Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Rasytee @ 2008 11 07, 23:25)
jose nebuna visu produktu kuriu yra pacioj Locitane parduotuvei

drinks_cheers.gif aha..ten veido priemoniu ner.. unsure.gif Anyway, toliau diskutuojam apie sios nuostabios firmos produktus! wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai ugdau kantrybe ir bandysiu sulaukti akciju, bo jau sarasiukas minty sudeliotas ko is loccitano noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 11 08, 16:47)
As tai ugdau kantrybe ir bandysiu sulaukti akciju, bo jau sarasiukas minty sudeliotas ko is loccitano noriu  rolleyes.gif

O kada jos bus..? Reik gaudyt ane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 11 08, 19:56)
O kada jos bus..? Reik gaudyt ane?  4u.gif

Turbut, kad taip smile.gif , tikiuosi ilgai nereikes laukti biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi ilgą sarašą turiu ką ten žadu pirkti doh.gif .Kaip tik dabar, 11, 12, 13 dienomis bus nuolaidos, bent jau man davė kortelių, tai gal tik su jom 15% nuolaida mirksiukas.gif O gal būna ir didesnės nuolaidos?Aš ne taip senai 'užsikabinau' ant šios kosmetikos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 09, 13:44)
Aš irgi ilgą sarašą turiu ką ten žadu pirkti doh.gif .Kaip tik dabar, 11, 12, 13 dienomis bus nuolaidos, bent jau man davė kortelių, tai gal tik su jom 15% nuolaida mirksiukas.gif O gal būna ir didesnės nuolaidos?Aš ne taip senai 'užsikabinau' ant šios kosmetikos lotuliukas.gif

Bus bus ir didesnių, reikia palaukti KALĖDŲ 000054.gif tuomet būna didesni išpardavimai mirksiukas.gif
Beje, šiandien jau n - ąjį nusipirkau plaukų balzamą sausiems ir pažeistiems plaukams wub.gif
Atsakyti
Beje, šiandien jau n - ąjį nusipirkau plaukų balzamą sausiems ir pažeistiems plaukams

Tai taip greit sunaudoji? Tai gal plaukai jau turėjo atsistayti?gal jau repairing nereikia? ax.gif
Atsakyti
verysad.gif aš kažkaip labai greitai sunaudoju balzamą verysad.gif šampūno dar yra beveik puse buteliuko, o balzamą jau pabaigiau .. g.gif bet vis masčiau gal pirkti normaliems plaukams, bet šį kartą dar sausiems nusprendžiau pirkti, šiaip plaukai tikrai atsigavo, ilgokai aš laikau ta balzamą (apie 15min) ir daugokai jo užtepu.
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 11 08, 15:47)
As tai ugdau kantrybe ir bandysiu sulaukti akciju, bo jau sarasiukas minty sudeliotas ko is loccitano noriu  rolleyes.gif

QUOTE(egluciukas @ 2008 11 09, 13:08)
Bus bus ir didesnių, reikia palaukti KALĖDŲ  000054.gif  tuomet būna didesni išpardavimai  mirksiukas.gif
Beje, šiandien jau n - ąjį nusipirkau plaukų balzamą sausiems ir pažeistiems plaukams  wub.gif

as tai kazkaip nepastebejau didesniu ispardavimu, arba nuolaidu visiems produktams, kazkodel jie to nepropaguoja, daro nuolaidas tiems produktams, kuriems greit pasibaigs naudojimo terminas ir nei karto nemaciau, kad butu visiems produktams nors kokiu 10 proc. nuolaida schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 11 10, 09:32)
as tai kazkaip nepastebejau didesniu ispardavimu, arba nuolaidu visiems produktams, kazkodel jie to nepropaguoja, daro nuolaidas tiems produktams, kuriems greit pasibaigs naudojimo terminas ir nei karto nemaciau, kad butu visiems produktams nors kokiu 10 proc. nuolaida  schmoll.gif

vasara, pamenu, buvo 30% nuolaida viskam perkant 3 ir daugiau daiktu...
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2008 11 10, 10:22)
vasara,  pamenu, buvo 30% nuolaida viskam perkant 3 ir daugiau daiktu...

Bent pora kartu i metus buna tokios akcijos kai perkanant 2 produktus buna 20 proc. nuolaida, 3 - 30 proc. Jei kuri mergaite issiaiskintu kokios akcijos atrakcijos bus dabar 11, 12 ir 13 dienomis, ar jos tik su kuponais ir pan., butu smagu jei ta informacija ir su kitomis cia pasidalintu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Per sias akciju dienas prisipirkau daug Loccitaninio gerio tongue.gif
Vieni is produktu - verbenu sampunas ir kondicionierius. Cia pas jus skaiciau (berods Olivios) komentara, kad verbenu pasta suteikia ypatinga blizgesi plaukams. Bet Loccitano konsultantes, sake, kad jokios verbenu pastos nera g.gif Tai kaip cia yra, gal kas paaiskins 4u.gif
Atsakyti