Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

atleiskite,kad leidžiu sau įsiterpti į jūsų ginčą,tačiau noriu pasakyti,kad FM kvepalus kuria tie patys kas ir kuria DOLCE ir pan., ir beje kiekvieno reikalas rinktis ar pirkti ar ne,neskaitinėjau viso ginčo ir nuomonių,bet pati esu tikra kvepalų maniakė,negaliu praeiti pro gerus kvepalus,nors dauguma ir tebestovi pilni lentynoje,nes net vemti verčia pvz. kaip COCCO MADMOISELE(pirkau kristijanoj jei kas),bet tuo momentu patiko...o tik vėliau supratau,kad tai ne mano kvapas,bet kiek dabar pati naudoju FM,tikrai dar neteko nusivilti...nes tikrai gerai neskubėdama išsirinkau kvapus,labai faina mergina pasitaikė,papurškė ant popierėlių,parašė pavadinimus, o išsirinkau vėliau...kas man tikrai tiko ir patiko....bet kiekvieno teisė rinktis,man patinka ir tiek.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(narys @ 2008 08 01, 00:06)
atleiskite,kad leidžiu sau įsiterpti į jūsų ginčą,tačiau noriu pasakyti,kad FM kvepalus kuria tie patys kas ir kuria DOLCE ir pan., ir beje kiekvieno reikalas rinktis ar pirkti ar ne,neskaitinėjau viso ginčo ir nuomonių,bet pati esu tikra kvepalų maniakė,negaliu praeiti pro gerus kvepalus,nors dauguma ir tebestovi pilni lentynoje,nes net vemti verčia pvz. kaip COCCO MADMOISELE(pirkau kristijanoj jei kas),bet tuo momentu patiko...o tik vėliau supratau,kad tai ne mano kvapas,bet kiek dabar pati naudoju FM,tikrai dar neteko nusivilti...nes tikrai gerai neskubėdama išsirinkau kvapus,labai faina mergina pasitaikė,papurškė ant popierėlių,parašė pavadinimus, o išsirinkau vėliau...kas man tikrai tiko ir patiko....bet kiekvieno teisė rinktis,man patinka ir tiek.... thumbup.gif

Nu jau " tie patys" g.gif blink.gif , "tie patys" apie FM turbut net nenutuokia doh.gif
Atsakyti

Oi, tik nereikia mums makaronų kabinti. biggrin.gif FM prekiauja visišku mėšlu , kaip ir kitos panašios firmelės, naglai kopijuojančios kvapus.
O beje, kas tamstytei patrukdė neskubant, purškiantis ant popierėlių ir su konsultantės pagalba (jei pati nesugebi) normaliai išsirinkti kvapą kristutėje? Kvepalai čia tau ne batai , kuriuos užsimovei, perėjai kelis žingsniu ir valio, tinka... Kvapus renkamės atidžiai, neskubėdami ir ne vieną dieną. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(narys @ 2008 07 31, 23:06)
atleiskite,kad leidžiu sau įsiterpti į jūsų ginčą,tačiau noriu pasakyti,kad FM kvepalus kuria tie patys kas ir kuria DOLCE ir pan.,

Atleiskite ir man, bet kas tas DOLCE? Ir kas tie "tie patys"? Parfumeriai? Gal galima nuorodėlę apie tai? Būtų nuostabu sužinot, kad Jean Claude Ellena, Pierre Bourdon ar Isabelle Doyen kuria "kvepalus" FM rolleyes.gif

PS. Africa, namo pareitum, pasiilgom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 01 rugpjūčio 2008 - 07:43
atleiskite,kad leidžiu sau įsiterpti į jūsų ginčą,tačiau noriu pasakyti,kad FM kvepalus kuria tie patys kas ir kuria DOLCE ir pan.,

Tu matai, kaip vargšai parfumeriai nusigyveno... g.gif Na, taip, ekonominė krizė, infliacijos - visiems gyventi juk reikia... mastau.gif cool.gif

