Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Ais_Las @ 2008 02 14, 12:28)
Na nemanau, kad aliejukas skirtas makiazui prausti... As ji naudoju kaip duzo zele, o ne prausikli veidui, ir dar kartais plaukeliams nuo koju skusti, net ir ant etiketes yra parasyta. Ir esu labai patenkinta siuo duso aliejuku  thumbup.gif

Man konsultantė jį pasiūlė kaip švelnų veido prausiklį.
Nesvarbu, pasiūlytas variantas skutimui man labai patiko! Ačiū.
Atsakyti
KOnkreciau tai nelabait iko tas eteriniu alieju kondicionierius. o dar ta dideli nusipirkau. Bet gal sunaudojus koks nors poveikis pasijaus? duso kremo poveikis tai po keliu dienu tik irgi pasijaute.
Atsakyti
user posted image

Šitas skirtas kūnui prausti

user posted image

Šitas skirtas veidui prausti
Atsakyti
Tai aš tą, antrąjį ir turiu - visage/veidui.
Jau kaip nekenčiu, kai lietuvišką etiketę ant naudojimo instrukcijos užklijuoja - tai tiesiog rrrrr.
Man labai patiko L'occitane kempinė šveisti kūnui. Tik dabar svarstau ar ją drėgną, ar sausą naudot? Sausa irgi gerai pašiūruota, tik lyg šiek tiek braižo.
Atsakyti
O as apie pirmaji kalbejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 05, 19:57)
Kaip sampunai patiko?

Labai labai patiko, dar nusipirkau mažesnes pakuotes, į Egiptą vežiausi lotuliukas.gif

QUOTE(Auksuole @ 2008 02 07, 16:45)
Bandau spėti smile.gif

Iš aromatologijos linijos: šampūną normaliems, ploniems plaukams ir kondicionierių pažeistiems, sausiems.
Kremas plaukams su taukmedžių sviestu;
Rožių dušo žele;
Medaus veido kremas jautriai odai;
Medaus veido prausiklis;
Ir verbenų citrininė dušo žele arba šampūnas wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vat tas medaus man nebetinka, viena pakuotę sunaudojau ir nupirkau antrą, bet ją tik atplėšiau mamai pauostyt, alergija man no medaus..
Galėčiau perleist jei kas nori, pigiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2008 02 21, 10:53)
Labai labai patiko, dar nusipirkau mažesnes pakuotes, į Egiptą vežiausi lotuliukas.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

wub.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Mano irgi megstamiausias sampunas smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 21, 14:51)
thumbup.gif drinks_cheers.gif Mano irgi megstamiausias sampunas smile.gifsmile.gifsmile.gif

Apie koki sampuna cia snekate? As ka tik isigyjau svytejima suteikianti sampuna, kondicionieriu ir kauke bigsmile.gif Tai nuo sio sampuno labai nieztejo galva unsure.gif galvojau, kad jau isbers verysad.gif O va kauke - puiki thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 21, 16:06)
Apie koki sampuna cia snekate? As ka tik isigyjau  svytejima suteikianti sampuna, kondicionieriu ir kauke  bigsmile.gif  Tai nuo sio sampuno labai nieztejo galva  unsure.gif  galvojau, kad jau isbers  verysad.gif  O va kauke - puiki  thumbup.gif
user posted image

Su Eteriniais aliejais smile.gif o man nuo kaukes tokia "cesotka" !! wub.gif bet sampunas+kondicionerius puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarelis mirksiukas.gif Man tai laaabiausiai patinka kondicionierius plaukams su taukmedzio sviestu. Labai atgaivino mano ilgus plaukus. Tik vat sampuno su taukmedzio sviestu dar nebandziau g.gif Gal kam teko isbandyt?
Atsakyti
Kirpėja patarė nusipirkti šios firmos šampūna.Pas mane pkloni ,besiriebaluojantys,dažnai slenkantys plaukai doh.gif Įdomu ar tikrai tie šampūnai tokie stebuklingi ir kokia jų kaina ?
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2008 02 22, 12:10)
Kirpėja patarė nusipirkti šios firmos šampūna.Pas mane pkloni ,besiriebaluojantys,dažnai slenkantys plaukai  doh.gif  Įdomu ar tikrai tie šampūnai tokie stebuklingi ir kokia jų kaina ?

nepabandzius nezinosi tongue.gif reikia surasti individualiai kas labiausiai tinka ir kaina cia lyg nei prie ko, gali tikti vienodai gerai ir pigus ir uz 100 Lt. rolleyes.gif
Atsakyti