Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Sveikos, mamos ir nemamos smile.gif
Turiu tokia bedele su l'occitane kosmetika - jos kvapas pakankamai aitrus ir tos veido prieziuros priemones, kurios man tinka ir kurias naudoju, erzina mano vyra. Kaip jums patinka?
Todel nusprendziau parduoti neseniai isigytus veido valikli ir tonika (alyvuogiu vandeni), kuriu isnaudojau vos ketvirtadali.

Idedu nuorodas, kad zinotumet apie ka kalbu:
http://uk.loccitane....?prod=15NV125O6
http://uk.loccitane....?prod=15EV200O5

Jeigu kuira sudominau, rasykit i az, del kainos susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Parasykit skelbima kosmetikos isparduotuvej.Cia diskusijos smile.gifsmile.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien lupu blizgi stai toki:
user posted image
dar turiu stai toki (jau 9 menesius ji naudoju)
user posted image

na ir nusipirkau sveitikli veidui su migdolais ir obuoliais
user posted image

naujaji lupu blizgesi jau isbandziau, visai nieko toks, bet man gal labiau patinka mano senasis biggrin.gif
o sveitikli isbandysiu siandien vakare
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 26, 20:22)
16 lt, buvo akcija atrakcija good.gif

oj blem, reikejo man akcijos nepraziospot ir anksciau nusipirkt biggrin.gif as tai dabar nepamnu, bet gal kazkur ~28 mokejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 09 05, 22:46)
oj blem, reikejo man akcijos nepraziospot ir anksciau nusipirkt biggrin.gif  as tai dabar nepamnu, bet gal kazkur ~28 mokejau  biggrin.gif

Manau dar turėtų būti, nes aš aną savaitę Kauno L'Occitane tai tikrai mačiau
Atsakyti
na isbandziau vakar sveitikli, patiko man smile.gif oda po sveitimo minksta, svelni
Atsakyti
Siandien Kauno akropolyje buvo 30proc nuolaida, kai kuriems produktams, tai isigijau plauku kondicionieriu su eteriniais aliejais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 06, 12:03)
na isbandziau vakar sveitikli, patiko man  smile.gif  oda po sveitimo minksta, svelni

kiek sveitiklis kainuoja? blush2.gif ax.gif ar vertas kainos?
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 09 06, 23:15)
kiek sveitiklis kainuoja?  blush2.gif  ax.gif ar vertas kainos?

99 lt/100 ml
kol kas dar nezinau ar vertas tiek, bet nesigailiu, kad nusipirkau, nes man tikrai patiko.. seip pasimatys ar verta nusipirkt antra kart ar neverta, tada kai as ji pabaigsiu, isigysiu kazka kito (vis tas smalsumas), ir kai ta kazka kito pabaisiu, vel grisiu (arba ne) prie sito sveitiklio biggrin.gif
Atsakyti
siandien isbandziau L'Occitane purinamaji plauku kondicionieriu su eteriniais aliejais (ta is naujos serijos).. man lyg ir patiko g.gif na po vieno karto dar sunku labai sprest, bet neblogas smile.gif sudetis irgi visai nebloga sakyciau.. ir be silikono, ir be parabenu.. daug naturalios kilmes ingridientu, ir gal pora sintetiniu g.gif
pirkau maza buteliuka (75 ml), jei kol isnaudosiu visa man dar patiks, tai pirksiu ir dideli
Atsakyti
na ir vel as cia atejau pagirti to naujojo purinamojo plauku kondicionieriaus su eteriniais aliejais.. tikrai super thumbup.gif cia man gal pirmas plauku balzamas, kuris visai neapsunkina mano plauku.. tikrai pirksiu dideli buteliuka kai baigsiu maziuka

beje, isbandziau ir kremu meginukus veidui (buvau pasiemus del idomumo).. turejau ir su ryziais ir su alyvuogem..
tas su ryziais nustebino labai mane.. visa diena veidas matinis isbuvo g.gif tiesa sakant nesitikejau biggrin.gif
su alyvuogem siandien issitepiau veida, irgi atrodo visai liuks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 13 rugsėjo 2008 - 12:11
sveikos, isigijau pirma karta L'occitane kosmetikos. labai suviliojo ju sukiai apie ekologiska produkcija. taigi pas mane jau puikuojasi raudonuju ryziu serijos prausiklis ir fluidas. ispudis toks, jog priemones labai stiprios. mano oda misri, bet ryziai dabar zandus nusausino siaubingai (net pabere, jauciu tuoj sauses nerealiai), o T zona idealiai matine. net nezinau, ka daryti. taip iseina, kad zandams reikia pirkti kita priemone. o taip dvejojau tarp ryziu ir obuoliu/migdolu. biski griauziuos, nes reikejo pastaruosius pasirinkti.

Atsakyti