Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

nusipirkau Citrus Verbena Intense EDT.. sakes kaip man jie skaniai kvepia wub.gif
user posted image
Atsakyti
Jau antrą kartą vis užsuku parduotuvėlėn, bet nesiryžtu pirkt Eau d Ambre EDT blush2.gif
http://www.loccitane...p?productId=749

Jau taaaip man tas kvapas patinka bigsmile.gif Tik vat, ar kvėpinčiausi juo... Nes paprastai renkuosi tokius saldžius, vaisinius, galima sakyt, vaikiškus kvapus, o čia - visiškai kas kita bigsmile.gif Ir dar ko tai man jie vyrams, atrodo, labiau tiktų, nes, na, sodrus tokis aromatas rolleyes.gif Ar naudojat kas iš jūsų šituos kvepaliukus? Ar ilgai laiko? Įtariu, kad trečią kartą užsukus vis dėlto imsiu ir nusipirksiu ax.gif Nors pikta baisiausiai, kad keliom dienom pavėlavau ir nuolaidų nebėr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 07 19, 23:06)
Jau antrą kartą vis užsuku parduotuvėlėn, bet nesiryžtu pirkt Eau d Ambre EDT blush2.gif
http://www.loccitane...p?productId=749

Jau taaaip man tas kvapas patinka bigsmile.gif  Tik vat, ar kvėpinčiausi juo... Nes paprastai renkuosi tokius saldžius, vaisinius, galima sakyt, vaikiškus kvapus, o čia - visiškai kas kita bigsmile.gif  Ir dar ko tai man jie vyrams, atrodo, labiau tiktų, nes, na, sodrus tokis aromatas rolleyes.gif  Ar naudojat kas iš jūsų šituos kvepaliukus? Ar ilgai laiko? Įtariu, kad trečią kartą užsukus vis dėlto imsiu ir nusipirksiu ax.gif  Nors pikta baisiausiai, kad keliom dienom pavėlavau ir  nuolaidų nebėr doh.gif

Kvapas labai geras ir laikosi labai ilgai smile.gif Visą žiemą kvepinausi, liko mažiau nei pusę buteliuko. Jei kvapas tinka - tikrai nusipirk smile.gif
Atsakyti
Na va, ėjau šiandien ketindama juos įsigyt. Papurškiau ant odos, pavaikščiojau dar... Na, kvapas išties puikus ir laaabai PAtinka, bet supratau, kad man NEtinka ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 19, 15:07)
nusipirkau Citrus Verbena Intense EDT.. sakes kaip man jie skaniai kvepia  wub.gif
user posted image

situos ir as turiu.labai patinka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
galiu pagirdet sampunus labai dziaugiuosi jais
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 21, 14:58)
galiu pagirdet sampunus labai dziaugiuosi jais

Smagu smile.gif As irgi smile.gif ir labai patinka Savaiminio kunui,jau nupirkau 3 bonkute,ir dar reiks i preki nupirkt.
Atsakyti
as nemoku lygiai issitept sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 24, 22:49)
as nemoku lygiai issitept sad.gif

O man gerai iseina,ir spalva labai grazi,toks lengvas auksinis tonas,ir sitas losjonas taip subtiliai blizga smile.gif grazu!
Atsakyti
vasara man nereik tokio daikto o ziema gal susigundysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 24, 23:23)
vasara man nereik tokio daikto o ziema gal susigundysiu smile.gif

Jei dar bus smile.gif nes perka kaip karstus pyragelius smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif as manau reiks dar pora imt i preki,nes dabar akcija su kuponais,duso zele dovanele.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 24, 23:44)
Jei dar bus smile.gif nes perka kaip karstus pyragelius smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif as manau reiks dar pora imt i preki,nes dabar akcija su kuponais,duso zele dovanele.

O kiek kastuoja tas losjonas ax.gif .
Beja gal kas bandet dezodoruojanti akmenuka, is principo galvojau apie toki daikta, o dabar maciau jam nuolaida yra loccitane rolleyes.gif
Atsakyti