Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(envyy @ 2008 08 21, 16:39)
Cia del to maiselio su verbenomis tai pastebejau ,kad jis nelabai kvepina.As ji spintoje laikiau tai nu toks vovos gal dvelksmas yra.Gal ji reikia laikyt kur silta kurnors nzn..O vat bet pastebejau ,kad labai kvepina tiesiog laikomi smilkalai. blush2.gif Turiu kelis smilkalus tokius pavienius popieriniam ipakavime ,stalciuje laikau.Tai net pro sali einant kvepia !!! wub.gif  wub.gif noreciau tokio pat kvapo(cukruotu vaisiu) ta namu kvepikli,bet siek tiek per brangus..i g.gif r nezinau ar taip gerai kvepes kaip smilkalai. g.gif  Beje tie smilkalai net degdami taip skaniai nekvepia kaip tiesiog guledami tongue.gif  tongue.gif Nu bent jau man..tai tiek thumbup.gif

oj as ir sita pastebejau, ir kai stovi tas kvapas toks gaivesnis nei deginami good.gif tarkim man degancio smilkalo kvapas per stiprus, o tik siaip good.gif

Nusipirkau ir as maiseli su verbenomis, neypatingai, kisiu tarp patalyniu.. nes spintoj taj joks ne stebuklas jis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 08 21, 15:01)
Gal pameni, mazdaug kokiom prekem nuolaidos  ax.gif ? Gal netycia kokiem veido kremukams yra?

veidui lyg nieko nenaciau... verysad.gif bet yra daug levandu produktu, zvakiu, vyrams ten kazkokiu masazo alieju ir siaip tokiu pavieniu...kur man aiskino jau nebebus arba pakeisti bus kitais ir pan. svarbiausia, kad yra aramotologijos plauku linijai nuolaida blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2008 08 21, 17:39)
Cia del to maiselio su verbenomis tai pastebejau ,kad jis nelabai kvepina.As ji spintoje laikiau tai nu toks vovos gal dvelksmas yra.Gal ji reikia laikyt kur silta kurnors nzn..O vat bet pastebejau ,kad labai kvepina tiesiog laikomi smilkalai. blush2.gif Turiu kelis smilkalus tokius pavienius popieriniam ipakavime ,stalciuje laikau.Tai net pro sali einant kvepia !!! wub.gif  wub.gif noreciau tokio pat kvapo(cukruotu vaisiu) ta namu kvepikli,bet siek tiek per brangus..i g.gif r nezinau ar taip gerai kvepes kaip smilkalai. g.gif  Beje tie smilkalai net degdami taip skaniai nekvepia kaip tiesiog guledami tongue.gif  tongue.gif Nu bent jau man..tai tiek thumbup.gif

Cia tie smilkalai is loccitano? g.gif
As ir tai pastebejau, kad siaip beveik visi smilkalai guledami skaniau kvepia nei degdami rolleyes.gif

QUOTE(Dasha @ 2008 08 21, 18:08)
Nusipirkau ir as maiseli su verbenomis, neypatingai, kisiu tarp patalyniu.. nes spintoj taj joks ne stebuklas jis  schmoll.gif

Galvoju ir man reikia is tos spintos isimt, nes beveik niejo nejauciu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 21 rugpjūčio 2008 - 18:42
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 08 21, 14:24)
O tai jis toks geras?..  g.gif
Niekad nesu bandžius. Gal reikia pradėt? smile.gif

Man geras smile.gif
Atsakyti
Tiesa ,o tai gal kas turi ta purskiama patalpu gaivikli?kaip jis lyginant su smilkalu kvapu?Speju ,kad tos pat rusies smilkalai ir kvepalai turetu skirtis..
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2008 08 22, 12:08)
Tiesa ,o tai gal kas turi ta purskiama patalpu gaivikli?kaip jis lyginant su smilkalu kvapu?Speju ,kad tos pat rusies smilkalai ir kvepalai turetu skirtis..

