Įkraunama...
Įkraunama...

FM group kvepalai

Pradėjo pas mus visi platint tuos FM group kvepalus. Analogus. Dar nesusigundžiau užsisakyt. O jūs kaip? Naudojat kasnors? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2008 01 18, 23:58)
Pradėjo pas mus visi platint tuos FM group kvepalus. Analogus. Dar nesusigundžiau užsisakyt. O jūs kaip? Naudojat kasnors? smile.gif

Man teko su jais artimai susidurti, nes kolegė nusipirko iš FM Coco Mademoiselle. Lyginom su mano originalu. Nu ir galiu pasakyt, kad visai neblogai išgautas panašumas biggrin.gif Tegul dar manęs neplėšo į gabaliukus manjakės, nes tikrai nepirkčiau sau, o ir kitoms , abejojančioms patarčiau, jei yra tik galimybė, tai išbandyt, palygint ir paskui spręsti. Iš pradžių ir mano kolegė šiaušėsi ir sakė, kad nemato jokio skirtumo, apart kainoje, bet paskui pripažino, kad originalas ir yra originalas, nes jame jaučiasi subtilumas ir niuansai. Ji visai sėkmingai kvepinosi iš savo buteliuko, o aš iš savo. Jokios tragedijos nebuvo ir abi buvom patenkintos savaip biggrin.gif
Atsakyti
Tai būtų kvaila tikėtis, kad analogas prilygtų originalui biggrin.gif
Bet, kai šiandien, draugė atvarė ir nuo jos Versace Crystal Noir nunešė, tai užpuoliau ją, ar bičelis tokius prabangius kvepalus padovanojo laugh.gif
sako, neaa, pati pasidovanojau, ir ištraukė ta mažutį, paprastą buteliuką su FM raidėm laugh.gif Pirmas kvapo įspūdis iš tiesų buvo geras, bent jau viršutinė nata pagauta tikslingai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2008 01 19, 00:18)
Tai būtų kvaila tikėtis, kad analogas prilygtų originalui  biggrin.gif
Bet, kai šiandien, draugė atvarė ir nuo jos Versace Crystal Noir nunešė, tai užpuoliau ją, ar bičelis tokius prabangius kvepalus padovanojo  laugh.gif
sako, neaa, pati pasidovanojau, ir ištraukė ta mažutį, paprastą buteliuką su FM raidėm  laugh.gif Pirmas kvapo įspūdis iš tiesų buvo  geras, bent jau viršutinė nata pagauta tikslingai.  smile.gif

Labai gerai, kai yra galimybė tuos kvapus nuodugniau panagrinėti. Ant lapukų papurkšt ir ant rankų, tada uostyt ir stebėti kaip kinta tas ir anas kvapas. O šiaip, tai juk ne visų nosys gaudo tuos subtilumus ir jei skirtumo ypatingo nejauti, tai visai drasiai galima pirkt ir džiaugtis. Nematau jokio kriminalo biggrin.gif
Atsakyti
Teisybė, bet va tik ir mane trikdo tai, kad platintojai atneša, atverčia tokį diplomatą pilną mažulių mėginukų, kuriuos gali uostyt tik iš to testeriuko, tai nelabai tą kvapą ten iškart suprasi - atitinka ar ne. Spiritu trenkia į nosį tik laugh.gif Kadangi aš kvepalus labai ilgai renkuos, per kelis uostymus, tai man vienintelis keblumas, kad negaliu patyrinėt biggrin.gif nors už tokią kainą, gal belieka pasitikėt ir laukt ką gausi.
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2008 01 19, 00:36)
Teisybė, bet va tik ir mane trikdo tai, kad platintojai atneša, atverčia tokį diplomatą pilną mažulių mėginukų, kuriuos gali uostyt tik iš to testeriuko, tai nelabai tą kvapą ten iškart suprasi - atitinka ar ne. Spiritu trenkia į nosį tik  laugh.gif  Kadangi aš kvepalus labai ilgai renkuos, per kelis uostymus, tai man vienintelis keblumas, kad negaliu patyrinėt  biggrin.gif  nors už tokią kainą, gal belieka pasitikėt ir laukt ką gausi.