Atsakyti

jei perki kvepalus, neisigilinusi i kvapa, o po to gailiesi, tai tikrai ne originalus kvepalai kalti schmoll.gif
o del skirtumo... zinai, daugelis zmoniu nejaucia skirtumo tarp fonogramos ir gyvai atliekamos muzikos, bet tai nereiskia kad jo nera. Tiesiog klausa nera daugelio gerai isvystyta. Plius truksta ziniu toje srityje.
Taip ir su kvepalais. Jei nejauti skirtumo, drisciau teigti, kad Tavo uosle nera astri/treniruota. Nes papigiai kvepalai ir tikri kvepalai gaminami is visiskai skirtingos kokybes zaliavu, tas puikiausiai jauciasi kvape. Apie kompozicijos subtilybes jau nepradesiu.
Vienzo, purkskis kuo nori, niekas nedraudzia, bet tik buk gera- nesipurksk tu kvepalu daug (kaip daro daugelis FM vartotoju), nes kartais nuo tos sintentines kakofonijos debesies gali is klumpiu isvirsti- na, nemazai daliai zmoniu tas kvapas, ypac jei stiprus, tikrai labai nemalonus.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 01, 09:26)
Oi, tik nereikia mums makaronų kabinti.  biggrin.gif  FM prekiauja visišku mėšlu , kaip ir kitos panašios firmelės, naglai kopijuojančios kvapus.
O beje, kas tamstytei patrukdė neskubant, purškiantis ant popierėlių ir su konsultantės pagalba (jei pati nesugebi) normaliai išsirinkti kvapą kristutėje?  Kvepalai čia tau ne batai , kuriuos užsimovei, perėjai kelis žingsniu ir valio, tinka... Kvapus renkamės atidžiai, neskubėdami ir ne  vieną dieną.  tongue.gif

toj sorry kristutej,nereikia irgi galvos guldyti del originalo unsure.gif ,o šiaip ir ten prilipę kaip varnos visos konsultantės ir stengiasi visas atgyvenas sukišti,o šiaip labiausiai pasitikiu tik iš užsienio atvežtais ORIGINALAIS,nes Lietuvėlėje,kaip bebūtų gaila....
Gal kas moka neskubėti ntai renkasi mėnesiais, o aš taip nemoku tongue.gif ,batus ilgiau renkuosi...
Papildyta:
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 08 01, 01:13)
Nu jau " tie patys" g.gif  blink.gif , "tie patys" apie FM turbut net nenutuokia doh.gif

pasidomėk jei kas...nesiruošiu kiekvienam įrodinėti....kvepalus ne j.lo ar dolce kuria...jie tik taip pavadinti...
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2008 08 01, 09:26)
Oi, tik nereikia mums makaronų kabinti.  biggrin.gif  FM prekiauja visišku mėšlu , kaip ir kitos panašios firmelės, naglai kopijuojančios kvapus.
O beje, kas tamstytei patrukdė neskubant, purškiantis ant popierėlių ir su konsultantės pagalba (jei pati nesugebi) normaliai išsirinkti kvapą kristutėje?  Kvepalai čia tau ne batai , kuriuos užsimovei, perėjai kelis žingsniu ir valio, tinka... Kvapus renkamės atidžiai, neskubėdami ir ne  vieną dieną.  tongue.gif

ir beje kas toj kristijanoj tau užrašo kvapo pav.aš galiu penkiasdešimt lapukų parsinešti,bet nenutuokti kas ir kur...
Papildyta:
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 08 01, 11:27)
jei perki kvepalus, neisigilinusi i kvapa, o po to gailiesi, tai tikrai ne originalus kvepalai kalti  schmoll.gif
o del skirtumo... zinai, daugelis zmoniu nejaucia skirtumo tarp fonogramos ir gyvai atliekamos muzikos, bet tai nereiskia kad jo nera. Tiesiog klausa nera daugelio gerai isvystyta. Plius truksta ziniu toje srityje.
Taip ir su kvepalais. Jei nejauti skirtumo, drisciau teigti, kad Tavo uosle nera astri/treniruota. Nes papigiai kvepalai ir tikri kvepalai gaminami is visiskai skirtingos kokybes zaliavu, tas puikiausiai jauciasi kvape. Apie kompozicijos subtilybes jau nepradesiu.
Vienzo, purkskis kuo nori, niekas nedraudzia, bet tik buk gera- nesipurksk tu kvepalu daug (kaip daro daugelis FM vartotoju), nes kartais nuo tos sintentines kakofonijos debesies gali is klumpiu isvirsti- na, nemazai daliai zmoniu tas kvapas, ypac jei stiprus, tikrai labai nemalonus.

