Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Mano blondintiems plaukams tai tas kondicionierius visai kazkaip netinka...tiksliau isvis jis nesijaucia...bet man jau automatiskai visokiu riebesniu reikia, kerastase geriausia... kol kas nepakeiciama is L'occitaine duso zeliai, aliejai ir kremai kol kas. Labai fainas levandu duso kremas, jau tokia oda po jo pasidaro...svelni svelni. oda problematiska turiu, tai ir veido odai nelabai ka prisitaikiau, bet labai idomu pabandyti ta levandu acta!
Atsakyti
QUOTE(Dali @ 2008 02 12, 17:45)
Mano blondintiems plaukams tai tas kondicionierius visai kazkaip netinka...tiksliau isvis jis nesijaucia...bet man jau automatiskai visokiu riebesniu reikia, kerastase geriausia... kol kas nepakeiciama is L'occitaine duso zeliai, aliejai ir kremai kol kas. Labai fainas levandu duso kremas, jau tokia oda po jo pasidaro...svelni svelni. oda problematiska turiu, tai ir veido odai nelabai ka prisitaikiau, bet labai idomu pabandyti ta levandu acta!

Konkreciau prasau,koks kondicionerius?
Atsakyti
As neseniai grizau paslidinejusi, tai galiu pasakyti, kad kalnuose niekas taip gerai odos nesaugo ir netausoja kaip veido kremas L`occitane Ultra Moisturising Care and sunscreeen SPF15 (su 8% shea sviesto) bei akims Ultra Rich Eye Balm (5% shea sviesto)... ax.gif

O jei dar po intensyvaus kalnu sturmavimo nusiprausus po dusu issitepi kuno kremu Body Balm for sensitive skin with Honey, Royal Jelly and Propolis , tai visas nuovargis kaip ranka nuimamas blush2.gif cia tikriausiai aromaterapijos galia, nes tas gaubiantis kremo kvapas mmmmmm koks malonus tongue.gif
Atsakyti
valentino proga jokių nuolaidų nebus? ax.gif
Atsakyti
Ultra Rich Eye Balm (5% shea sviesto)As ir gi sita naudoju(nors i kalnus nevaziuoju:) ,superinis kremukas,apskritai man sita serija superine .
Atsakyti
Vakar 240 Lt palikau L'Occitane. Patiko - kūno šveitiklis su taukmedžio sviestu, kempinė - mmm, kokia oda būna pašiūruota ir lavandų actas. Nepatiko - migoldų valomasis aliejus, aš mėgstu nusiplauti makiažą, o to aliejuko pilu pilu ir jis man visai neputoja, ir toks jausmas, kad nevalo.
Gal ką be taip darau>
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 13, 14:54)
valentino proga jokių nuolaidų nebus? ax.gif

Greičiausia kad bendrai nuolaidų nebus... Gal vieną-kitą akcija atrakcija bus...
Atsakyti
O kam skirtas lavandu actas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 02 13, 19:52)
O kam skirtas lavandu actas?  unsure.gif

"Prideginti" spuogelius. Taip pat galima lašinti į vonią, kaip atpalaiduojančią priemonę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(italiana vera @ 2008 02 13, 16:28)
Nepatiko - migoldų valomasis aliejus, aš mėgstu nusiplauti makiažą, o to aliejuko pilu pilu ir jis man visai neputoja, ir toks jausmas, kad nevalo.
Gal ką be taip darau>

Jis ir neišputos wink.gif Tik taps baltos spalvos sąlytyje su vandeniu. L'Occitane man rodos nei vienas neputoja taip, kaip kokia dušo želė smile.gif
Atsakyti
Vakar 240 Lt palikau L'Occitane.

Sveikinu! smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif Man aliejai veido prausimųi ir valymui išvis nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 13, 21:01)
Sveikinu! smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif Man aliejai veido prausimųi ir valymui išvis nepatinka.

Bet oda švelni po jo - net kremo netepiau naktinio. Gal ir nieko. Bet neskalsus pasirodė. Nesu tikra, ar darkart pirksiu.
Atsakyti
Vakar 240 Lt palikau L'Occitane. Patiko - kūno šveitiklis su taukmedžio sviestu, kempinė - mmm, kokia oda būna pašiūruota ir lavandų actas. Nepatiko - migoldų valomasis aliejus, aš mėgstu nusiplauti makiažą, o to aliejuko pilu pilu ir jis man visai neputoja, ir toks jausmas, kad nevalo.
Gal ką be taip darau>

Na nemanau, kad aliejukas skirtas makiazui prausti... As ji naudoju kaip duzo zele, o ne prausikli veidui, ir dar kartais plaukeliams nuo koju skusti, net ir ant etiketes yra parasyta. Ir esu labai patenkinta siuo duso aliejuku thumbup.gif
Atsakyti