Sveikos, mamos ir nemamos
Turiu tokia bedele su l'occitane kosmetika - jos kvapas pakankamai aitrus ir tos veido prieziuros priemones, kurios man tinka ir kurias naudoju, erzina mano vyra. Kaip jums patinka?
Todel nusprendziau parduoti neseniai isigytus veido valikli ir tonika (alyvuogiu vandeni), kuriu isnaudojau vos ketvirtadali.
Idedu nuorodas, kad zinotumet apie ka kalbu:
http://uk.loccitane....?prod=15NV125O6
http://uk.loccitane....?prod=15EV200O5
Jeigu kuira sudominau, rasykit i az, del kainos susitarsim
Parasykit skelbima kosmetikos isparduotuvej.Cia diskusijos
nusipirkau siandien lupu blizgi stai toki:
dar turiu stai toki (jau 9 menesius ji naudoju)
na ir nusipirkau sveitikli veidui su migdolais ir obuoliais
naujaji lupu blizgesi jau isbandziau, visai nieko toks, bet man gal labiau patinka mano senasis
o sveitikli isbandysiu siandien vakare
dar turiu stai toki (jau 9 menesius ji naudoju)
na ir nusipirkau sveitikli veidui su migdolais ir obuoliais
naujaji lupu blizgesi jau isbandziau, visai nieko toks, bet man gal labiau patinka mano senasis
o sveitikli isbandysiu siandien vakare
QUOTE(Dasha @ 2008 08 26, 20:22)
16 lt, buvo akcija atrakcija
oj blem, reikejo man akcijos nepraziospot ir anksciau nusipirkt as tai dabar nepamnu, bet gal kazkur ~28 mokejau
QUOTE(Turkcena @ 2008 09 05, 22:46)
oj blem, reikejo man akcijos nepraziospot ir anksciau nusipirkt as tai dabar nepamnu, bet gal kazkur ~28 mokejau
Manau dar turėtų būti, nes aš aną savaitę Kauno L'Occitane tai tikrai mačiau
na isbandziau vakar sveitikli, patiko man oda po sveitimo minksta, svelni
Siandien Kauno akropolyje buvo 30proc nuolaida, kai kuriems produktams, tai isigijau plauku kondicionieriu su eteriniais aliejais
QUOTE(Palomina @ 2008 09 06, 12:03)
na isbandziau vakar sveitikli, patiko man oda po sveitimo minksta, svelni
kiek sveitiklis kainuoja? ar vertas kainos?
QUOTE(Eveliina @ 2008 09 06, 23:15)
kiek sveitiklis kainuoja? ar vertas kainos?
99 lt/100 ml
kol kas dar nezinau ar vertas tiek, bet nesigailiu, kad nusipirkau, nes man tikrai patiko.. seip pasimatys ar verta nusipirkt antra kart ar neverta, tada kai as ji pabaigsiu, isigysiu kazka kito (vis tas smalsumas), ir kai ta kazka kito pabaisiu, vel grisiu (arba ne) prie sito sveitiklio
siandien isbandziau L'Occitane purinamaji plauku kondicionieriu su eteriniais aliejais (ta is naujos serijos).. man lyg ir patiko na po vieno karto dar sunku labai sprest, bet neblogas sudetis irgi visai nebloga sakyciau.. ir be silikono, ir be parabenu.. daug naturalios kilmes ingridientu, ir gal pora sintetiniu
pirkau maza buteliuka (75 ml), jei kol isnaudosiu visa man dar patiks, tai pirksiu ir dideli
pirkau maza buteliuka (75 ml), jei kol isnaudosiu visa man dar patiks, tai pirksiu ir dideli
na ir vel as cia atejau pagirti to naujojo purinamojo plauku kondicionieriaus su eteriniais aliejais.. tikrai super cia man gal pirmas plauku balzamas, kuris visai neapsunkina mano plauku.. tikrai pirksiu dideli buteliuka kai baigsiu maziuka
beje, isbandziau ir kremu meginukus veidui (buvau pasiemus del idomumo).. turejau ir su ryziais ir su alyvuogem..
tas su ryziais nustebino labai mane.. visa diena veidas matinis isbuvo tiesa sakant nesitikejau
su alyvuogem siandien issitepiau veida, irgi atrodo visai liuks..
beje, isbandziau ir kremu meginukus veidui (buvau pasiemus del idomumo).. turejau ir su ryziais ir su alyvuogem..
tas su ryziais nustebino labai mane.. visa diena veidas matinis isbuvo tiesa sakant nesitikejau
su alyvuogem siandien issitepiau veida, irgi atrodo visai liuks..
sveikos, isigijau pirma karta L'occitane kosmetikos. labai suviliojo ju sukiai apie ekologiska produkcija. taigi pas mane jau puikuojasi raudonuju ryziu serijos prausiklis ir fluidas. ispudis toks, jog priemones labai stiprios. mano oda misri, bet ryziai dabar zandus nusausino siaubingai (net pabere, jauciu tuoj sauses nerealiai), o T zona idealiai matine. net nezinau, ka daryti. taip iseina, kad zandams reikia pirkti kita priemone. o taip dvejojau tarp ryziu ir obuoliu/migdolu. biski griauziuos, nes reikejo pastaruosius pasirinkti.