Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Lexusia @ 2008 01 31, 10:27)
Vakar buvo paskutinė nuolaidų diena, spėjau apsipirkt  thumbup.gif

Pajamiau:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar smilkalams buvo nuolaida 50 procentų - pasiėmiau ir vazeliną medaus lūpos, bet šis nepatinka, tokie gabliukai lieką ant lupų, kažkaip neaaa doh.gif

Kaip sampunai patiko?
Atsakyti
QUOTE(zaiza~ @ 2008 01 31, 21:08)
Aha, akcijos baigėsi. Uosčiau šiandien naują apelsinų seriją. Skani, bet mažai kuom skiriasi nuo senosios. Be to, kvepalų kaina kaip visada 139lt, o kiekis 60ml. Va kaip L'occitane gudraut pradėjo  biggrin.gif
va parūpo man- kaip laikosi L`occitane kvepalai? purškiami mirksiukas.gif nes uosčiau vyšnių atrodo, žaliosios arbatos, tai man patiko. Tik nežinau dar- ar verta, ar gerai laikosi....ir kaip iš posto supratau, tai čia sukeltos kainos? ar kaip? mastau.gif

QUOTE(BElge @ 2008 02 03, 00:03)
Ismete rankas nieztinciais spuogiukais  unsure.gif Nuo sio kremo nebaisiai, galiu ir toliau naudoti, bet tikriausiai yra kazkoks ingredientas, kuris nepatiko
tai vabūtent, gal ne pačiam taukmedžiui esi alergiška, o kažkokiam kitam priedui blush2.gif aš vienintelio dalyko norėjau- tai laukiau savaitę, kol atvežė gryno taukmedžio sviesto mažą indelį, nes didelis 119 litų kainuoja ir nebuvau bandžiusi, tai nerizikavau rolleyes.gif

Papildyta:
Lexusia, pavardink, ką pirkai, nes ne viską atpažįstu iš pakuočių doh.gif
Atsakyti
Bandau spėti smile.gif

Iš aromatologijos linijos: šampūną normaliems, ploniems plaukams ir kondicionierių pažeistiems, sausiems.
Kremas plaukams su taukmedžių sviestu;
Rožių dušo žele;
Medaus veido kremas jautriai odai;
Medaus veido prausiklis;
Ir verbenų citrininė dušo žele arba šampūnas wink.gif
Atsakyti
gal kam jau nusibodo ir noretu parduoti likuti L'Occitane Honey & Lemon (Miel & Citron). Gali buti ir labai mazas likutis 4u.gif

user posted image

laukiu i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 07 vasario 2008 - 16:50
As naudoju migdolu serijos duso zele, pylinga, muiliuka ir kremuka kunui thumbup.gif

Noriu pirkti verbenu kasdienio naudojimo sampuna... Gal kas nors ji naudojate ir turite atsiliepimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ais_Las @ 2008 02 11, 14:49)
As naudoju migdolu serijos duso zele, pylinga, muiliuka ir kremuka kunui  thumbup.gif

Noriu pirkti verbenu kasdienio naudojimo sampuna... Gal kas nors ji naudojate ir turite atsiliepimu? smile.gif

Ar yra is Verbenu sampunas?! g.gif g.gif g.gif As turejau Alyvuogiu sampuna kasdienio naudojimo.Labai geras sampunas ir kauke.
Atsakyti
kuri kauke plaukam geriausia?
siandien nuejau ir tiek dalyku man ten patiko bet galvoju prima cia paskaitysiu kurie produktai ten perliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 02 11, 18:53)
kuri kauke plaukam geriausia?
siandien nuejau ir tiek dalyku man ten patiko bet galvoju prima cia paskaitysiu kurie produktai ten perliukai biggrin.gif

1.vieta-Alyvuogiu kauke 2.vieta-Kauke su eteriniais aliejais smile.gif Alyvuogiu kauke netaip apsunkina plaukucius kaip su Eteriniais aliejais. Man asmeniskai patinka kombinacija sampunas+kondicionerius.
Atsakyti
esu bandzius kazkada senai alyvuogini sampuna ir balzama kazkoki pazeistiem paukam g.gif koks tau patinka labiausiai?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 02 11, 23:08)
koks tau patinka labiausiai?

Sampunas ir kondicionerius user posted image smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 11, 18:18)
Ar yra is Verbenu sampunas?! g.gif g.gif g.gif  As turejau Alyvuogiu sampuna kasdienio naudojimo.Labai geras sampunas ir kauke.

Jis siaip su citrinomis dar, toks geltonas, bet pavadinimas tai verbenu kasdienio naudojimo sampunas... Vakar visgi nusipirkau blush2.gif Rytoj bandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ais_Las @ 2008 02 12, 10:35)
Jis siaip su citrinomis dar, toks geltonas, bet pavadinimas tai verbenu kasdienio naudojimo sampunas... Vakar visgi nusipirkau  blush2.gif  Rytoj bandysiu  smile.gif

Va cia foto yra http://www.loccitane...9...mp;l=1&s=31
Atsakyti
QUOTE(Ais_Las @ 2008 02 12, 10:36)

Aisku! Manau kad bus geras smile.gif
Atsakyti