Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Dabar akcija su kuponais prasidejo? Kas jau gavo dovanele?
Atsakyti
galbut yra bandziusiu veidui matiskumo suteikianti krema? jei neklystu jis regis yra su vysniu ziedais. kokie butu atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 13, 07:41)
Dabar akcija su kuponais prasidejo? Kas jau gavo dovanele?

Man irgi idomu ax.gif Kokios kažin dovanėlės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2008 07 14, 08:56)
Man irgi idomu ax.gif  Kokios kažin dovanėlės rolleyes.gif

Duso zele miniukas,berods Verbena smile.gif
Atsakyti
Siandien uzejau su drauge i Europos parda,galiu konstatuot kad konsultantes Gedo pr. 1000% geresnes nei Europoj. Net nepaaiskino kaip ir kas per akcija su kuponais,prabubniavo kazka tipo " ant kupono viska aprasyta"
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 07 13, 23:51)
galbut yra bandziusiu veidui matiskumo suteikianti krema? jei neklystu jis regis yra su vysniu ziedais. kokie butu atsiliepimai?  4u.gif

matiskumo suteikiantis kremas yra su ryziais,siaip labai neblogai ji perka moterys/merginos,ypac vasarai,pati tai neismeginau dar
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 07 13, 23:51)
galbut yra bandziusiu veidui matiskumo suteikianti krema? jei neklystu jis regis yra su vysniu ziedais. kokie butu atsiliepimai?  4u.gif

Man nepasiteisino, matiskumo neislaike ilgiau uz paprasta drekinanti krema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 07 14, 20:37)
Man nepasiteisino, matiskumo neislaike ilgiau uz paprasta drekinanti krema doh.gif

tikiuosi niekas nepyks uz truputuka offt.. blush2.gif o koks pasiteisino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 07 15, 11:56)
tikiuosi niekas nepyks uz truputuka offt..  blush2.gif  o koks pasiteisino?  4u.gif

Nebegamina jo verysad.gif Lumene mat tuch emulsija pudrine. Nebesikankinu dabar, tiesiog naudoju drek. kremus ir tiek,nes oda vistiek vienodai blizga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 10, 11:47)
Siandien testuoju meginukus: 1.Kremas-kauke su slamucio eteriniu aliejumi. 2.Grozio fluidas su slamucio et.aliejumi. 3. Paakiu balzama su slamucio et. aliejumi  smile.gifsmile.gifsmile.gif

na ir kaip tie produktai su šlamučiais? aš bandžiau kremo - kaukės mėginuką, tai man lb patiko.. wub.gif bet kaži ar šita linija man tinka, kiek pamenu ji vyresnei odai, ne? man 22m.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 07 15, 20:01)
na ir kaip tie produktai su šlamučiais? aš bandžiau kremo - kaukės mėginuką, tai man lb patiko.. wub.gif  bet kaži ar šita linija man tinka, kiek pamenu ji vyresnei odai, ne? man 22m.. ax.gif

Parasiau gi kad nelabai patiko,gal ir nieko Slamutis,bet meginukai maziukai,sunku suprast patinka ar ne. Sakyciau-neutraliai... Slamutis nuo 30 m.
Atsakyti
gal kam patiktų, tenka parduoti sad.gif nauji.

Medaus masažo nektaras
http://au.shopping.c...ilk_250ml_8_4oz

šešiakampis akacijų medaus muilas
http://uk.loccitane....aditionnalSoaps

Kaunas, až 4u.gif
Atsakyti