tai gerb.  nary , taip ir nesužinojau, kokiu būdu i  Chanel N.5  atgyvena spėjo nusibosti - ar nusibodo jais  kvepintis?

atsibodo kvapas jūsų žiniai.
Atsakyti
QUOTE(narys @ 2008 08 01, 20:41)
1. tu durna ar tik durna apsimeti?
2. labai juokinga

1. Čia tamsta savęs klausi? Nes juk apie tai ir rašei cool.gif
2. Aha, man irgi labai juokinga lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(narys @ 2008 08 01, 20:44)
atsibodo kvapas jūsų žiniai.

Africa, konspektuok viską sąžiningai cool.gif
Atsakyti
kad nerašinėti čia visoms atskirai pasakau bendrai: merginos savo nuomonę kitiems netrukdykit išsakyti ir nepulkit kaip neišsiauklėjusios piemenės,kiekvienas juk turi savo nuomonę ir be kita ko skonį(kad ir koks jis būtų),jei jūs neišmanot apie batus ar apie teisinę sistemą,juk jūsų niekas nedrasko į gabalus kai kas neaišku.Kiekvienas turi savo arkliuką ir tik nereikia kitų įžeidinėti jei tik apie kvepalus gerai išmanai
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2008 08 01, 21:52)
1. Čia tamsta savęs klausi? Nes juk apie tai ir rašei  cool.gif
2. Aha, man irgi labai juokinga  lotuliukas.gif
Papildyta:

Africa, konspektuok viską sąžiningai  cool.gif

spam.gif spam.gif spam.gif
Atsakyti
Deja, nary, tamstelė mums puikiai parodei, kad net ir apie kvepalus ne ką teišmanai. Na nebent apie FM group .
Atsakyti
QUOTE(narys @ 2008 08 01, 18:53)
kad nerašinėti čia visoms atskirai pasakau bendrai: merginos savo nuomonę kitiems netrukdykit išsakyti ir nepulkit kaip neišsiauklėjusios piemenės,kiekvienas juk turi savo nuomonę ir be kita ko skonį(kad ir koks jis būtų),jei jūs neišmanot apie batus ar apie teisinę sistemą,juk jūsų niekas nedrasko į gabalus kai kas neaišku.Kiekvienas turi savo arkliuką ir tik nereikia kitų įžeidinėti jei tik apie kvepalus gerai išmanai

blink.gif ar tik ne tu keliuose postuose anksciau TVIRTAI destei, kad FM kvepalus kuria tie patys kurejai kaip Chanel? Dabar teigi, kad nelabai apie kvepalus ismanai. Tai poste, kur manes klausei ka as ismanau apie FM kvepaliukus, isties klausei pati nezinodama?.. ir su tokiu uztikrintu tonu.. Na, bet kam cia kalbet apie tai, kas akivaizdu.

Teorija sukonspektuota, diagnozes nustatytos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 01, 22:03)
Deja, nary,   tamstelė mums puikiai parodei, kad net ir apie kvepalus ne ką teišmanai. Na nebent apie FM  group .

kaip kas suprato,o aš matau,kad jūs apie nieką supratimo neturit(išskyrus kaip neleist išsakyti savo nuomonės,)tai ir egzistuokit savo mažuose pasaulėliuose.CHA,jei pasakiau,kad man tinka ir FM kvapai,tai jau aš išmanau,tai super thumbup.gif ,jei pasakyčiau,kad man patinka ką kuria Fransis Kurkdžanas,tai gal tapčiau žinove?
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2008 08 01, 22:07)
blink.gif ar tik ne tu keliuose postuose anksciau TVIRTAI destei, kad FM kvepalus kuria tie patys kurejai kaip Chanel? Dabar teigi, kad nelabai apie kvepalus ismanai. Tai poste, kur manes klausei ka as ismanau apie FM kvepaliukus, isties klausei pati nezinodama?.. ir su tokiu uztikrintu tonu.. Na, bet kam cia kalbet apie tai, kas akivaizdu.

Teorija sukonspektuota, diagnozes nustatytos smile.gif

kartais bandykit pastebėti kas ir ant ko jūsų budrumą tikrina,kad naujokas gali būti visiškas senbuvis drinks_cheers.gif
Papildyta:
NEPASIMAUKIT BRANGIOSIOS KIAULYTĖS wink.gif
Atsakyti