Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

kvepia, bet kondiko kvapas intensyvesnis ... o koki tipo tavo plaukai? man svarbu kad putu lengvi ir purus ir ne taip greit riebaluotusi..

Mano plaukai, kaip jau ir atsigauna matau, bet šiaip tokie sausesni, linkę pūstis, banguotis. Aš nepastebėjau, kad nuo kaukės greičiau riebeluotusi, gal greičiau nuo priemonių kurias naudoju jau išplovus plaukus, na ką tikrai pastebėjau,kad nuo TBS medaus šampūno ir kondicionieriaus, nors jie mano plaukams labai tiko, greičiau susiriebaluodavo ax.gif
O kaip jie laiko?

Naudojau ir šiuos, nors ne manes klausė, sorry, ir dabar turiu Honey and lemon wub.gif ,laiko nepergeriausiai, juk čia eau de toilette, gal būtų parfumas,kaip kai kurie jų,gal gerai laikytų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 16, 21:22)
Mano plaukai, kaip jau ir atsigauna matau, bet šiaip tokie sausesni, linkę pūstis, banguotis. Aš nepastebėjau, kad nuo kaukės greičiau riebeluotusi, gal greičiau nuo priemonių kurias naudoju jau išplovus plaukus, na ką tikrai pastebėjau,kad nuo TBS  medaus šampūno ir kondicionieriaus, nors jie mano plaukams labai tiko, greičiau susiriebaluodavo ax.gif

Naudojau ir šiuos, nors ne manes klausė, sorry, ir dabar turiu Honey and lemon wub.gif ,laiko nepergeriausiai, juk čia eau de toilette, gal būtų parfumas,kaip kai kurie jų,gal gerai laikytų mirksiukas.gif

Man tai pakankamai gerai laiko, na tas kvapas gal kazkiek isblesta, susubtileja, ale tada dar skaniau kvepia wub.gif , ai karta ant ju sekancia diena pasipurskiau kenzo amour tai kolege sake kad ambre uzuodzia, o ne amour...
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 16, 21:43)
Man tai pakankamai gerai laiko, na tas kvapas gal kazkiek isblesta, susubtileja, ale tada dar skaniau kvepia  wub.gif , ai karta ant ju sekancia diena pasipurskiau kenzo amour tai kolege sake kad ambre uzuodzia, o ne amour...

Aisku, aciu smile.gif . Jauciu, kad pasipirksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Neplanuotai savaitgalį teko su šia kosmetika susipažint- viešbuty mini šampūnai, duš gelis ir kūno prienelis buvo biggrin.gif

Tai va šampūnas (eterinių aliejų) labai patiko, iš balzamo daugiau drėkinimo norėtųsi (arba per trumpai laikiau).
Ir verbenų pienelis labai patiko
Jaučiu teks kada ir iki parduotuvės nueit thumbup.gif

Beje, jau antra diena šampūnu kitu plaunu galvą, o vis tiek dar ano kvapą kartais jaučiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2008 11 17, 23:23)
Neplanuotai savaitgalį teko su šia kosmetika susipažint- viešbuty mini šampūnai, duš gelis ir kūno prienelis buvo biggrin.gif

Tai va šampūnas (eterinių aliejų) labai patiko, iš balzamo daugiau drėkinimo norėtųsi (arba per trumpai laikiau).
Ir verbenų pienelis labai patiko
Jaučiu teks kada ir iki parduotuvės nueit  thumbup.gif

Beje, jau antra diena šampūnu kitu plaunu galvą, o vis tiek dar ano kvapą kartais jaučiu  wub.gif

Aga kvapas to šampūno nerealus biggrin.gif wub.gif norėčiau ir aš tame viešbutyje pabūvoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei kuri nutartu atsisveikinti su L'occitane Cherry Blossom kvepaliukais, tai as mielai, net labai mielai, priglausciau wub.gif
Atsakyti
nenusimato ten jokiu nuolaidu, nezinot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 11 23, 13:27)
nenusimato ten jokiu nuolaidu, nezinot? smile.gif

buvo sia savaite pirmadieni, antradieni ir treciadieni... buvau sms gavus.. ir praeita savaite buvo kazkokios nuolaidos... tai gal ir kita savaite padarys kokiu nors g.gif seip dabar visur kur paziuri vien nuolaidos...
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 23, 15:30)
buvo sia savaite pirmadieni, antradieni ir treciadieni... buvau sms gavus.. ir praeita savaite buvo kazkokios nuolaidos... tai gal ir kita savaite padarys kokiu nors  g.gif  seip dabar visur kur paziuri vien nuolaidos...

o visom prekems buvo ar tik kazkokiom pavienem?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 11 23, 16:43)
o visom prekems buvo ar tik kazkokiom pavienem?

buvo 15 proc nuolaidos su ta sms kuria buvau gavus.. tai gal visom prekem
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 23, 15:49)

aisku, na tai, jei suzinosit apie kokias nuolaidas, praneskit, mergaites, temoje. dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 23, 16:49)

Hm, kazkada as loccitano parduotuvej uzrasiau savo tel. nr., zadejo informuot apie nuolaidas ir pan., bet niekad negavau jokios info... g.gif
Atsakyti