Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Pro_race @ 2008 10 13, 21:14)
buvau ir as susigundzius alyvuogiu kremu, bet pirma konsultante dave kelis jo meginukus pabandyt, tai nelabai patiko..kazkaip serpetot eme oda  unsure.gif

Tai gal taukmedi su medvilne pabandyk.Man slamutis nelabai patiko,per sunkus mano odai.
Atsakyti
O man visai patiko mėginukai,tiek alyvuogių kremo, tiek obuolių su migdolais.Pastarojo labai norėčiau wub.gif .Domina ir taukmedžio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 10 19, 13:15)
O man visai patiko mėginukai,tiek alyvuogių kremo, tiek obuolių su migdolais.Pastarojo labai norėčiau wub.gif .Domina ir taukmedžio bigsmile.gif

Nu man tas obuolių ir migdolų kremas tai mmmmmmmmmm koks fainas, jau mažiuką išnaudojau, tai pirksiu dabar jau didelį, nes tikrai patiko, ir tonika purškemas migdolų ir obuolių labai labai faini.
Ir dar man verbenų veido srausiklis patiko, toks minkštas veidukas nuo lo lieka wub.gif
Dar sakiau noriu pabandyti kūno klremą su taukmedžiu, nes labai jau sausa mano kojų oda, davė man mėginuką tai labai patiko, ir tas aliejukas parausimosi su migdolais labai mielas, aš net kai labai išdžiūva kojos tepu jį gryną ir nenuplaunu, tai labai jau padeda, ai aplamai man ši kosmetika visa super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sakykit kur jus laikot tuos kvapniuosius maiselius? ir ar yra poveikis?
noreciau isigyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 20, 12:40)
Ir dar man verbenų veido srausiklis patiko, toks minkštas veidukas nuo lo lieka  wub.gif 

Na verbenų veidui tikrai nieko nėra smile.gif Gal kalba eina apie ryžių, levandų, taukmedžių ar migdolų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andre:) @ 2008 10 20, 16:29)
sakykit kur jus laikot tuos kvapniuosius maiselius? ir ar yra poveikis?
noreciau isigyt smile.gif

Iš pradžių laikiau spintoj, bet jokio poveikio nepastebėjau, tai
pasinaudojus patarimu įdėjau kažkur tarp rankšluosčių, tada ir poveikį pastebėjau bigsmile.gif
ranksluosčiai pradėjo skaniai kvepėt smile.gif aš turiu verbenų maišelį
Atsakyti
Sveikos merginos,ar bandėte kokį kremuką paakiams ir ar padėjo jei bandėte? Kažkaip krypstu į šlamučių pusę bet vis dar abejoju g.gif Pagal amžių kaip ir turėtų tikti,man 30+ bet kadangi kaina ne maža tai vis susilaikau.Esu bandžiusi įvairių firmų tai pveikio jokio verysad.gif kaip buvo pilna mažų raukšlelių taip ir liko,aišku nesitikiu,kad jos visai išnyktų bet kažkokį pasikeitimą nors ir labai mažą norėtusi matyti blush2.gif
Atsakyti
gal galetumete parekomenduoti kremuka veidui misriai odelei vesiajam sezonui 4u.gif
Atsakyti
Aš tai nusipirkus mažiuką paakių kremą su taukmedžiu, bet kartais nesuprantu,jei pirštais perbraukiu,lyg nusitrina plėvelė g.gif .Taip buvo ir mėginuką turėjau veido kremą su taukmedžiu....Tai sakiau pirksiu su šlamučiais,labai patiko paakių kremukas ir dar davė fluidą su šlamučiais,nu super thumbup.gif wub.gif Labai norėčiau wub.gif
Atsakyti
sakykit, o sampunai ir aspkritai sita kosmetika skaitosi kaip naturali t.y. be parabenu ir sps? ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinos, nuo kokio amziaus tinka naudoti serija su slamuciais?
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 11 02, 11:18)
Gal kas zinos, nuo kokio amziaus tinka naudoti serija su slamuciais?

30+ bet galima ir anksčiau (tarkim nuo 26-28 m.) Vistiek pirmiausiai reikia išbandyti mažą kiekį smile.gif
Atsakyti