Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(BloodBlondie @ 2008 10 08, 07:22)
o kokiu dar yra sampunu riebiems plaukams isskyrus verbenu?

Berods Levandu...
Atsakyti
Merginos, kiek kainuojan nedideli buteliukai sampunu (tie miniukai), seniai norejau isbandyt o ir kelione ant nosies butu proga.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 09, 07:02)
Merginos, kiek kainuojan nedideli buteliukai sampunu (tie miniukai), seniai norejau isbandyt o ir kelione ant nosies butu proga..  blush2.gif

jei neklystu tai lygtais 19lt
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 10 09, 07:56)
jei neklystu tai lygtais 19lt

Visiskai teisi good.gif nusipirkau tuos mazucius silpniems plaukams ir sampuna, ir balzama - bus proga pabandyti. Dar meginukus dave sausiems - nors mano riebus, bet sake jie visiskai neriebalina, kazkaip idomiai, gal kazkas is patirties turit kokiu komentaru? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 09, 21:22)
Visiskai teisi good.gif nusipirkau tuos mazucius silpniems plaukams ir sampuna, ir balzama - bus proga pabandyti. Dar meginukus dave sausiems - nors mano riebus, bet sake jie visiskai neriebalina, kazkaip idomiai, gal kazkas is patirties turit kokiu komentaru? mastau.gif

idomu koks cia silpniems plaukams g.gif ?as turiu normaliems ir ploniems plaukams ir kita sausiems pazeistiems ir dar ta geruli riebiems / normaliems
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 10 09, 20:45)
idomu koks cia silpniems plaukams  g.gif ?as turiu normaliems ir ploniems plaukams ir kita sausiems pazeistiems ir dar ta geruli riebiems / normaliems

gal tas pats, silni=ploni.. nes jie tik dvieju rusiu kiek supratau tie aromaterapiniai
Atsakyti
Labai patinka ju kremukai. Po ilgu ieskojimu apsistojau ties sia kosmetika tikrai thumbup.gif
Atsakyti
o kokius naudoji ? rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau dušo aliejų su migdolais,jau bandžiau,labai patiko mirksiukas.gif
veido tonikas su alyvuogių vandeniu,irgi super good.gif
Ir dar kūno šveitiklį su vynuogėm,dar nebandžiau biggrin.gif
Labai patiko kremas veidui,gavau mėginuką,obuolių-migdolų,veidas labai švelnus po jo,turiu šios serijos veido šveitiklį good.gif ,dar gavau mėginuką,veido prausiklio-aliejuko šios serijos irgi patiko.Turbūt galėčiau ten viską pirkti...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2008 10 12, 19:37)
o kokius naudoji ?  rolleyes.gif

Siuo metu tepu alyvuogiu,pries tai obuoliu-migdolu thumbup.gif
Atsakyti
buvau ir as susigundzius alyvuogiu kremu, bet pirma konsultante dave kelis jo meginukus pabandyt, tai nelabai patiko..kazkaip serpetot eme oda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2008 10 13, 21:14)
buvau ir as susigundzius alyvuogiu kremu, bet pirma konsultante dave kelis jo meginukus pabandyt, tai nelabai patiko..kazkaip serpetot eme oda  unsure.gif

o tai jis ne drekinantis? mastau.gif
Atsakyti