Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(romi @ 2008 09 14, 00:44)
sveikos, isigijau pirma karta L'occitane kosmetikos. labai suviliojo ju sukiai apie ekologiska produkcija. taigi pas mane jau puikuojasi raudonuju ryziu serijos prausiklis ir fluidas. ispudis toks, jog priemones labai stiprios.  mano oda misri, bet ryziai dabar zandus nusausino siaubingai (net pabere, jauciu tuoj sauses nerealiai), o T zona idealiai matine.  net nezinau, ka daryti. taip iseina, kad zandams reikia pirkti kita priemone. o taip dvejojau tarp ryziu ir obuoliu/migdolu. biski griauziuos, nes reikejo pastaruosius pasirinkti.

Aš siūlau ryžių kremą naudoti tik vieną kartą dienoje arba juo tepti tik T zoną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romi @ 2008 09 14, 00:44)
sveikos, isigijau pirma karta L'occitane kosmetikos. labai suviliojo ju sukiai apie ekologiska produkcija. taigi pas mane jau puikuojasi raudonuju ryziu serijos prausiklis ir fluidas. ispudis toks, jog priemones labai stiprios.  mano oda misri, bet ryziai dabar zandus nusausino siaubingai (net pabere, jauciu tuoj sauses nerealiai), o T zona idealiai matine.  net nezinau, ka daryti. taip iseina, kad zandams reikia pirkti kita priemone. o taip dvejojau tarp ryziu ir obuoliu/migdolu. biski griauziuos, nes reikejo pastaruosius pasirinkti.

as tai is ryziu serijos tik fluida (kremuka) bandziau, tai tikrai, mano riebia oda matine padare visai dienai.. ziemai as tokio nepirkciau, o vasarai tai gal ir nusipirkciau..
obuoliu kremo nesu bandzius (turiu tik sveitikli), tai palygint negaliu.. bet va vakar testavau alyvuogiu drekinamaji kremuka, tai man jis patiko..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 11, 23:27)
siandien isbandziau L'Occitane purinamaji plauku kondicionieriu su eteriniais aliejais (ta is naujos serijos).. man lyg ir patiko  g.gif  na po vieno karto dar sunku labai sprest, bet neblogas  smile.gif  sudetis irgi visai nebloga sakyciau.. ir be silikono, ir be parabenu.. daug naturalios kilmes ingridientu, ir gal pora sintetiniu  g.gif 
pirkau maza buteliuka (75 ml), jei kol isnaudosiu visa man dar patiks, tai pirksiu ir dideli

Vyras kaip tik nupirko tavo minėtą naujos serijos, bet plaukų šampūną. Ir šampūna su lavandomis. Jau išbandžiau su eteriniais aliejais, labai geras, gausiai putoja thumbup.gif
Atsakyti
As irgi siandien isigijau sampuna su eteriniais aliejais silpniems ir pazeistiems plaukams, gavau meginuka ir tos pacios serijos plauku kondicionieriaus ax.gif faina kainyte pasirode, nes pirkdavau anksciau sampunus tai kainuodavo 56Lt. smile.gif
Atsakyti
Kiek naujas sampunas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 20, 22:25)
Kiek naujas sampunas kainuoja?

Šampūnas 49,- Lt kondicionierius 52,- Lt
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2008 09 20, 23:45)
Šampūnas 49,- Lt kondicionierius 52,- Lt

Aciu! smile.gif
Atsakyti
O aš kaukę plaukams iš naujos serijos,su eteriniais aliejais pirkau,na dar nebandžiau,bet labai šampūno su kondicionierium noriu,reiks nusipirkt.Šiaip pirmą kart šios firmos gaminius perku.Dar nusipirkau veido šveitiklį su migdolais ir obuoliais,išbandžiau tai tikrai vertas dėmesio thumbup.gif .Ir kremą tokį,bet tik mėginuką gavau,mmmmm.....labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 26, 20:57)
O aš kaukę plaukams iš naujos serijos,su eteriniais aliejais pirkau,na dar nebandžiau,bet labai šampūno su kondicionierium noriu,reiks nusipirkt.Šiaip pirmą kart šios firmos gaminius perku.Dar nusipirkau veido šveitiklį su migdolais ir obuoliais,išbandžiau tai tikrai vertas dėmesio thumbup.gif .Ir kremą tokį,bet tik mėginuką gavau,mmmmm.....labai patiko wub.gif

Tik nepirk migdolų ir obuolių veido prausiklį jis nenuplauna makijažo ir neputoja visai dar didelį nusipirkau, dabar nežinau kur dėti.
Atsakyti

Sveika, gal jau išbandei plaukų kaukę ? labai domina atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
egluciukas Paskelbta Šiandien, 16:33
O aš kaukę plaukams iš naujos serijos,su eteriniais aliejais pirkau,na dar nebandžiau,bet labai šampūno su kondicionierium noriu,reiks nusipirkt.Šiaip pirmą kart šios firmos gaminius perku.Dar nusipirkau veido šveitiklį su migdolais ir obuoliais,išbandžiau tai tikrai vertas dėmesio  .Ir kremą tokį,bet tik mėginuką gavau,mmmmm.....labai patiko

Sveika, gal jau išbandei plaukų kaukę ? labai domina atsiliepimai 

Matau,kad viena kiyą klausinėjam
hihihi.gif
taip jau kelis kartus bandžiau,šiaip patiko,bet kad kažkas stebuklingo būtų.... lotuliukas.gif Bet plaukučiai švelnūs po jos. Visgi vertinu jos natūralumą,kiek jo ten yra... wub.gif
Papildyta:
norėjau parašyti, viena kitą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 30, 17:19)
Matau,kad viena kiyą klausinėjam
hihihi.gif
taip jau kelis kartus bandžiau,šiaip patiko,bet kad kažkas stebuklingo būtų.... lotuliukas.gif Bet plaukučiai švelnūs po jos. Visgi vertinu jos natūralumą,kiek jo ten yra... wub.gif
Papildyta:
norėjau parašyti, viena kitą doh.gif

Ačiū už atsakymą Manija69 4u.gif eh manau vistiek aš ją pirksiu cool.gif nes vis ieškau geros kaukės, manau, kad patiks man ji ax.gif jeigu bus tokia gera kaip šampūnas ir balzamas , tai liuks tada assa.gif
Atsakyti