Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(ragane @ 2008 11 10, 15:27)
Bent pora kartu i metus buna tokios akcijos kai perkanant 2 produktus buna 20 proc. nuolaida, 3 - 30 proc. Jei kuri mergaite issiaiskintu kokios akcijos atrakcijos bus dabar 11, 12 ir 13 dienomis, ar jos tik su kuponais ir pan., butu smagu jei ta informacija ir su kitomis cia pasidalintu ax.gif  biggrin.gif

o kokia proga tas korteles duoda? nes vat pirkau anksciau kvepalus ir nieko nedave... schmoll.gif tik per drauge suzinojau kad kazkokios nuolaidos ir jin kortele turejo.. unsure.gif
nusipirkau sampuna ir balzama, ta dabar nekantrauju, laukiu rytojaus kada galva plausiu, jauciu jau vien nuo teigiamu atsiliepimu cia prisiskaicius plaukai grazeja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 12 lapkričio 2008 - 22:20
As gavau ta pacia diena dvi korteles viena su meginuku ir katalogu o kita kai pirkau smilkalus 4u.gif Beje smilkalai cukruotu vaisiu kvepia dieviskai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 11 13, 10:08)
As gavau ta pacia diena dvi korteles viena su meginuku ir katalogu o kita kai pirkau smilkalus 4u.gif Beje smilkalai cukruotu vaisiu kvepia dieviskai wub.gif

Aga , aš irgi perku smilkalus tik cukruotų vaisių, tai net jų neždegus taip kvepia namai wub.gif
hm.. g.gif labai reikėtu žiemai kokio kremo veidui, kad nekimštų porų.. reikes artimiausiu metu eiti pasidairyti .
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 12, 23:17)
o kokia proga tas korteles duoda? nes vat pirkau anksciau kvepalus ir nieko nedave... schmoll.gif tik per drauge suzinojau kad kazkokios nuolaidos ir jin kortele turejo..  unsure.gif
nusipirkau sampuna ir balzama, ta dabar nekantrauju, laukiu rytojaus kada galva plausiu, jauciu jau vien nuo teigiamu atsiliepimu cia prisiskaicius plaukai grazeja  lotuliukas.gif

Hm, nezinau nes net nepirkau nieko paskutiniu metu, bet jau reikalas priibrendo... rolleyes.gif
Kadangi dabartines akcijos turbut tik su kuponais, belieka ir toliau ugdyti kantrybe cool.gif

Beja, o kokius kvepliukus pirkai ir ar gerai laiko? Maciau kazkokiu nauju lyg atsirado g.gif ?
Atsakyti
ot tik kelias dienas nebuk temoj ir sitokias nuolaidas praziurejau doh.gif teks laukti kaledu - tuo paciu ir dovanom bus galima pasirupint good.gif
Atsakyti
Aš tai pasinaudojau, bent jau šiomis nuolaidomis,ir nereikėjo jokių kortelių lotuliukas.gif Nors turėjau, bet niekas net neprašė, kita konsultantė net priminė, ar žinot kad visom prekėm 15% nuolaida mirksiukas.gif ,na taip galvoju,žinau drinks_cheers.gif .Ydomu kaip čia su toms nuolaidom, na jei jūs sakot,jūs žinot, o aš užsiminiau pardavėjai, kad girdėjau apie kalėdines nuolaidas, o ji sako,nu kad nelabai kas ir būna,tipo gal čia tokios jau ir yra, nebat kažkokių atskirų produktų išpardavimas.Tai va, suprask kaip nori ax.gif Pagyvensim pamatysim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 11 13, 15:50)
Hm, nezinau nes net nepirkau nieko paskutiniu metu, bet jau reikalas priibrendo... rolleyes.gif
Kadangi dabartines akcijos turbut tik su kuponais, belieka ir toliau ugdyti kantrybe  cool.gif

Beja, o kokius kvepliukus pirkai ir ar gerai laiko? Maciau kazkokiu nauju lyg atsirado  g.gif ?

ne is nauju sitie... loocitane "ambre"
Atsakyti
Taigi Kalėdos dovanų metas, koks gudrus prekybininkas duos nuolaidas? wink.gif Kiek mano galva neša tai čia tikrai nebūna jokių nuolaidų per Kalėdas (nebent kaip minėjo, kokie nors spec. pasiūlymai).

Papildyta:
Bent jau kiek puslapyje rašė, tai nauji atsirado šitie kvepalai.

user posted image

Nežinau ar jau pas mus yra bet rašo, kad nauji alyvuogių produktai

user posted image
Atsakyti
Nu ka tik issiploviau galva, o jau kondikas kaips skaniai kvepia zolytem wub.gif , neagaliu atsiuostyt plauku bigsmile.gif
itariu kad dar ir kaukes uzsimanysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 13 lapkričio 2008 - 20:08
Nežinau ar jau pas mus yra bet rašo, kad nauji alyvuogių produktai

Yep, pas mus jau irgi yra ši linija,auksinės šakelės mirksiukas.gif
Nu ka tik issiploviau galva, o jau kondikas kaips skaniai kvepia zolytem  , neagaliu atsiuostyt plauku
itariu kad dar ir kaukes uzsimanysiu

O šampūnas taip skaniai nekvepia?Nes aš tik kondiškę turėjau.Turėjau ir kaukę su eteriniais aliejais, o dabar alyvuogių.Gal pastaroji net fainesnė, labiau plaukučiai blizga ir glotnūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 13, 22:31)
Yep, pas mus jau irgi yra ši linija,auksinės šakelės mirksiukas.gif

O šampūnas taip skaniai nekvepia?Nes aš tik kondiškę turėjau.Turėjau ir kaukę su eteriniais aliejais, o dabar alyvuogių.Gal pastaroji net fainesnė, labiau plaukučiai blizga ir glotnūs wub.gif

kvepia, bet kondiko kvapas intensyvesnis ... o koki tipo tavo plaukai? man svarbu kad putu lengvi ir purus ir ne taip greit riebaluotusi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 13, 20:06)
Aš tai pasinaudojau, bent jau šiomis nuolaidomis,ir nereikėjo jokių kortelių lotuliukas.gif Nors turėjau, bet niekas net neprašė, kita konsultantė net priminė, ar žinot kad visom prekėm 15% nuolaida mirksiukas.gif ,na taip galvoju,žinau drinks_cheers.gif .Ydomu kaip čia su toms nuolaidom, na jei jūs sakot,jūs žinot, o aš užsiminiau pardavėjai, kad girdėjau apie kalėdines nuolaidas, o ji sako,nu kad nelabai kas ir būna,tipo gal čia tokios jau ir yra, nebat kažkokių atskirų produktų išpardavimas.Tai va, suprask kaip nori ax.gif Pagyvensim pamatysim wub.gif

Tikrai doh.gif ot buciau zinojus, tikrai buciau nulekus verysad.gif

QUOTE(Eveliina @ 2008 11 13, 20:11)
ne is nauju sitie... loocitane "ambre"

O kaip jie laiko?
Atsakyti