Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(egluciukas @ 2008 09 30, 16:33)
Sveika, gal jau išbandei plaukų kaukę ? labai domina atsiliepimai  4u.gif

Na šampūno naujo neturiu dar , bet kondicionierių jau turiu, na man jis per skystas biški, labai jau daug mano plaukučio jo nori, uždedu ir dinksta nežinia kur, o šiaip super, minkštučiai tampa plokai labai thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes nail.gif
turiu sios firmos krema veidui obuoliu/migdolu esu labai patenkinta, kvapas nerealus ir oda lyg silkine, beje jau naudoju pora menesiu, jo labai nedaug reikia tepti, bent jau man. Dar turiu alyvuogiu veido prausikli, jis neputoja ir blakstienu tuso nenuplauna idealiai, bet siaip labai geras...atgaivina oda. dar turiu roziu kvapo veido drekinamaji purskikli, tai vasara buvo labai geras daiktas po maudyniu ar deginimosi, o dabar stovi nenaudojamas.
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 10 05, 23:28)
sveikutes  nail.gif
turiu sios firmos krema veidui obuoliu/migdolu esu labai patenkinta, kvapas nerealus ir oda lyg silkine, beje jau naudoju pora menesiu, jo labai nedaug reikia tepti, bent jau man. Dar turiu alyvuogiu veido prausikli, jis neputoja ir blakstienu tuso nenuplauna idealiai, bet siaip labai geras...atgaivina oda. dar turiu roziu kvapo veido drekinamaji purskikli, tai vasara buvo labai geras daiktas po maudyniu ar deginimosi, o dabar stovi nenaudojamas.

manau, kad drekinamasis purskiklis bus reikalingas, kai prades sildyti patalpose (bent as taip galvoju) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 10 06, 07:25)
manau, kad drekinamasis purskiklis bus reikalingas, kai prades sildyti patalpose (bent as taip galvoju)  ax.gif

tikrai... as net pamirsau apie tai.vadinasi dar pravers ax.gif
Atsakyti
vakar pasikonsultavau su kirpeja apie visus blogus priedus sampunuose ir namie visus turimus perziurejus labai nustebau kadangi visuose sios firmos sampunuose naudojami maziau pavojingi ir daug brangesni priedai thumbup.gif kurie maziau pazeidzia plauka ir t.t jau vis masciau i kokia kita firma sampunus pakeist bet dabar ilgai liksiu istikima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 10 06, 19:38)

Aha thumbup.gif I Kanebo tema uzeik irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 06, 20:35)
Aha thumbup.gif  I Kanebo tema uzeik irgi smile.gif

kuri dabar tu sampuna naudoji bigsmile.gif ?
ziuriu labai jau panasias priemones naudojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 10 07, 12:50)
kuri dabar tu sampuna naudoji  bigsmile.gif ?
ziuriu labai jau panasias priemones naudojam  mirksiukas.gif

Jau 2-3 metai naudoju tik L'occitane su eteriniais aliejais sausiems plaukams+kondicionerius. Nauja sampuna dar neisbandziau,nes turiu dar pora is senesniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 07 spalio 2008 - 15:06
ir visai nekaitalioji?as taip negaleciau rolleyes.gif as dabar turiu 3 rusiu Loccitane sampunus
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 10 07, 18:20)
ir visai nekaitalioji?as taip negaleciau  rolleyes.gif as dabar turiu 3 rusiu Loccitane sampunus

Mmmm.. Kad ne.Anksciau pirkdavau Alyvuogiu sampunus ir pasta.O kokius turi? Gal ir man reikia..
Atsakyti
turiu ploniem plaukam po to ta su eteriniais ir su verbenom riebiem /normaliems
Atsakyti
o kokiu dar yra sampunu riebiems plaukams isskyrus verbenu?
Atsakyti