Nu žinai, kainos tai nėra jau tokios nekaltai mažos. Kiek pamenu, tai 35- 55 litai. Manyčiau, kad visai galėtum, čia kvepalų išparduotuvėj, pas panas, pasiieškot ir originalų likučių arba miniatiūtų ar mėginukų. Pasitaiko visai gerų variantų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 01 19, 00:02)
Nu žinai, kainos tai nėra jau tokios nekaltai mažos. Kiek pamenu, tai 35- 55 litai. Manyčiau, kad visai galėtum, čia kvepalų išparduotuvėj, pas panas, pasiieškot ir originalų likučių arba miniatiūtų ar mėginukų.  Pasitaiko visai gerų variantų biggrin.gif

Jei neištempiama iki originalo, o norisi kokio trylikto kvapo. Nu gerai, šešto. Tai tada geriau pirkti Refan. Pilstomus. Aišku jei jie dar yra. Ten irgi ne originalai. Bet kažkiek kitaip nuo jų neša, nei nuo FM. Gavau tokį dovanų, paskui dar nusipirkau vieną buteliuką. Abu labai skirtingi. Kodas ir Miracle. Fuiiiii. Abu panašiai kvepia. Muilu. Aitriu. Aitriu. Pažaidimui tinka. Nu bet šiaip... Nelabai.... Beje Miracle atradau Refane pirmą kart. Dabar kur bevažiuojant kelte nuolat nusiperku.
Atsakyti
Man vyras kartą nupirko pilstomus Herrera'os 212 (nudžiugint norėjo, o supratimo gi jokio biggrin.gif ). Siaubas, vienas spiritas ir nei Herrera'os, nei 212 nė su žiburiu neradau schmoll.gif

O tų ''kopijų'' neperku, man kažkaip nekyla ranka ax.gif Pasispaudžiu ir nusiperku originalą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 18, 23:23)
O tų ''kopijų'' neperku, man kažkaip nekyla ranka  ax.gif Pasispaudžiu ir nusiperku originalą  ax.gif

Pritariu. Jei neturėsiu pinigų 5 buteliukams, užteks ir vieno, bet tikro. Galima pagaliau kokių likučių ar praimtų kvepalų pigiau nusipirkt, taigi ne kainoj esmė. O analogas (švelniai sakant) geriausiu atveju šiek tiek panašus į originalą. Apie blogiausią geriau nė nekalbėt.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 01 18, 23:10)
Jei neištempiama iki originalo, o norisi kokio trylikto kvapo. Nu gerai, šešto. Tai tada geriau pirkti Refan. Pilstomus. Aišku jei jie dar yra. Ten irgi ne originalai. Bet kažkiek kitaip nuo jų neša, nei nuo FM. Gavau tokį dovanų, paskui dar nusipirkau vieną buteliuką. Abu labai skirtingi. Kodas ir Miracle. Fuiiiii. Abu panašiai kvepia. Muilu. Aitriu. Aitriu. Pažaidimui tinka. Nu bet šiaip... Nelabai.... Beje Miracle atradau Refane pirmą kart. Dabar kur bevažiuojant kelte nuolat nusiperku.

Pries kokius 7 metus pabandziau refan Miracle nusipirkti, tai kvapas labai slykstus man buvo, su tikruoju Miracle gal kokius 5% panasumo turi.
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 01 19, 15:23)
Pries kokius 7 metus pabandziau refan Miracle nusipirkti, tai kvapas labai slykstus man buvo, su tikruoju Miracle gal kokius 5% panasumo turi.

Mane jie ten būtent ir užkabino. Šiaip tikėtis visiško tokio pat marmalo, manau neverta. Bet pabandymui, pakeitimui, kodėl gi ne.
Papildyta:
QUOTE(biologė @ 2008 01 19, 00:38)
Pritariu. Jei neturėsiu pinigų 5 buteliukams, užteks ir vieno, bet tikro. Galima pagaliau kokių likučių ar praimtų kvepalų pigiau nusipirkt, taigi ne kainoj esmė. O analogas (švelniai sakant) geriausiu atveju šiek tiek panašus į originalą. Apie blogiausią geriau nė nekalbėt.

Koks skirtumas, kokiu šamurliaku kvepiniesi. Sureikšminti tokius dalykus neverta, Svarbu kvepėti. Aš laisva ranka išmečiau vos kelis kartus nupurkštus Guerlain Samsara. Pirmas buteliukas suėjo, bet jau antras, po maždaug 5 metų pertraukos dvokė. Taip nemaloniai šiurpinančiai. Turiu ir aš originalų. Bet ką tarkim daryt, jei kvapo užsimanai tik du kart per metus, būtent tokio. Nu tarkim ultraviolet. Pirkau kažkada Refane 10 ml. Purškiausi lygiai vieną kartą. Gal dar kada užsimanysiu. Ne visada apsimoka pirktis originalų didelį kiekį. mėginukų atsisiųst ne visi turi galimybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea: 19 sausio 2008 - 14:52
tai tas pats, kas nuejus i melomanu foruma sakyt, kad nereik sureiksmint muzikos. arba nuejus i stiliaus skilti sakyt, kad svarbu but ne nuogam, svariam, o kaip jau apsirengsi... kiekvienas atsirenka, ka jam sureiksminti. siuo atveju cia dauguma mato reikala ta daryt.
Atsakyti