sveikos,
gal užmatėt, ar yra migdoliniam prausimosi aliejuj kokios nuolaidos? nes neaišku, ar jį priskirti prie dušo želė, kuriom nuolaidos, ar nepriskirti
ačiū
kas bandete lupu blizesi medaus ir citrinu kvapo? na ta kur buna rinkinukuose trys. ar jis turi blizguciu?
QUOTE(Gervela @ 2008 07 06, 12:37)
sveikos,
gal užmatėt, ar yra migdoliniam prausimosi aliejuj kokios nuolaidos? nes neaišku, ar jį priskirti prie dušo želė, kuriom nuolaidos, ar nepriskirti
ačiū
ačiū
Ta produkcija kuri su -50% nuolaida nesumuojama su kitais pirkinukais.
Papildyta:
pvz. duso zele+muilas = -20%nuolaida o prekes -50% neuzskaito.
Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2008 07 06, 12:42)
kas bandete lupu blizesi medaus ir citrinu kvapo? na ta kur buna rinkinukuose trys. ar jis turi blizguciu?
Atrodo kad be blizguciu,bet lipnus ir su kazkokiais grudeliais.
QUOTE(Olivia* @ 2008 07 06, 13:17)
Atrodo kad be blizguciu,bet lipnus ir su kazkokiais grudeliais.
Čia tu turbūt kalbi apie tą, kur vien medaus, be citrinų, kur apvaliame indelyje?
QUOTE(zaiza~ @ 2008 07 06, 20:41)
Čia tu turbūt kalbi apie tą, kur vien medaus, be citrinų, kur apvaliame indelyje?
Gal but o su citrinom kitoks?
Su citrinom ten man atrodo labiau kaip blizgesys ir be gumuliukų, o anas medaus tai kaip vazelinas
QUOTE(Turkcena @ 2008 07 06, 18:40)
kaip noreciau kokia zele nusipirkt,bet kazkaip finansai neleidzia tokios nepigios
Tai kad labai jau ilgai jos užtenka O dar kaip šiuo metu vyksta akcijos tai visai ir apsimoka apsipirkti
Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2008 07 06, 12:42)
Aš bandžiau, bet man greitai pabodo tas kvapas ir skonis. O jis su šiokiu tokiu blizgučiu
QUOTE(zaiza~ @ 2008 07 06, 22:48)
Su citrinom ten man atrodo labiau kaip blizgesys ir be gumuliukų, o anas medaus tai kaip vazelinas
Aisku, reiskia as bandziau medaus balzama
QUOTE(zaiza~ @ 2008 07 06, 20:41)
ne, sneku apie sita
Po truputi ir as tampu sios kosmetikos fane sampunus naudoju jau seniai, nuo kuriu man labai sustiprejo ir atsigavo plaukai, dabar bandau vynuogiu kuno pieneli+kartu su vynuogiu sveiciamuoju muilu, gaunasi super efektas, oda svelnut svelnutele taip pat idejo ryziu kremo meginuku, tai irgi reikes pirkti, nes mano odyte veido riebi, o sitas kremas mano odai labai patinka