as turejau home parfum ta purskikli,efektas momentinis,kvapas laikosi vos minute-dvi.Is visu naminiu pribambasu geriausias aliejukas i lempa ir zvakes,pati zvakes neturejau,bet maciau pas drauge.
Papildyta:
O smilkalu ir parfumo kvapas skiriasi smile.gif turiu omeny butent Cukruotu vaisiu serija,bandziau smilkalus,home parfum ir aliejuka i lempa.Drauge naudoja tik Levandu serija namams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2008 08 21, 14:24)
O tai jis toks geras?..  g.gif
Niekad nesu bandžius. Gal reikia pradėt? smile.gif

Aha man irgi idomu atsiliepimai apie loccitano savaimini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 08 22, 13:03)
as turejau home parfum ta purskikli,efektas momentinis,kvapas laikosi vos minute-dvi.Is visu naminiu pribambasu geriausias aliejukas i lempa ir zvakes,pati zvakes neturejau,bet maciau pas drauge.
Papildyta:
O smilkalu ir parfumo kvapas skiriasi smile.gif turiu omeny butent Cukruotu vaisiu serija,bandziau smilkalus,home parfum ir aliejuka i lempa.Drauge naudoja tik Levandu serija namams smile.gif

ot aciu, nes man verbenu kvapas kazkas nerealaus, jau susigindziau pirkti, bet dabar pasuoju... irnesakyk.gif

o beje verbenu maiseliai yra dvieju rusiu - as pasiemiau viena, o pardaveja kita sako, nu rimtai, labiau kvepia, bet brangesnis, pats maiselis kitoks.. kas is esmes skirias - ji ir nepaaiskino, sako, neusprantu. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 24, 09:30)
ot aciu, nes man verbenu kvapas kazkas nerealaus, jau susigindziau pirkti, bet dabar pasuoju... irnesakyk.gif

o beje verbenu maiseliai yra dvieju rusiu - as pasiemiau viena, o pardaveja kita sako, nu rimtai, labiau kvepia, bet brangesnis, pats maiselis kitoks.. kas is esmes skirias - ji ir nepaaiskino, sako, neusprantu. mastau.gif

O as atsivedziau is Provanso geros levandos,pati nuskyniau,isdziovinau,ten paciam Provance nupirkau daug fainu maisiuku ir voila kvapneji maisiukai smile.gif uzteko ir sau ir draugams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 24, 15:32)
Smagu smile.gif As irgi smile.gif ir labai patinka Savaiminio kunui,jau nupirkau 3 bonkute,ir dar reiks i preki nupirkt.

kaip jis ipakuotas gal gali foto ikelti? 4u.gif l'occitano psl ieskojau bet deja neradau arba gal praleidau ka ax.gif as naudoju veidui seruma su taukmedzio sviestu ir medvilne, labai gaiviai oda jaucias.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 08 24, 11:09)
O as atsivedziau is Provanso geros levandos,pati nuskyniau,isdziovinau,ten paciam Provance nupirkau daug fainu maisiuku ir voila kvapneji maisiukai smile.gif uzteko ir sau ir draugams smile.gif

nugi dejau siandien levanda i skalbiniu spintele, ir galvoju i paprasta drobini maiseli idejus melisos ar ne toks pat rezutlatas butu mastau.gif dabar kaip tik reiketu skinti, turbut taip ir darysiu. good.gif
o tau is viso, tas kvapas dar ir mielas keliones primins wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 24, 13:16)
nugi dejau siandien levanda i skalbiniu spintele, ir galvoju i paprasta drobini maiseli idejus melisos ar ne toks pat rezutlatas butu mastau.gif dabar kaip tik reiketu skinti, turbut taip ir darysiu. good.gif
o tau is viso, tas kvapas dar ir mielas keliones primins  wub.gif

Pabandyk butinai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(UREJA @ 2008 08 24, 12:48)
kaip jis ipakuotas gal gali foto ikelti? 4u.gif  l'occitano psl ieskojau bet deja neradau arba gal praleidau ka  ax.gif  as naudoju veidui seruma su taukmedzio sviestu ir medvilne, labai gaiviai oda jaucias.

http://fr1.loccitane...?prod=34LB15000
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 24 rugpjūčio 2008 - 14:51