atleiskit tamstele,bet daugelis vartotoju,tai ir visokiu tipo prabangių prisipurškia be proto(nes kaip sakau visokios fifos nemoka kvėpintis,o nori parodyti,kad oj kaip aš fainai kvepiu),o FM dar netiek ir daug tų vartotojų turi...kad jau jūsų treniruota uoslytė atpažintų,kad ten būtent jie ax.gif ,aš taip pat daug sutinku tipo poniu,nuo kurių kva[po vemti verčia,bet jokio gamintojo dėl to nekaltinu,jei žmogus neišmanėlis.
Atsakyti
QUOTE(narys @ 2008 08 01, 10:57)
FM dar netiek ir daug tų vartotojų turi...kad jau jūsų treniruota uoslytė atpažintų,kad ten būtent jie ax.gif ,aš taip pat daug sutinku tipo poniu,nuo kurių kva[po vemti verčia,bet jokio gamintojo dėl to nekaltinu,jei žmogus neišmanėlis.

Vat cia ir esme, kai Jusu nosis netreniruota, tai ir FM kvepia bei tinka, o kai kuriu zmoniu nosis islavinta, tai jie renkasi originalius kvepalus.. Tik reiktu manau logikos kiek islaikyt ir neaiskint kvepalu megejoms, kad pigus plagiajatas tas pats kaip originalas. Tuomet nekils ir gincu tongue.gif

Manes asmeniskai jokie kvepalai vemti ar ziaugcioti nevercia smile.gif Yra tie, kurie nepatinka ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(narys @ 2008 08 01, 11:57)
ir beje kas toj kristijanoj tau užrašo kvapo pav.aš galiu penkiasdešimt lapukų parsinešti,bet nenutuokti kas ir kur...

blink.gif Pati ką, neraštinga? Tik prašau neįsižeist, bet kai kiekvieną kartą ant lapuko uižsirašau, ką ten papurškiau, tai net nepagalvočiau, kad kažkam čia problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 01, 08:56)
Tu matai, kaip vargšai parfumeriai nusigyveno... g.gif Na, taip, ekonominė krizė, infliacijos - visiems gyventi juk reikia... mastau.gif cool.gif

Ajk, ajk, čia jie apie mus, vargšus litovcus galvoja ir globoja tokiais būdais....
Klausykit, šiandien - saulės užtemimas, ko jūs stebitės? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 08 01, 12:10)
Klausykit, šiandien - saulės užtemimas, ko jūs stebitės? lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
[quote=narys,2008 08 01, 12:57]toj sorry kristutej,nereikia irgi galvos guldyti del originalo unsure.gif ,o šiaip ir ten prilipę kaip varnos visos konsultantės ir stengiasi visas atgyvenas sukišti,o šiaip labiausiai pasitikiu tik iš užsienio atvežtais ORIGINALAIS,nes Lietuvėlėje,kaip bebūtų gaila...

Nu jo, vel ta pati dainele lotuliukas.gif Kur jau Kristutes diorams iki FM, kak peskom do Shanhaja irnesakyk.gif Zinokit visos : kristutes kvapai visi fuflo cool.gif
Ir neverta tusciazodziauti , prasom realiu faktu ir irodymu, su pavardem, datom ir t.t
Taip, taip, neturi Kristute tusinuku ir neraso tongue.gif zinok, neskaitom mes minciu, o jei tamsta bijosi paprasyti brukstelti pavadinima ant bloterio, tai kas gi cia kaltas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsiukas: 01 rugpjūčio 2008 - 16:31